HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet İzle: Valencia 0-2 Juventus özeti ve golleri izle | Valencia, Juventus maçı kaç kaç bitti?

Düzenleyen:
Özet İzle: Valencia 0-2 Juventus özeti ve golleri izle | Valencia, Juventus maçı kaç kaç bitti?
Valencia Juventus, Valencia Juventus Şifresiz Canlı İzle, Valencia Juventus Canlı İzle, Valencia Juventus Şifresiz Canlı, Valencia Juventus Kaç Kaç, Valencia Juventus Maçı Şifresiz Canlı İzle, Valencia Juventus Maçı Şifresiz Canlı, Haber

SPOR Haberleri

Valencia Juventus maçı özeti ve golleri izle haberi ile birlikteyiz. Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk maçında Juventus, Valencia'ya konuk oldu. Peki Valencia Juventus maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Valencia Juventus maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk maçında Valencia, İtalyan temsilcisi Juventus'u konuk etti. Geçen sene La Liga'da güzel bir çıkış yakalayan Valencia, evinde Juventus'a 2-0 mağlup oldu. Peki Valencia Juventus maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar... Dakika 29'da Ronaldo kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Juventus'un golleri Pjanic'ten geldi.

VALENCİA JUVENTUS MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

İtalya Serie A'ya fırtına gibi başlayan Juventus çıktığı 4 maçın tümünü kazandı. 12 puan toplayan Juve ligde zirvede bulunuyor. Valencia Juventus'un aksine La Liga'ya çok kötü başladı. 4 maçta 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Valencia 3 puanla 17. sırada bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...