Mankurt ve fanatikler

A -
A +
Son dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel'in gelişini eleştiren akademisyenler için "Mankurt" kelimesini kullanmıştır. Mankurt iradesini, aklını, mantığını, şuurunu, mazisini, inancını, dünya ve ahiret gayesini kaybeden âdeta "robot" kişidir. Hatta kime ve neye hizmet ettiğini bilmeyendir.
PKK'yı doğrudan ya da dolaylı destekleyen ve her fırsatta sokağa dökülen provokatörler ve bilhassa sözde Kürtleri temsil ettiğini iddia ederek, siyaset sahnesinde "Halkı demokrasi" ile ve bilhassa Kürtleri aldatan kişiler vardır.
Yine son dönemde Türkiye'de (istisnalar hariç) manevi imtihanda (Türk, Kürt, Boşnak, Arnavut, Çerkes ve diğerleri) sınıfta kalmıştır. Peygamberler kenti olarak bilinen Diyarbakır'da bir belediye alçakça ve edepsizce âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili ve Şerefli Peygamber Efendimize (sallallahü aleyhi ve sellem) hakaret eden o çirkin karikatürü hayâsızca caddelere asılmıştır.
Gönül isterdi ki; kanunlara karşı gelinmemek şartı ile çok büyük protestolar yapılsın. Ama olmadı. Allahü tealanın gazabından yine O'na sığınırız. Bu çirkin hakareti yapanları sevenler ve oy dahil her türlü desteği verenler de suçludur. "Zulme rıza zulümdür" ve "Küfre rıza küfürdür"...
Sevgili ve Şerefli Peygamber Efendimizi (sallallahü aleyhi ve sellem) Allahü teala methetmiştir: "Ey Resulüm, İbrahim'i halil (dost) Seni habib (Sevgili) edindim. Senden daha sevgili bir şey yaratmadım. Senin benim nezdimdeki yüksek değerinin bilinmesi için dünyayı ve dünya ehlini yarattım. Sen olmasaydın kâinatı yaratmazdım." Sevgili ve Şerefli Peygamber Efendimizi sevmek ve O'nun o güzel ahlakı ile şereflenmek için yarışmalıyız.
ABD, PYD yoluyla PKK'ya silah veriyor. Mayıs 2015'te (PYD-Katil Esad-DEAŞ) heyetleri bir araya geldi. Ve Özgür Suriye Ordusuna karşı savaşma kararı aldılar. DAEŞ işgal ettiği 300 köyü tek kurşun atmadan PYD'ye teslim etti. PYD bu köylerdeki Türkmen, Arap ve kendisinden olmayan Kürtlerin her türlü mallarını yağma etti, evlerini yıktı ve silah zoruyla göçe zorladı.
Rusya, Çin ve bilhassa hain İran ve Hizbullah, Suriye'de Özgür Suriye Ordusuna karşı savaşıyorlar. Mazlumun yanında değil zalimin yanında yer aldılar. Orta Doğu ve bilhassa Suriye'deki savaşı fırsat bilen İsrail, Filistinlilere karşı soykırım yapıyor. Bu yapılanlara dünya ülkeleri arasında sadece AK Parti'nin ve Erdoğan'ın sesi çıkmaktadır. Muhalefet PKK terörü ile rant peşindedir.
UNESCO Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın Yahudilerin "Ağlama Duvarı" dahil Filistinlilere ait olduğuna karar verdi. HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ise Kudüs İsrail'in demektedir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.