HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet İzle: Benfica 0-2 Bayern Münih özeti ve golleri izle | Benfica, Bayern maçı kaç kaç bitti?

Düzenleyen:
Özet İzle: Benfica 0-2 Bayern Münih özeti ve golleri izle | Benfica, Bayern maçı kaç kaç bitti?
Benfica Bayern Münih, Benfica Bayern Münih Özeti Ve Golleri İzle, Benfica Bayern Münih Maçı Özeti, Benfica Bayern Münih Geniş Özeti İzle, Benfica Bayern Münih Golleri İzle, Benfica, Bayern Münih , Haber

SPOR Haberleri

Benfica Bayern Münih maçı özeti ve golleri izle haberi ile birlikteyiz. Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk maçında Benfica, Alman temsilcisi Bayern Münih'i konuk etti. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Bayern Münih, 3 puanı hanesine yazdırdı. Peki Benfica Bayern Münih maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Benfica Bayern Münih maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde. Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk maçında Alman temsilcisi Bayern Münih, Benfica'ya konuk oldu. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Bayern Münih 3 puanı hanesine yazdırdı. Peki Benfica Bayern Münih maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar... Bayern Münih'in golleri Lewandowski ve Sanches'den geldi.

BENFİCA BAYERN MÜNİH MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

 İKİ TAKIMA DAİR İSTATİSTİKLER

Şampiyonlar Ligi Grup E heyecanı devam ediyor. Benfica, 19 Eylül 2018 Çarşamba günü Bayern Munich takımını ağırlıyor. Maçın başlangıç saati 22:00. Benfica son 5 maçında 0 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile oynadı. Bayern Munich, geride kalan 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 0 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...