İsrail sonunu hazırlıyor

A -
A +
İsrail Filistinlilere soykırım yapmaktadır. Şurası inkarı mümkün olmayan bir gerçektir ki, Filistinliler Filistin'de kıyamete kadar kalacaktır. Ama Filistin Yahudilerin geçici vatanıdır. Zulüm payidar olmaz. Mutlaka bir gün sonlanır. Allahü teala zalimin hasmıdır (düşmanıdır) Ve ihmal etmez imhal eder. Mehil verir. İsrail'in batışını görür gibiyim. 
IŞİD lideri olan Bağdadi'nin MOSSAD ajanı olduğu kesinleşmiştir. Ve İsrail adına Ortadoğu'da fitne çıkartarak İsrail'in güvenliğini temin etmektedir. İsrail'in Gazze'de uyguladığı katliamdan çok soykırımdır. 
İhsanoğlu ABD ve İsrail'in Türkiye'deki Mursi'si dir. Paralel yapı ABD ve İsrail'e CHP ve MHP ise paralel yapıya desteği ile dolaylı olarak İsrail ve ABD'ye vesayet rejimine, hizmet ettiği inkarı mümkün olmayan bir gerçektir. CHP ve MHP'nin paralel yapıdan korku derecesinde çekinmesinin sebebi henüz belli değildir. 
Paralel yapı çok tehlikelidir. Bunlarda yalan üst seviyede, ahlaki değerler hatta dini emirleri hiçe saymak başlıca özellikleridir. Onlar için tek bir hedef vardır. İsrail ve ABD adına devleti ele geçirmek. Paralel yapı Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi ve bunların vasıtasıyla CHP ve MHP'yi esir almıştır. Bu esaretin iki sebebi olabilir. Erdoğan'a karşı kıskançlık krizi ve Paralel yapının CHP ve MHP ileri gelenleri için hazırladıkları kasetlerin ortaya çıkması korkusu. 
İhsanoğlu ise CHP ve MHP'nin değil emperyalist güçlerin İsrail ve ABD'nin ve dolayısıyla paralel yapının adayı idi. Sultan Abdülhamid Han'ın tahttan indirilmesi ile Osmanlı idaresi İttihat ve Terakki vasıtasıyla Siyon Yahudinin eline geçti. 1327 (1909) senesi Ekim ayında İttihat ve Terakki'nin bütün mensublarının katılımı ile Selanik'te muazzam bir Kongre yapıldı. Bu kongre maske idi. 
Bu kongrenin dışında İttihat ve Terakkinin bazı ileri gelenleri Siyon cemiyeti ve Doğu Yahudi Mason Locası  şu konuyu konuştular: "Osmanlı bundan sonra nasıl idare edilecektir?" Toplantıda 10 maddelik bir karar alındı:
-Bundan sonra Türkiye'de (Osmanlı dahil) dinin nüfuz ve kuvvetini kırmak.
-Osmanlı ve daha sonra Türkiye'nin mali ve iktisadi kaynaklarının mason kardeşler arasında bölüştürülmesi
-Hilafeti saltanattan ayırıp zaafa uğratmak
-İmkan bulunca müsait zaman ve zeminde cumhuriyeti ilan ederek Osmanlı Hanedanını ortadan kaldırmak
-Bu kararın ülke içinde hükümlerinin yerine getirilmesi ve dışarda propagandasının yönetilmesi siyon cemiyetine havale edilmesi
Diğer maddeler faaliyetlerle ilgili olduğu için buraya yazmaya gerek görmedim.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.