Erdoğan'ın hedefleri

A -
A +
Tanzimat'tan bu yana "Kızılelma" ideali hep unutuldu. Erdoğan ilk defa 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini ortaya koydu. Kızılelma ideali gerek dış güçler gerekse bunların içerideki kölelerini rahatsız etti. Erdoğan'a düşmanlığın bir sebebi de bu bir diğeri de halkın inancı ne olursa olsun inançlarına saygılı oluşudur.
Dış güçler ile ülkemizdeki ajanları Türkiye'nin gelişmesine karşıdırlar. Vaktiyle Kıbrıs Harekâtında ABD, ülkemize silah ambargosu uygulamıştı. Almanya tank satışında PKK'ya karşı kullanamazsınız sözünü almıştır. Ancak şimdilerde silahlarımızın en az yüzde 70'ini kendimiz yapıyoruz. Ayrıca dış ülkelere 1 milyar dolarlık askerî malzeme ihraç ediyoruz. Oysa koalisyon döneminde 1 milyar dolar kredi alabilmek için bir gecede tarımı bitirmek için 12 kanun çıkartmış idik.
Emperyalist güçler 56 İslam ülkesinden kendilerine kafa tutan, tenkit eden ve "Dünya beşten büyük" diyebilecek ikinci bir Erdoğan çıkar endişesi taşımaktadır. Erdoğan'ı devirerek İslam ülkeleri liderlerine bize karşı çıkarsanız Erdoğan'ın durumuna düşersiniz mesajı verilmek istenmektedir.
Çözüm sürecini başlatan Erdoğan'dır. PKK ile mücadelede devletin yanında yer almayan ya da doğrudan veya dolaylı destek vermeyen, ülkeye ihanet eden haindir. PKK silah bırakmasın diye ziyaret eden Kılıçdaroğlu neden anne karnında yetim kalanın yakınını ziyaret etmiyor?
Türkiye'nin şu anda en büyük talihsizliği bugünkü muhalefettir. Türkiye üzerine hazırlanan tuzak ve felaketleri göremiyor. Çünkü akıl şu durumlardan devre dışı kalır: 1- İktidar hırsı 2- Öfke 3- Nefret 4- Şehvet 5- Aşk 6- Alkol ya da uyuşturucu bağımlılığı 7- Seven bir kadının kıskançlık krizi...
Sık sık yazıyorum. Anlamayanlar var. Osmanlı ulu bir çınar idi. Batı'nın ahlaksızlığını ilericilik ya da Batıcılık sayan Jön Türkler asıl kimliğe dönmek yerine Batı'yı taklit eden gafil ve mason Tanzimatçılar bu ülkeyi yönetmeye çalıştılar. Oysa Avusturya Macaristan İmparatorluğunun başvekili Osmanlı idarecilerine "Batıyı taklit etmeyin yıkılırsınız" demişti.
Zaten bu hassasiyeti Fener Patriği, Rus Çarına yazdığı mektupta dile getirmiş idi. Patrik mektubunda; "Osmanlıyı ancak millî ve manevi değerlerinden koparırsak ve kendimize benzetirsek yıkılır" yazmıştı...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.