Kime hizmet ediyorsunuz?

A -
A +

Hangi düzmece kaseti yayınlarsanız yayınlayın, hangi kirli oyunu oynarsanız oynayın bu millet Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyecek size. Elinizde uydurma, sahte olmayan, sonradan alçakça üretilmemiş bir belgeniz varsa gidin önce bu ülkenin Cumhuriyet Savcılarına başvurun. Ondan sonra da kamuoyunun önüne erkek gibi çıkıp iddialarınızı milletle paylaşın. Saklanmayın; sütre gerisinden ateş etmeyin, arkadan saldırmayın. Birazcık mert olun, yiğit olun. İddialarınız gerçekse, doğruysa kimden neden korkuyorsunuz? Neden saklanıyorsunuz?

Ne kadar saklanırsanız saklanın, bu Millet feraseti ile sizi de, işbirlikçilerinizi de fark etti. Oyununuzu gördü. 30 Mart'ta bu Millet size gereken cevabı ve dersi verecektir, hep birlikte göreceğiz.
Bir Müslüman, mümin bir kardeşinin yanlış; tasvip etmediği bir işini-eylemini görürse gider ve kendisini usulünce ikaz eder. Müslüman olduğunu söyleyen insanlar; on iki yıldır bu ülkeye adam gibi hizmet eden ve Müslümanların inançlarını özgürce yaşamasının önündeki tüm engelleri kaldıran bir siyasi kadroyu; hem de Siyonistlerle işbirliği yaparak zor durumda bırakamazlar.
Ey be ahmaklar; kime, neye hizmet ediyorsunuz? Ne yaptığınızın gerçekten farkında mısınız? Bu Milletin yüz yıldır toplu iğne ucuyla biriktirdiği ve 2002'de iktidara taşıdığı emekleri; gözyaşlarını, cefaları, eziyetleri bir tekme ile devirmeye çalıştığınızı biliyor musunuz?
İslam düşmanlarını, Ergenekoncuları, küresel düşmanlarımızı ve onların Türkiye'deki distribütörlerini sevindirdiğinizi, attığınız tün adımların onlara hizmet ettiğini biliyor musunuz?
Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye düzmece kasetlerle saldırdığınızda, kumpas kurduğunuzda veya gerçekten hata yaptılarsa hatalarını bangır bangır dünyaya servis ettiğinizde sadece onlara mı zarar vermiş oluyorsunuz? Ayrıca bugün işbirliği yaptığınız ve heveslendirdiğiniz o siyasi partiler ve fırsatçı siyasetçiler yarın iktidara geldiklerinde size hayat hakkı vereceklerini mi zannediyorsunuz? Önce sizden başlarlar, bunu bilin.
Polisin içine adam yerleştireceksin, sana bağlı çalışacak. Yargıya adamını yerleştireceksin sana bağlı çalışacak. İstihbarata adam yerleştireceksin, emri senden alacak. 'Mümin kardeşlerimizden bize ve devlete, millete zarar gelmez' diye düşünen siyasi otorite bu imkanı verecek. Sonra devlet gücünü, yönetimini, milletin verdiği yetkiyi seninle paylaşmaya yanaşmayınca; önceden yerleştirdiğin kadrolarla düğmeye basıp, şantajla, uydurma delil ve belgelerle hükümeti köşeye sıkıştıracaksın, tehdit edeceksin. Başbakan ve Hükümet bu şantaj ve tehditlere boyun eğmeyince de, seçime 2 ay kala uydurma ses kasetlerini, bazı istihbaratçı-polis ve savcıların birlikte oluşturduğu düzmece delilleri piyasaya sürüp önce hükümetin kirlendiği algısını oluşturacaksın, sonra da senin emrinle hareket eden bazı bürokratları harekete geçirip Balyoz'da yaptığın gibi bazı insanlara operasyon düzenleyeceksin. Senden emir almayan savcı ve hakimler bunu engelleyince de her gece piyasaya bir düzmece ses kaseti sızdırıp Milleti kandırmaya, yönlendirmeye çalışacaksın. Yemezler, yemiyorlar, yemeyecekler. Hakikaten sizler kime hizmet ediyorsunuz?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.