Oyunuza sahip çıkın

A -
A +
Borsa 4,5-5 puan yükseldi, yükselmeye devam edecek. Seçim sonuçları satın alınıyor. Seçime iki gün kaldı. Seçimde hezimete uğrayacaklarını anlayanlar şimdiden seçim sonuçları ile ilgili kılıfları-mazeretleri hazırlamaya başladılar. CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Melih Gökçek Bey'in Ankara'ya seçim günü olay çıkarmak için 100 silahlı adam getirttiğini iddia etmiş. Bu kişilerin sandıklar açılırken kargaşa  çıkaracaklarını söylemiş. Başka şehirlerde özellikle muhalefet partilerinin adayları, benzer iddiaları ileri sürüyorlar. Bu iddiaların doğruluğuna hiç ihtimal vermiyorum. Bence seçim sandığında 3-5 puanla kaybetme ihtimali olanlar, itiraz için şimdiden ortam hazırlıyorlar.
Genel kuraldır, güçlü olan oy oranı yüksek olan, anketlerde sürekli önde çıkan siyasetçi hileye-hurdaya başvurmaz. İhtiyacı yoktur. Asıl oy oranı olarak önde olan aday diğer adayların hile yapma ihtimalinden korkar. İnsanın aklına kötü kötü şeyler geliyor. Acaba bu iddiaları öne sürenler planladıkları hileler için hedef mi şaşırtıyorlar? AK Parti ve Erdoğan karşıtları Türkiye'yi seçim atmosferinden uzaklaştırmak için her yola başvurdular. Korkarım ki seçim günü ve devamında da seçim sonuçlarını şaibeli göstermek ve sandığa gölge düşürmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Herkes dikkatli ve uyanık olmalı, tahriklere dikkat etmeli. Sandığa şaibe bulaşmaması için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. O sandıklarda irademiz olacak, irademize gölge düşürülmesine izin vermeyelim.
CHP'li adaylar Büyükşehirlerde umutlarını MHP tabanından kendilerine kayacak oylara bağlamışlar. Benim MHP'lilere tavsiyem asla böyle bir tuzağa düşmemeleridir. Gidin kendi partinize oy verin. Eğer CHP sizin takviye oylarınızla büyükşehirleri alırsa korkarım ki o şehirlerde siz de zor nefes alırsınız. MHP tabanının ve ülkücülerin CHP'ye oy vereceklerine asla inanmam. Hiçbir ülkücü kendi şehitlerinin kemiklerini sızlatmamalı. CHP'nin ayakları yere sağlam bastığında ilk tekmeyi yiyecek olanlar MHP'lilerdir. İthal adaylara bakarak aldanmasın kimse. Siz bir de onların Belediye Meclis üyesi adaylarına bakın. Onların içinde bir tane ülkücü aday var mı? O Meclis üyesi adayları seçilirlerse ithal adaylara mı bırakacaklar belediye yönetimini? Bakın Ankara'da Mansur Bey meclis üyeliğine kaç arkadaşını koyabildi?
Ama o meclis üyesi adaylarını iyi incelerseniz epey ülkücü ve MHP düşmanı adam bulabilirsiniz. Altıok ambleminin altına sebep ne olursa olsun hiçbir ülkücünün ve MHP'linin gidip "Evet" mührünü basacağına ihtimal vermiyorum. Olsa olsa kendini 'ülkücü' diye tanıtan mafyavari tipler bunu yapabilir. Sağ görüşlü hiçbir Ankaralı, kızgınlık, kırgınlıkla da olsa başkentin yönetiminin CHP'nin eline geçmesine sebep olmasın, katkı vermesin. Bunun vebali büyük olur. 
Ülkemizin milli güvenliği ile ilgili stratejik bir toplantıyı dinleyip, üzerinde tahrifatlar yaparak sosyal medyadan servis eden alçaklara 30 Mart günü sandıkta ders verin. Paralel yapı, yabancı istihbarat servislerine hizmet ediyor. Bu iş gerçekten artık bir milli güvenlik sorunu haline geldi.
Türk tiyatrosunun usta ismi Kenan Işık'ın tedavisi devam ediyor. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Okuyucularımızdan Kenan Bey'e dua etmelerini istirham ediyorum. İnşallah bir an önce iyileşir ve aramıza döner.
BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da ebediyete intikal edişinin 5'inci seneyi devriyesinde anıldı. Muhsin Bey'e Allah'tan rahmet ailesi ve BBP camiasına da tekrar başsağlığı diliyorum.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.