GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
2 saat 44 dakika önce

PSV satın alma opsiyonunu kullandı! Sezonun yıldızı Hollanda'da kaldı

Hollanda'nın köklü ekiplerinden PSV Eindhoven, Bayern Münih'ten kiraladığı Malik Tillman satın alma opsiyonunu kullandı. Malik Tillman, bu sezon 38 maçta forma giymişti.
Spor - Spor
3 saat 24 dakika önce

Avrupa'nın devleri sıraya girdi! Rey Manaj için rekor bonservis belirlendi!

Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj'a teklif yağıyor. İngiltere Premier Lig, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A ve Suudi Arabistan Pro Lig ekipleri Arnavut oyuncu için teklif yapmaya hazırlanıyor. Sivasspor ise yıldız oyuncunun bonservisini belirledi.
Spor - Spor
4 saat 24 dakika önce

Tahkim Kurulu'ndan Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız oyuncunun cezası kesinleşti

Trendyol Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe maçında yaptığı sert hareket sebebiyle doğrudan kırmızı kart gören Beşiktaş'ın orta saha oyuncu Al-Musrati'ye 2 maç ceza verildi. Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Musrati'ye verilen 2 maçlık cezanın onandığını açıkladı.
Spor - Spor
5 saat 40 dakika önce

Kylian Mbappe resmen açıkladı! Gelecek sezon PSG'de olmayacak

Kylian Mbappe, Paris Saint Germain'den sezon sonunda ayrılacağını açıkladı. Mbappe açıklamasında, "PSG'den ayrılacağımı herkese duyurmak istiyorum. Benim için onurdu." ifadelerini kullandı.
Spor - Spor
6 saat 5 dakika önce

TBF yeni kuralı açıkladı! Sahada yer alacak yabancı oyuncu sayısı belli oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu, 2024-25 sezonuyla birlikte Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde maçlarda en az bir Türk oyuncunun sahada olacağını açıkladı. Yeni kurala göre, yabancı oyuncu sayısı sahada en fazla 4, saha kenarında ise en fazla 3 olabilecek.
Spor - Spor
6 saat 49 dakika önce

Juan Cuadrado için Süper Lig sesleri! Dzeko'yu Fenerbahçe'ye getiren menajer devreye girdi!

İnter ile yollarını ayıracak Kolombiyalı futbolcu Juan Cuadrado'nun yeni adresi belli oluyor. Dzeko'nun Fenerbahçe'ye transferinde önemli rol oynayan menajer, Cuadrado için harekete geçti. Kolombiyalı yıldızın seçenekleri arasında Türkiye'nin de bulunduğu aktarıldı.
Spor - Spor
7 saat 40 dakika önce

Fenerbahçe'de seçim öncesi kritik zirve! Ali Koç ve Sadettin Saran bir araya geliyor

Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçimi öncesi Ali Koç ile başkan adayı olduğunu açıklayan Sadettin Saran bir görüşme gerçekleştirecek. Görüşme 11 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
Spor - Spor
7 saat 52 dakika önce

Ankaragücü'nden PFDK sevklerine ilişkin sert açıklama! 'Zavallı bir helalleşme çabası'

MKE Ankaragücü, PFDK sevkleriyle alakalı sert bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Beşiktaş taraftarının yaptığı tezahüratlardan bahsedilirken, 'Zavallı bir helalleşme çabası olarak yorumluyoruz' ifadeleri kullanıldı.
Spor - Spor
8 saat 40 dakika önce

Zaha kararını verdi! Yıldız oyuncunun menajeri transfer çalışmalarına başladı

Galatasaray'da fazla süre alamayan yıldız oyuncu Wilfried Zaha, kariyeriyle ilgili önemli bir karar aldı. Zaha'nın menajeri, yıldız oyuncuya yeni kulüp bulmak için harekete geçti.
Spor - Spor
8 saat 54 dakika önce

PSG, Mbappe'nin alternatifini İtalya'da buldu! Napoli'nin yıldızı Fransa yolunda

PSG, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kylian Mbappe'nin yerine transfer yapmak için hazırlanıyor. Fransız kulübünün hedefinde Napoli'nin yıldız kanat oyuncusu var. Luis Enrique'nin listesinin başında Kvaratskhelia olduğu öğrenildi.
Spor - Spor
9 saat 19 dakika önce

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yerine gelecek teknik direktör belli oluyor

Yeni sezonda devam etmesi beklenmeyen İsmail Kartal'ın yerine teknik direktör bakan Fenerbahçe başkan adayları aradığı isimleri netleştirdi.
Spor - Spor
9 saat 45 dakika önce

Engerek yılanının saldırısına uğrayan milli sporcu yoğun bakıma alındı! Fenerbahçe devreye girdi

Engerek yılanı tarafından ısırılan milli boksör Rabia Topuz, yaşam mücadelesi veriyor. Genç sporcunun antrenöründen sağlık durumu hakkında bilgi verildi.
Spor - Spor
10 saat 58 dakika önce

TFF tarih vererek duyurdu! Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stadyum belli oluyor

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Türkiye Kupası finalinin stadyumu için harekete geçti.
Spor - Spor
11 saat 13 dakika önce

Süper Lig devinden Atakan Karazor hamlesi! Stuttgart ile görüşülecek

Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart forması giyen Atakan Karazor ile Süper Lig'den ilgilenen takımlar olduğu belirtildi. Orta saha arayışları olan Galatasaray'ın da Atakan ile ilgilendiği öğrenildi.
Spor - Spor
12 saat 1 dakika önce

Galatasaray'dan tarihi geçen rekor! Sadece 15 saniye sürdü! Taraftarlar isyan etti

Süper Lig'de üst üste ikini şampiyonluğuna yakın olan Galatasaray, gelecek sezon için çıkarılan kombilerin bittiğini duyurdu.
Spor - Spor
12 saat 33 dakika önce

Ozan Tufan gönlünden geçeni açıkladı! 'Orada olmayı istiyorum'

Hull City forması giyen Türk futbolcu Ozan Tufan, EURO 2024 öncesi A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'ya 'hazırım' mesajı verdi.
Spor - Spor
13 saat 4 dakika önce

Arda Güler'den sürpriz ziyaret! Futbolculara verdiği hediye 'helal olsun' dedirtti

La Liga devi Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler, İspanya'da bulunan U-14 Milli Takımı oyuncularıyla bir araya geldi.
Spor - Spor
14 saat 33 dakika önce

Şanlurfa'da sürpriz derbi! Fenerbahçe ve Galatasaraylı öğrenciler sahaya çıktı

Şanlıurfa'da bulunan bir okulda Fenerbahçe ve Galatasaray formalarıyla sınıflar arası maç yapıldı. Sosyal medyada yayınlanan video yoğun etkileşim aldı.
Spor - Spor
15 saat 38 dakika önce

Galatasaray'da Batshuayi sesleri! Gerçek açığa çıktı! İşte sözleşme detayları

Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi'nin Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu öne sürüldü. Milli oyuncunun sözleşme detayları ortaya çıktı.
Spor - Spor
16 saat 14 dakika önce

Genç futbolcu trafik kazasında hayatını kaybetti

Kocaeli futbol takımlarından Darıca Spor U17'de forma giyen Bayram Gaymaz, geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybetti.
Spor - Spor
16 saat 33 dakika önce

Galatasaray'da Sacha Boey üzüntüsü! Dev bonus son dakikada kaçtı

Devre arası Galatasaray'dan 30 milyon euro + bonuslar karşılığında Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Türk futbol tarihinin en pahalı satışı olarak kayıtlara geçmişti. Fransız yıldız için belirlenen bonus maddesinin Bayern Münih - Real Madrid maçında kaçması taraftarları üzdü.
Sona Git