İki baba istismarcılara iyi ders verdi

A -
A +
Gezi Parkı olayları sırasında; ortalığı savaş alanına çeviren, yakan-yıkan Vandallara müdahale eden polisin gaz fişeği 14 yaşındaki bir gencimizin kafasına isabet etmiş ve ne yazık ki uzun bir yoğun bakım sürecinin sonunda bu çocuğumuz Hakkın rahmetine ulaşmıştır. Vicdanı olan herkes bu gencin ölümüne çok üzüldü. Allah rahmet eylesin. Nedir yapılacak şey? Olayın soruşturulması, yargının tedbirsizlikle ölüme sebebiyet verenler hakkında dava açması, sebep olanların cezalandırılmasıdır. Hayır, öyle olmadı. Gazeteler-televizyonlar, kerli ferli yazarlar dünyayı ayağı kaldırdılar. Halkı sokağa dökmek ve özellikle de Alevi vatandaşlarımızı tahrik etmek için ellerinden geleni yaptılar. 14 yaşındaki bir gencin cansız bedenini mermi haline getirdiler. Onun cenazesini kendilerine siper edip her tarafa kurşun yağdırdılar. Ülkenin her tarafında insanları sokağa dökmeyi başardılar. Sokağa dökmekle yetinmediler, sokağa dökülenler şehirleri terörize etti, yaşanmaz hale getirdi.
Be Allah'ın cezaları; Berkin'i polis bilerek, isteyerek kasten mi öldürdü? Bu bir görev kazası değil mi? Ayrıca bunu kim tasvip ediyor? Ama sizin tahriklerinizle ve DHKP-C'nin öncülüğü ile sokağa döktüğünüz bazı katiller Burak Can'ı isteyerek, nişan alarak kasten öldürdüler. Soğudu mu ateşiniz? Burak Can'ın katledilmesinde payınız yok mu? PKK terör örgütünün yerine ikame edilmeye çalışılan ve Şii devletlerin istihbarat birimlerince desteklenen DHKP-C'nin tuzağına halkı nasıl itersiniz? Berkin'in alnında "Alevi" diye mi yazıyor? Berkin 'Alevi' olduğu için mi o kör fişek ona denk geldi? Konuyu neden mezhep meselesine çekmeye çalışıyorsunuz? Bu nasıl bir tezgahtır? Utanmıyor musunuz? Bütün yayın akışınızı durdurup-değiştirip bu genç insanın ölümü üzerinden tahrikkâr, provoke edici yayınlar yaptınız.
Edepsiz, hayasız herifler bu ülkede 30 bin insan teröre kurban gitti. PKK terörü eli kınalı 20 yaşındaki gencecik fidanlarımızı devirirken sesiniz çıkmıyordu, kimseyi sokağa dökmediniz, yayın akışınızı  değiştirmediniz. PKK terörüne karşı yapılan hiçbir mitinge ve yürüyüşe katılmadınız, yayınlarınızda yer vermediniz. Nedir Berkin'i, vatan savunmasında can veren şehitlerimizden ayıran özellik? Çünkü Berkin'in cansız bedenini siyasette kullandınız, insanları sokağa dökmek-sokakları savaş alanına çevirmek ve iktidarı şiddet olayları ile köşeye sıkıştırmak için ahlaksızca bu ölümü istismar ettiniz, kullandınız.
Ortaya her gün bir kaset sürüyorsunuz olmuyor, Avrupa'yı, Amerika'yı devreye sokuyorsunuz olmuyor. Sağdan siyasetçi transfer ediyorsunuz olmuyor. Suikast planlıyorsunuz olmuyor. Siz uğraştıkça Erdoğan'ın oyları artıyor. Seçimle Erdoğan'ı alt edemeyenler montaj kasetlere umut bağladılar. Onun da prim etmediğini anlayınca DHKP-C terörü dahil her yolu mübah görecek kadar gözleri döndü. Ukrayna'ya özeniyorlar. Oysa Ukrayna IMF'nin kucağına oturdu. Sokak gösterileri ile Tayyip Erdoğan'ı göndermenin lojistik alt yapısını hazırlıyorlar. Bu uğurda dezavantajlı tüm sosyal grupları istismar ediyorlar. Liberal yazarlarımız bile DHKP-C'ye göz kırpıyor. Yeter ki Erdoğan zarar görsün.
Yanan canları istismar ederek halkı sokağa dökmek isteyenlere, kaybettiğimiz iki çocuğumuzun  babası iyi bir ders verdiler; "Acımızın siyasete alet edilmesine izin vermeyeceğiz" dediler. Çığırtkanlar, provokatörler yine eliniz boş kaldı. Kim ne söyleyecekse gelip sandıkta söylesin. Mitinglere bakın, Anadolu insanı Başbakan'a sahip çıkıyor. Hangi tuzağı kurarsanız kurun Allah'ın izniyle ve garip gurebanın duasıyla o tuzaklar boşa çıkacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.