HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Osmanlıspor 1-3 Galatasaray özeti ve Golleri-İzle | Osmanlı GS maç skoru, geniş özeti

Düzenleyen: /
Osmanlıspor 1-3 Galatasaray özeti ve Golleri-İzle | Osmanlı GS maç skoru, geniş özeti
Osmanlıspor, Galatasaray, Osmanlıspor Galatasaray Özet, Osmanlıspor Galatasaray Özet İzle, Osmanlıspor Galatasaray Geniş Özeti Ve Golleri İzle, Osmanlıspor Galatasaray Kaç Kaç Bitti, Osmanlı Gs Özet, Osmanlı Özet İzle, Osmanlı Kaç Kaç Bitti, , Haber

SPOR Haberleri

Osmanlıspor Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri izle ile ilgili detaylar burada. Süper Lig'e bomba gibi başlayan Galatasaray, Osmanlıspor deplasmanına konuk oldu. Peki Osmanlı Galatasaray maçı kaç kaç bitti? gibi detaylar bu haberde. İşte Gs Osmanlı maçı geniş özeti ve golleri...

Osmanlıspor Galatasaray maçı şifresiz canlı anlatımı burada. Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Osmanlıspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Osmanlıspor Galatasaray kaç kaç bitti gibi merak ettiğiniz detaylara bu haberden ulaşabilirsiniz. Bir tarafta yenilenen kadrosuyla gücüne güç katan Galatasaray... Diğer tarafta ise ligde büyük takımlara bir çok kez çelme takan Osmanlıspor... İlk haftaya Kayserispor galibiyetiyle başlayan Galatasaray, Yeni Malatya'ya deplasmanda 3-1 yenilen Osmanlıspor'un konuğu oldu. Gomis, Belhanda, Rodrigues, Ndiaye ve bir sürü yeni yıldızıyla rakiplerine korku salan yeni Aslan, Osmanlıspor karşısında gol veya goller bularak yoluna kayıpsız devam ediyor. Osmanlıspor ise Malatya mağlubiyetinin ardından zorlu rakibi Galatasaray karşısında mağlup olmaktan kaçamıyor.Seyrine doyum olmayan Osmanlı Gs maçı geniş özeti ve golleri izlemek için bu haberde bakabilirsiniz. 14'de Maicon, 31'de Gomis ile ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Galatasaray, 2. yarının 56. dakikasında Tolga Ciğerci ile bir kez daha öne geçmesini bildi. 58'de Serdar Gürler sahneye çıktı ve maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. İşte Osmanlı Galatasaray geniş özeti ve golleri izle ile ilgili detaylar...

Osmanlıspor 1-3 Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri izlemek için tıklayın

İLK MAÇINDA ŞOV YAPIP 4 ATAN GALATASARAY’IN, ANKARA’DA DA İŞTAHI YERİNDEYDİ

YENİ CİMBOM DİYETE KARŞI

Futbol sofrasında ısıran, koparan, deyim yerindeyse rakibe ekmek ve su bile vermeyen Cimbom, Osmanlı önünde gollere doymadı. Geçen hafta bir Aslan vardı Türk Telekom’da Kayserispor önünde. Yeni transferlerin ne yapacağı merak ediliyordu ama bu kadar da etkili, ısıran, rakibe nefes aldırmayan ve doymak bilmeyen bir futbolcu topluluğu vardı. Tabelada 4-1 yazıyordu. İç saha faktörüne yorumlayanlar da çoğunluktaydı. İlk deplasman maçında nasıl bir Aslan olacağı konuşuluyor, tartışılıyordu. Rakip Osmanlıspor’du. Igor Tudor, kazanan ve iyi bir hava yakalayan kadroyu bozmadı. Osmanlıspor önünde ilk dakikalarda rölanti oyunda Galatasaray zaman zaman farkını gösterdi, anlık baskınlar düzenledi. Ki bunların sonucunda gol gelirken geçen haftaki oyundan pek bir farkı yoktu. Orta alanda top rakipteyken bir anda üç kişi birden beliriyordu. Ve öyle de oldu.

İçi de dışı da aynı

Galatasaray ilk yarım saatlik dilimde 2 farklı üstünlüğü sağladı. Aslan’ın durumunu anlatan önemli karelerden birisi ikinci golü atan Gomis’in santra sonrasında direkt rakibin üzerine gitmesi ve pres yapmasıydı. Aslan geçen haftaki gibi iştahlı, gollere doyumsuz, prese boğan, rakibe ekmek ve (sıcak havaya rağmen) su bile vermek istemeyen pozitif anlamda açgözlülük içerisindeydi. Yardımlaşma, açık kapatma, çabuk pes etmeme gibi altbaşlık açılımları yapıldı. Özetle geçen hafta taraftar gazıyla oynadığı ve etkili olduğu düşünülen sarı-kırmızılı takım bu oyununu ve anlayışını içerisi dışarısı fark etmeden uygulamak istediğini belgeledi.

Osmanlıspor 1-3 Galatasaray özeti ve Golleri-İzle | Osmanlı GS maç skoru, geniş özeti

İKİ HAFTADA BAKIŞ DEĞİŞTİ

İstifa çağrısı desteğe dönüştü

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor istenmeyen adamdı. Geçen sezonun sonunda göreve gelen ve bekleneni veremeyen Hırvat teknik adamla yolların ayrılması isteniyordu. Ki bu konuda çok büyük baskı vardı. Her maçta “istifa çağrısı” yapılıyordu. Dün ise Osmanlı deplasmanında eleştiri yerini desteğe dönüştürdü. Mücadele öncesinde Ankara’da Aslan’ı yalnız bırakmayan taraftarlar Tudor’u tribüne çağırdı. Yeniden kredi kazanmaya başlayan Tudor “Önemli olan kazanmaktı. Baskılı ve istekli futbolumuzu devam ettirmemiz önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.

GALATASARAY’DA TUDOR İLE YÖNETİM KAPTAN İÇİN KARŞI KARŞIYA

Selçuk tartışması

Hırvat hoca “Bana hep yardımcı oldu gitmesini istemem” dedi. Yönetim “Gitmesi her iki taraf için de iyi olacak” cevabını verdi. Galatasaray’da Selçuk İnan’ın geleceği an itibarıyla çok uzun gözükmüyor. Teknik Direktör Igor Tudor, kaptana moral verse de, yönetimden aldığı cevapla şoke oldu. Daha önce “Ben şerif değilim, gideceklere sadece ben karar vermiyorum” diyen Hırvat hoca bu defa da benzer bir durumla karşılaştı. Selçuk’la ilgili yönetime “Bana geçen seneden bu yana hep yardımcı oldu. Çok da kaliteli bir futbolcu. Sezon genelinde ihtiyacım olacağını düşünüyorum” şeklinde rapor sundu. Ancak genç çalıştırıcının bu raporu yönetimi etkilemeye yetmedi. 

Garanti ücreti fazla

Taraftarın da artık sırtını döndüğü Selçuk’u elde tutmak için bir sebep göremediklerini ifade eden yöneticiler, millî futbolcunun bu yıl 2,9 gelecek sezon da 2 milyon 950 bin avro garanti ödemesini göz önünü alarak yolları ayırma kararına vardı. Yedek kulübesinden oturacak bir oyuncuya böylesine yüksek bir ödeme yapılmasını anlamsız olduğu fikrinde buluşan sarı-kırmızlı yetkililer, hafta içi kaptanın menajeriyle toplantı yaparak orta bir noktada buluşmaya çalışacak. Galatasaray cephesi ilk etapta Selçuk’u satmayı planlıyor ama olmazsa serbest bırakılabilir.

Osmanlıspor 1-3 Galatasaray özeti ve Golleri-İzle | Osmanlı GS maç skoru, geniş özeti

Ndiaye’den sevgi-saygı

Galatasaray’ın yeni transferlerinden Senegalli futbolcu Ndiaye için dün özel bir durum söz konusuydu. Çünkü eski takımı Osmanlıspor’a karşı forma giydi. Karşılaşma öncesi eski takım arkadaşlarıyla hasret gideren 26 yaşındaki oyuncu, Osmanlı Stadı’na ilk kez konuk ekip formasıyla çıktı. Osmanlı’da iki sezonda 59 lig maçına çıkıp 17 gol, 6 asistle oynayan Ndiaye mücadele öncesinde yedek kulübesine gidip teknik ekip ve eski takım arkadaşlarıyla selamlaştı.

G.SARAY, KAYSERİ’DEN SONRA OSMANLISPOR’U DA YIKTI GEÇTİ

Kayseri galibiyetiyle sezona muhteşem giren Galatasaray, Osmanlıspor deplasmanında kaldığı yerden devam etti... Igor Tudor geçen haftaki 11’in aynısını sahaya sürerken, sarı-kırmızılılar da aynı iştahla, aynı hırsla, aynı pozitif futbolu sahaya yansıtmayı başardı. Özellikle Mariano ile Rodrigues’in yer aldığı, Ndiaye’nin deplase olduğu sağ kanadı koridora çeviren Galatasaray, rakibine ilk yarı boyunca göz açtırmadı. Cimbom’da perdeyi açan isim ise savunmanın lideri Maicon oldu. 14’te sağdan kullanılan köşe vuruşunda top rakipten sekip Maicon’a doğru geldi. Dev stoper de köşeyi görerek güzel bir kafa golüne imza attı: 1-0.  Oyunu tek kaleye çeviren Galatasaray’da 31. dakikada sahneye çıkan isim ise “Doğuştan aslan” Gomis oldu. Sağdan hızla son çizgiye inen Rodrigues dışarı çıkardı. Gomis gelişine çok sert vurdu. Osmanlısporlular topu ancak kalenin içinde görebildi: 2-0. 

Osmanlıspor 1-3 Galatasaray özeti ve Golleri-İzle | Osmanlı GS maç skoru, geniş özeti

>Karşılıklı goller

Devreye 2-0’lık avantajla giren sarı-kırmızılılar ikinci yarıya da üstün başladı. Osmanlıspor ise ilk tehlikesini 50’de gerçekleştirdi. Muslera ile karşı karşıya kalan Serdar, Uruguaylıyı geçemedi. 56’da Mariano’nun sağdan getirdiği topu Tolga Ciğerci klas bitirdi. Ceza sahasının hafif sağ tarafından uzak köşeyi gören Tolga farkı 3’e çıkardı. Osmanlı 2 dakika sonra bu gole cevap verdi. Regattin’in sağdan kullandığı serbest vuruşta Vrsajevic arkadan içeri çevirdi. Top Serdar Gürler’de kaldı ve o da sert vuruşla topu filelerle buluşturdu: 3-1. G.Saray bu dakikadan sonra daha sakin bir oyun anlayışına geçti. 68’de Serdar Aziz’in yaptığı basit hata sonrası oluşan tehlike Osmanlı’yı maça ortak edebilirdi. Regattin kale önünde bomboş kaldı. Şutunu çizgi üzerinde Linnes çıkardı. Regattin dönen topu tamamlamak istedi; yine başarılı olamadı. Bu tehlikenin ardından daha dikkatli olan sarı-kırmızılılar muhteşem başladığı maçı mutlu bitirdi: 3-1

4’te 3

Gomis farkını gösteriyor. Geçen hafta 2 gol bir asistle oynayan sarı-kırmızılıların yeni transferi Osmanlı filelerini de havalandırdı ve Süper Lig’deki 4 şutundan 3’ünü golle sonuçlandırdı. Ki dün ceza sahası içindeki ilk topla buluşmasını golle sonuçlandırdı.

CİMBOM OSMANLI’YI SAĞDAN VURDU

Geçen hafta Kayserispor’u sağlı sollu ataklarla deviren Galatasaray, Osmanlı karşısında biraz sağa çekmiş bir görüntü sergiledi. İlk gol sağdan yapılan kornerde Maicon’la gelirken ikinci golde sağ ağırlıklıydı. Rodrigues’in ortasını Gomis affetmedi. Sağ bek Mariano sarı-kırmızılı forma altında ilk asistini yaparken Rodrigues ise üst üste iki maçta da asiste adını yazdırdı. Geçen sezon oyunu çok eleştirilen ve “yetersiz” görülen Linnes de hem hücumda hem de savunmada etkin bir görüntü sergiledi. Geçen haftanın pas lideri Fernando dün de çok temiz bir oyun çıkardı ve “garantici” kimliğiyle ön plandaydı.

Osmanlıspor 1-3 Galatasaray özeti ve Golleri-İzle | Osmanlı GS maç skoru, geniş özeti

Maicon da sezonu açtı

Sarı-kırmızılı takımın yeni transferlerinden Maicon hava hakimiyetini Osmanlı karşısında gösterdi. Sao Paulo’dan transfer edilen tecrübeli stoper kornerden gelen topta kafayı kullandı ve kendi klasik gollerinden birine imzasını attı. Ki bu gol onun Galatasaray formasıyla ilkti.

Osmanlıspor 1-3 Galatasaray özeti ve Golleri-İzle | Osmanlı GS maç skoru, geniş özeti

Osmanlıspor 1-3 Galatasaray özeti ve Golleri-İzle | Osmanlı GS maç skoru, geniş özeti

Osmanlıspor 1-3 Galatasaray özeti ve Golleri-İzle | Osmanlı GS maç skoru, geniş özeti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...