HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar Maç Skoru Kaç Kaç, Özeti | (FB Krasnodar Maçı, Geniş Özeti)

Düzenleyen: /
Fenerbahçe 1-1 Krasnodar Maç Skoru Kaç Kaç, Özeti | (FB Krasnodar Maçı, Geniş Özeti)
Fenerbahçe Krasnodar Maç Özeti, Fenerbahçe Krasnodar Maç Özeti İzle, Fenerbahçe Krasnodar Kaç Kaç Bitti, Fb Krasnodar Golleri İzle, Fb Krasnodar Geniş Özet, , Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Krasnodar maç skoru, özeti golleri tüm detayları haberimizde. FB Krasnodar maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla temsilcimiz Avrupa'ya veda etti. Fenerbahçe Krasnodar maçı golleri, geniş özeti ve dakika dakika tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.İşte FB-Krosnodar maçı geniş özeti...

Fenerbahçe Krasnodar maç özeti ve golleri ile tüm detayları haberimizde... Fenerbahçe, 1-0'ın rövanşında konuk ettiği Krasnodar'a bir kez daha diş geçiremedi. Ligde liderin 10 puan gerisine düşen sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi defterine 'istifa' tezahüratlarıyla nokta koydu: 1-1. Sarı-lacivertliler, bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Krasnodar ise son 16 turuna yükseldi. Mücadelede Krasnodar'ın golünü 7. dakikada Fedor Smolov, Fenerbahçe'nin ise 41. dakikada Martin Skrtel kaydetti.

İSTİFA SESLERİ
Krasnodar ile oynanan UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda takımlarına uzun süre destek veren sarı-lacivertli taraftarlar, buna karşın sahada beklediği futbolu göremeyince protestoya başladı. Kasımpaşa ile oynanan lig maçının sonunda 'yönetim istifa' diye bağıran Fenerbahçeli taraftarlar, Krasnodar karşılaşmasında da dakikalar 79'u gösterdiğinde protestoya başladı. Sarı-lacivertliler yönetimi hedef alarak Kasımpaşa maçının ardından bu maçta da 'yönetim istifa' diye bağırdı. Fenerbahçe tribünlerin karşılaşmanın son bölümünde rakip Krasnodar'ı alkışladı. 

VOLKAN DEVAM EDEMEDİ, 3 OYUNCU BİRDEN DEĞİŞTİ 
Fenerbahçe’de dakikalar 71’i gösterdiğinde Dick Advocaat 3 oyuncu birden değiştirdi. Tecrübeli teknik adam, Volkan Demirel’in sakatlanması nedeniyle 2 değişiklik yapacakken 3 oyuncu birden değiştirdi 

Krasnodar maçının ikinci yarısında oyuna müdahale etmeye hazırlanan Dick Advocaat, bütün riskleri aldı. Dakikalar 71’i gösterdiğinde Volkan Şen ve Fernandao’yu oyuna almak için hazırlanan Advocaat, Volkan Demirel’in sakatlanması nedeniyle Fabiano’yu da oyuna dahil etti. 69. dakikada Viktor Claesson’la girdiği mücadele sonrasında sağ üst arka adalesinden sakatlanan Volkan Demirel oyuna devam edemedi. 

Fenerbahçe 3’lü savunmaya döndü 
Maç boyunca birçok pozisyondan yararlanamayan Moussa Sow’u kenara alan Hollandalı hoca, Brezilyalı golcü Fernandao’yu oyuna dahil etti. Advocaat ayrıca Şener’i kenara alarak 3’lü savunmaya döndü ve Volkan Şen’i oyuna dahil etti. Skrtel ile birlikte savunmanın göbeğinde oynayan Kjaer, bu değişikliğin ardından sağ beke geçti. 

STAT: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi
HAKEM: Pawel Raczkowski, Tomasz Listkiewicz, Michal Obukowicz (Polonya)
FENERBAHÇE: Volkan Demirel (Dk 71 Fabiano), Şener Özbayraklı (Dk 71 Volkan Şen), Simon Kjaer, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Jeramain Lens, Moussa Sow (Dk 71 Fernandao), Robin van Persie
KRASNODAR: Kritsyuk, Naldo, Granqvist, Gazinski, Podberezkin (Dk 79 Mauricio Pereyra), Ramirez, Wanderson (Dk 64 Ricardo Laborde), Claesson, Kaleshin, Kabore, Smolov
SARI KARTLAR: Dk 21 İsmail Köybaşı, Dk 43 Josef de Souza, Dk 45 Lens, Dk 66 Sow (Fenerbahçe), Dk 58 Gazinskiy, Dk 66 Kaleshin, Dk 75 Kabore, Dk 82 Pereyra (Krasnodar)    
GOLLER: Dk 7 Fedor Smolov (Krasnodar), Dk 41 Martin Skrtel (Fenerbahçe)

FENERBAHÇE 1-1 KRASNODAR (GENİŞ ÖZET)

Karşılaşmada son düdük çaldı. Karşılaşma 1-1 berabere sona erdi ve Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti.

90'Krasnodarlı futbolcular oyunun son anlarında kendi aralarında pas yapıyor.
90'Lens serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun vuruşunda top az farkla üstten dışarıya gitti.
90'Hava topu mücadelesinde Naldo van Persie'ye faul yaptı. Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.
90'Mehmet serbest vuruşta topu rakip ceza sahasına doğru gönderdi ancak Naldo topu uzakalştırdı.
90'İsmail rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı. Fenerbahçe orta sahadan serbest vuruş kullanacak.
90'Gelişen Fenerbahçe atağında Volkan'ın sol kanattan ortasında top kaleci Stanislav Kritsyuk'ta kaldı.
90'Karşılaşmanın sonuna en az 5 dakika ilave edildi.
90'Laborde korneri paslaşarak kullandıktan sonra pas hatası yaptı ve top Fenerbahçe'ye geçti. Sonrasında hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Lens'in vuruşu savunmadan geri döndü.
90'Gelişen Krasnodar atağında Laborde'nin ceza sahasından yaptığı vuruş savunmadan dışarıya gitti. Konuk ekip korner kullanacak.
89'Hızlı gelişen Krasnodar atağında sol kanattan ceza sahasına giren Ramirez'in vuruşu yandan dışarıya gitti.
88'Krasnodar'da Pereyra kısa süreli bir sakatlık yaşadı ancak sağlık görevlilerine gerek duymadan ayağa kalktı.
87'Krasnodarlı futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.
86'Fenerbahçe bu dakikalarda hücum yapmakta zorlanıyor.
85'Lens'in kullandığı serbest vuruşta Fernandao'nun kafa vuruşu kalecide kaldı.
85'Lens'in kullandığı serbest vuruşta Fernandao'nun kafa vuruşu kalecide kaldı.
85'Lens rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı. Fenerbahçe sağ kanattan serbest vuruş kullanacak.
85'Gelişen Krasnodar atağında Ramirez'in sol kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı.
83'Kjaer serbest vuruşta topu ileriye doğru gönderdi. Bu topu alan Mehmet'in sol kanattan ortasında savunma topu karşıladı.
82'Alper'e faul yapan Pereyra sarı kart gördü. Fenerbahçe kendi yarı alanından serbest vuruş kullanacak.
81'Volkan'ın sol kanattan ortasında top Vitali Kaleshin'in yüzüne çarptı. Sonrasında iki takım futbolcuları arasında kısa süren bir gerginlik yaşandı.
80'Gelişen Fenerbahçe atağında van Persie ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu kalecide kaldı.
79'Krasnodar'da Vyacheslav Podberezkin çıktı. Pereyra oyuna dahil oldu.
78'İsmail serbest vuruşta topu ileriye doğru gönderdi. Bu topu alan Souza'nın vuruşu savunmadan geri döndü. Sonrasında ceza sahasındaki topu almak isteyen Lens topu kontrol edemedi ve top dışarıya gitti.
77'Volkan Vitali Kaleshin'den sıyrılmak isterken yerde kaldı. FEnerbahçe orta sahadan serbest vuruş kullanacak.
76'Kjaer'in ileriye doğru gönderdiği uzun pasta Fernandao kafayla topu Volkan'a indirmek istedi ancak Naldo zamanında araya girerek topun Volkan'a gelmesine engel oldu.
75'Fenerbahçeli futbolcular serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra ceza sahasında topla buluşan Souza arka direğe orta yaptı ancak onun orta yaptığı bölgede Fenerbahçe'den kimse yok.
74'van Persie Kabore'den sıyrılmak isterken yerde kaldı. Kabore sarı kart gördü. Fenerbahçe orta sahadan serbest vuruş kullanacak.
73'Gelişen Fenerbahçe atağında Volkan sol kanattan orta yapmak isterken savunma araya girdi ve top dışarıya gitti. Hakem son müdahalenin Volkan'dan olduğunu işaret etti.
72'Fenerbahçeli futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.
71'Fenerbahçe'de Şener ve Sow çıktı. Fernandao ve Volkan Şen oyuna dahil oldu.
71'Fenerbahçe'de sakatlanan Volkan'ın yerine Fabiano oyuna girdi.
70'Volkan oyuna devam edemeyecek.
69'Fenerbahçe'de kaleci Volkan bir sakatlık yaşıyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.
68'Şener'in sağ kanattan ortasında kaleye doğru yönelen top üstten dışarıya gitti.
67'Fenerbahçeli futbolcular serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra sol kanatta topla buluşan Sow rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.
66'Hava topu mücadelesinde Sow'a faul yapan Vitali Kaleshin sarı kart gördü. Ardından hakem itiraz eden Sow da sarı kart gördü. Fenerbahçe orta sahadan serbest vuruş kullanacak.
66'Fenerbahçe'de Volkan Şen ve Fernandao kenarda ısınıyor.
65'Bu dakikalarda iki takım da orta sahada pas hatası yapıyor.
64'Krasnodar'da Wanderson yerini Laborde'ye bıraktı.
62'Gelişen Krasnodar atağında Ramirez'in sol kanattan ortasında savunma topu karşıladı. Sonrasında ceza sahasında yükselen topta Fedor Smolov'un röveşatası üstten dışarıya gitti.
61'Lens'in sağ kanattan ikinci kez kullandığı kornerde Stanislav Kritsyuk yumruklayarak topu uzaklaştırdı.
60'Şener'in sağ kanattan ortasında Stanislav Kritsyuk yumruklayarak topu uzaklaştırdı. Sonrasında topu alan İsmail ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşunda Stanislav Kritsyuk topu çıkardı. Fenerbahçe korner kullanacak.
59'Mehmet serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan yapılan pas hatası sonrası gelişen Krasnodar atağında Fedor Smolov kaleciyle karşı karşıya kaldı. Onun vuruşunda Volkan açıyı kapatarak topu çıkardı.
58'Alper'e faul yapan Yuri Gazinskiy sarı kart gördü. Fenerbahçe orta sahadan serbest vuruş kullanacak.
57'Gelişen Fenerbahçe atağında İsmail bir kez daha sol kanattan ortasını yaptı. Onun ortasında top bu kez kalecide kaldı.
56'İsmail'in sol kanattan ortasında Sow'un kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.
56'Lens'in sol kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı.
55'Alper sol kanattan ceza sahasına girmek isterken Kabore araya girdi ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.
54'İsmail'in Volkan'a attığı geri pasta Fedor Smolov araya girdi ve topu kaleye gönderdi ancak Kjaer topu çizgiden çıkardı. Savunmanın daha dikkatli olması lazım.
53'Vyacheslav Podberezkin'nin sağ kanattan kullandığı kornerde savunmamız topu karşıladı.
53'Krasnodar etkili geldi. Gelişen atakta sağ kanattan ceza sahasına giren Fedor Smolov'un vuruşunu Volkan çıkardı ve top dışarıya gitti. Krasnodar korner kullanacak.
52'Mehmet serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra sağ kanatta topla buluşan Şener'in ortasında savunma topu karşıladı ancak top kısa düştü. Bu topu alan Alper'in ceza sahası içinden yaptığı vuruş üstten dışarıya gitti.
51'İsmail rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı. Fenerbahçe bir kez daha orta alandan serbest vuruş kullanacak.
50'Krasnodar tehlikeli geldi. Lens top kaybı yaptıktan sonra gelişen atakta sol kanattan ceza sahasına giren Ramirez Şener'den sıyrıldı ve şutunu çekti. Onun vuruşunda top az farkla yandan dışarıya gitti.
49'Souza serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra Fenerbahçeli futbolcular kendi aralarında pas yapıyor.
48'Hava topu mücadelesinde Andreas Granqvist van Persie'ye faul yaptı. Fenerbahçe orta alandan serbest vuruş kullanacak.
47'Skrtel'in savunmadan gönderdiği uzun pasta Lens kafayla topu Sow'la indirmek istedi ancak top kaleci Stanislav Kritsyuk'ta kaldı.
47'Vitali Kaleshin tedavi için kenara geldi. Oyun kaldığı yerden devam ediyor.
46'Sow'la hava topuna çıkan Vitali Kaleshin sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.
46'Karşılaşmada ikinci yarı başladı. Haydi Fenerbahçe...

Fenerbahçe'nin ikinci yarıda yemeden atacağı 2 gol temsilcimizi üst tura çıkaracak.
Takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gidiyor.
Krasnodar Ramirez'e yapılan faulde serbest vuruşu kullanmadan hakem ilk yarıdaki son düdüğü çaldı.


45'Lens'in pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren van Persie'nin vuruşu savunmadan geri döndü. Sonrasında Ramirez'e faul yapan Lens sarı kart gördü.
45'İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave edildi.
45'Fenerbahçeli futbolcular ilk yarının son anlarında kendi aralarında pas yapıyor.
44'Gelişen Fenerbahçe atağında Alper'in pasıyla sağ kanatta topla buluşan Şener'in ortasını savunma karşıladı.
43'Souza gördüğü bu sarı kartla cezalı duruma düştü. Fenerbahçe eğer tur atlarsa Souza son 16'daki ilk maçta forma giyemeyecek.
43'Rakibine faul yapan Souza sarı kart gördü.
42'Krasnodar oyuna yeniden başladı.
41'Lens'in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Souza'nın kafa vuruşunu kaleci çıkardı. Sonrasında ceza sahasında oluşan karambolde Souza topu ağlara gönderdi.

41'GOL!

41'İsmail rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı. Fenerbahçe sol kanattan serbest vuruş kullanacak.
40'Lens'in sol kanattan kullandığı kornerde kaleci Stanislav Kritsyuk yumruklayarak topu uzaklaştırdı.
39'Mehmet savunmanın arkasına koşu yapan van Persie'yi düşündü ancak Naldo araya girdi ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.
38'van Persie serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
38'Fenerbahçe'de van Persie ve Kjaer serbest vuruşta topun başına geçti.
37'Lens'in sağ kanattan ortasında van Persie'nin kafa vuruşunu savunma karşıladı sonrasında topu alan Alper yerde kaldı. Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak. Haydi çocuklar...
36'Pozisyonun ardından Stanislav Kritsyuk sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.
35'Fenerbahçe mutlak bir golden oldu. Şener'in ortasında Stanislav Kritsyuk topu yumrukladı ancak top kısa düştü. Sonrasında ceza sahasında topu alan Alper yanındaki Sow'a pasını verdi. Sow'un boş kaleye yaptığı vuruşta top üstten dışarıya gitti.
34'Gelişen Fenerbahçe atağında Lens savunmanın arkasına koşu yapan Sow'u düşündü ancak Stanislav Kritsyuk kalesini zamanında terk ederek topu aldı.
33'Alper'in kullandığı serbest vuruşta Krasnodar savunması topu uzaklaştırdı Sonrasında hızlı gelişen Krasnodar atağında Fedor Smolov ceza sahasına girmek istedi ancak Skrtel zamanında müdahale ederek ondan topu aldı.
32'Şener sağ kanattan hareketlenmek isterken Viktor Claesson'un müdahalesiyle yerde kaldı. Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.
30'Alper'in kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı. Sonrasında diğer kanada açılan topu alan İsmail'in ortası kalecide kaldı.
29'Souza sağ kanattan hareketlenmek isterken Ramirez'in müdahalesiyle yerde kaldı. Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak. Haydi çocuklar...
28'Topun hakimiyeti bu dakikalarda Krasnodar'da. Fenerbahçe atağa çıkmakta zorluk yaşıyor.
26'Fenerbahçe bu dakikalarda top yapmakta zorlanıyor.
25'Gelişen Krasnodar atağında Vyacheslav Podberezkin ceza sahasında doğru hareketlenen Fedor Smolov'u topla buluşturmak istedi. Volkan kalesini terk ederek bu topu kontrol etti.
24'Gelişen Krasnodar atağında Kabore sol kanatta hareketlenen Yuri Gazinskiy'i topla buluşturdu ancak pozisyon ofsayt.
23'Fenerbahçe'de Şener ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşunda top yandan dışarıya gitti.
22'Gelişen Fenerbahçe atağında van Persie sağ kanattan hareketlenen Lens'i düşündü ancak Kabore araya girdi. Sonrasında gelişen Krasnodar atağında Vyacheslav Podberezkin'in sağ kanattan ortasını Şener karşıladı.
21'Karşılaşmada bu dakikalarda tempo artmaya başladı.
20'Fenerbahçe tehlikeli geldi. Souza'nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Sow vuruşunu yaptı. Onun vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
19'KARŞI KARŞIYA KAÇTI! Fenerbahçeli futbolcular serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra Lens'in sağ kanattan ortasında Kjaer'in kafav vuruşunu savunma karşıladı. Sonrasında hızlı gelişen Krasnodar atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Smolov'un vuruşunu kaleci Volkan çıkardı.
18'Hava topu mücadelesinde Vitali Kaleshin Alper'e faul yaptı. Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.
17'Gelişen Fenerbahçe atağında Lens sağ kanatta topla buluştuktan sonra ceza sahasına hareketlenen Sow'u düşündü ancak savunma araya girdi ve top kaleci Stanislav Kritsyuk'ta kaldı.
15'Şener'in kaptırdığı top sonrası gelişen Krasnodar atağında Ramirez'in sol kanattan ortası kaleci Volkan'da kaldı.
14'Fenerbahçeli futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.
13'Alper'in sol kanattan kullandığı kornerde Krasnodar savunması topu uzaklaştırdı.
13'İsmail sol kanattan orta yapmak isterken savunma araya girdi ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.
12'Gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Lens ortasını yaptı. Onun ortasında top kaleci Stanislav Kritsyuk'ta kaldı.
11'Lens'in ikinci kez kullandığı kornerde Souza'nın kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.
10'Lens'in sağ kanattan kullandığı kornerde kaleci Stanislav Kritsyuk topu karşıladı ve top dışarıya gitti. Temsilcimiz bir kez daha korner kullanacak.
10'Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Lens'in sağ kanattan ortasında savunma topu karşıladı. Fenerbahçe korner kullanacak.
9'Fenerbahçe'nin tur atlaması için artık 2 gol yeterli olamayacak. Temsilcimizin yemeden atacağı 3 gol turu getirecek.
8'Fenerbahçe oyuna yeniden başladı.
7'Maalesef top ağlarımızda. Fenerbahçe savunmasında Skrtel'in yaptığı pas hatası sonrası kaleciyle karşı karşıya kalan Smolov topu ağlara gönderdi.

7'GOL!

7'Temsilcimiz Fenerbahçe karşılaşmaya baskılı başladı.
6'Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Lens korneri paslaşarak kullandıktan sonra ceza sahasında topla buluşan Sow'un şutunu kaleci çıkardı. Sonrasında ceza sahasında oluşan karambol sonrası topu tekrar alan Sow bir kez daha şansını denedi. Onun vuruşu üstten dışarıya gitti.
5'İsmail uzaktan şansını denedi. Onun vuruşunu kaleci çıkardı ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.
4'Karşılaşmadaki ilk tehlikeli atak temsilcimizden geldi. Haydi çocuklar...
4'Gelişen Fenerbahçe atağında Sow'un sol kanattan ortasını savunma karşıladı. Dönen topu alan Alper ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu üstten dışarıya
3'Şener sağ kanatta topla buluştuktan sonra ceza sahasına doğru hareketlenen Lens'i topla buluşturmak istedi ancak Stanislav Kritsyuk kalesini zamanında terk ederek topu aldı.
2'Fenerbahçeli futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.
1'Fenerbahçe hızlı çıkmak istedi ancak sağ kanatta topla buluşan Şener önünde hareketlenen Lens'i topla buluşturmadı.
1'Karşılaşmada ilk düdük çaldı. Başarılar Fenerbahçe...

FENERBAHÇE-KRASNODAR MAÇINDAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Rusya'nın Krasnodar takımı karşısında, son oynadıkları müsabakaya göre ilk 11'de 4 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Hollandalı teknik adam, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalınan maçta cezalı oldukları için oynatamadığı futbolcularına, Krasnodar karşısında ilk 11'de şans verdi. Ligde cezalı olan Robin van Persie, Jeremain Lens ile Alper Potuk'un yanı sıra Şener Özbayraklı ilk 11'de formalarını geri aldı. Bu 4 isim Miroslav Stoch, Gregory van der Wiel, Ozan Tufan ve Volkan Şen'in yerine oynadı.

Advocaat, geçen hafta Krasnodar'la oynanan maça göre ise 3 değişiklik yaptı. Rusya'daki maçta cezası nedeniyle oynayamayan Martin Skrtel'in yanı sıra İsmail Köybaşı ve Van Persie rövanşta, Roman Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım ve Emmanuel Emenike'nin yerine ilk 11'de forma giydi.

Kalede Volkan Demirel'le başlayan Advocaat, savunma dörtlüsünü Şener Özbayraklı, Skrtel, Simon Kjaer ve İsmail Köybaşı'ndan oluşturdu. Orta sahada Mehmet Topal, Josef de Souza ve Alper Potuk'a şans veren Advocaat, kanatlarda Jeremain Lens ile Moussa Sow'u görevlendirdi. Fenerbahçe'nin ileri ucunda gol umudu olarak Van Persie yer aldı.

- Van Persie ilk 11'de

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Persie, 3 resmi maç sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş karşısında oynadıktan sonra cezası nedeniyle ligde 2 maç kaçıran Hollandalı futbolcu, ilk Krasnodar müsabakasında ise hazır olmadığı gerekçesiyle kadroya alınmamıştı.

- Emenike ve Chahechoue kadroda yok

İlk maçta sürpriz bir şekilde sahaya 11'de çıkan Emmanuel Emenike, rövanşta 18 kişilik kadroya dahil edilmedi. Advocaat tarafından kadroda tercih edilmeyen Nijeryalı forvet, ilk maçta 72 dakika sahada kalmıştı.

Fenerbahçe'de gözünde enfeksiyon bulunan Faslı futbolcu Aatıf Chahechouhe'nin yanı sıra UEFA listesine dahil edilmeyen Miroslav Stoch, Salih Uçan ve Oleksandr Karavaiev rövanşta kadroda yer almadı.

- Skrtel'in cezası bitti

İlk maçta sarı kart cezası nedeniyle oynayamayan Slovak stoper Skrtel, rövanşta forma giydi. Bu sezon grup maçlarından itibaren 3 sarı kart gördüğü için Rusya'da oynayamayan Skrtel, rövanşta formayı Neustaedter'den kaptı.

- Tribünler yine dolmadı

Fenerbahçe taraftarı zorlu maçta tribünleri yine dolduramadı. Son Kasımpaşa maçına göre taraftar sayısında artış gözükse de tribünlerin büyük bir kısmı boş kaldı. Karşılaşmayı yaklaşık 20 bin sarı-lacivertli taraftar tribünden takip etti. Rus ekibinin az sayıdaki taraftarı da maçı konuk takım tribününden izledi.

- Krasnodar da tek değişiklik

Krasnodar Teknik Direktörü Igor Shalimov, rövanşta tek değişiklik yaptı. İlk maçta sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen kaptan Andreas Granqvist, Aleksandr Martynovich'in yerine sahaya ilk 11'de çıktı.

- Krasnodar'un kuruluş yıl dönümü

Krasnodar 9. kuruluş yıl dönümünde Fenerbahçe karşısında zorlu bir maça çıktı. Tam 9 yıl önce 22 Şubat 2008'de kurulan Krasnodar Kulübü'nün yıl dönümü Fenerbahçe ile oynanan rövanş maçına denk geldi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...