Alevi ve Kürt kardeşlerimiz dikkat!

A -
A +

ABD'nin eski Türkiye Büyükelçileri Abromovic ve Edelman'ın başkanlığında hazırlanan 'Türkiye'nin Yerel Seçimleri' raporunda Başbakan Erdoğan'a ağır eleştiriler yöneltilmiş. ABD'nin Neo-Conları ve Yahudi Lobisi oldum olası Tayyip Bey'i sevmedi. Buldukları her fırsatta çelme takmaya çalıştılar. Türkiye'de Erdoğan'a karşı her muhalif harekete ve eyleme destek verdiler. İçeride ve dışarıda Erdoğan karşıtı cephenin büyümesi için her yolu deniyorlar. Filistin davasına sahip çıkan, Gazzelilerin feryadına kulak veren, Filistin'e uygulanan insanlık dışı ablukayı kırmaya çalışan, mazlum milletlerin sesi olan bir lideri, bu lobinin sevmesini zaten kimse beklemiyor. Erdoğan'ı iktidara bu lobi değil, millet getirdi. Bu lobi Erdoğan'a her saldırdığında millet Tayyip Bey'i koruması altına alıyor. 17 Aralık siyasi operasyonunun amacını fark eden Anadolu, Erdoğan'ın etrafında tekrar kenetlenip O'na koruma duvarları örmüş durumda.

Bir yandan DHKP-C diğer yandan PKK ve KCK 30 Mart gününe kadar şiddeti tırmandırıp sandığı etkilemeye çalışıyor. KCK Yürütme Konseyi, "AK Parti artık muhatabımız değildir" açıklaması yapmış. AK Parti'nin de muhatabı Karayılan değil Kürt kökenli vatandaşlarımızdır. İktidar partisi vatandaşların taleplerini yerine getirmeye ve AB üyesi bir ülkede olması gereken demokratik standartları oluşturmaya çalışıyor. Huzurlu bir Nevruz haftasını bu millete çok görenler mırıldanmaya, tehdit etmeye başladılar. Çözüm süreci ile birlikte bölgede oluşan bahar havasını, barış havasını her kim bozmaya teşebbüs ederse ağır bedel öder. Bölgede yaşanan baharı kışa çevirmek isteyenlere, bölge insanı başta olmak üzere kimse izin vermemelidir. Bölgedeki huzurun devam etmesi için gençlerin ve annelerin özel gayreti lazım.
Kimse provokasyonlara alet olmasın. Çevrede insanları tahrik edip sokağa dökmek isteyen bir sürü provokatör tetikte bekliyor. Sandıktan, seçimden kısacası millet iradesinden umudunu kesenler tıpkı 12 Eylül Darbesi öncesinde olduğu gibi insanları sokağa dökerek, kardeşi kardeşe kırdırarak ülkeyi yönetilemez hale getirmeye çalışıyorlar. Siyaset mühendisleri harıl harıl çalışıyor. Bu mühendisler cenazeleri, dezavantajlı sosyal kesimleri kullanmayı işlevsel buluyorlar. Çözüm süreci nedeniyle PKK'yı kaybettiklerini düşünen aktörler onun yerine DHKP-C'yi ikame etmeye çalışıyorlar. Türk-Kürt çatışmasını başaramıyorlar. Şimdi Alevi-Sünni çatışmalarını tedavüle sürüyorlar. Bazı yayın organları ve gazeteler, yeminli Erdoğan düşmanı kalemler yayınları-yorumları ve yazıları ile kitleleri ajite ediyorlar. Acılar siyaseten araçsallaştırılıyor. Mehmetçik cenazelerinden ümitleri kesilenler kentlerin kan gölüne dönmesine çanak tutuyorlar.
Türkiye'den bir Mısır, bir Ukrayna çıkmaz! Milletten alamadığınız gücü-iktidarı gençleri, Alevileri, Kürtleri kışkırtarak, sokağa dökerek, onların sorunlarını istismar edip onları tahrik ederek, şiddeti mubah gören bir yaklaşımla elde edemezsiniz.
Herkes çocuğuna sahip çıksın, bırakmayın çocuklarınızı sokağa. Çünkü her köşebaşında birçok ajan-provokatör, kullanmak için onları bekliyor. Sosyal medya üzerinden evlatlarınız tahrik ediliyor. Bu haysiyetsizler çocuğunuzu el bombası gibi kullanıyor. Sokakları savaş alanına çevirip ülkeyi yönetilemez hale getirmek istiyorlar. Bunun için de özellikle çocukları ve gençleri, Alevi ve Kürt kardeşlerimizi kullanmaya çalışıyorlar. Kimse bu oyuna gelmesin, boşa çıkarın bu oyunları. Herkes sandığa gitsin ve iradesini ortaya koysun...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.