HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet İzle: Manchester City 0-2 Lyon özeti ve golleri izle | Manchester, Lyon maçı kaç kaç bitti?

Düzenleyen: /
Özet İzle: Manchester City 0-2 Lyon özeti ve golleri izle | Manchester, Lyon maçı kaç kaç bitti?
Manchester City Lyon , Manchester City Lyon Şifresiz Canlı İzle, Manchester City Lyon Canlı İzle, Manchester City Lyon Maçı Şifresiz İzle, Manchester City Lyon Şifresiz İzle, Haber

SPOR Haberleri

Manchester City Lyon maçı özeti ve golleri izle haberi ile birlikteyiz. Şampiyonlar Ligi F Grubu ilk maçında Lyon, İngiliz temsilcisi Manchester City'ye konuk oldu. Peki Manchester City Lyon maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Manchester City Lyon maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. Şampiyonlar Ligi F Grubu ilk haftasında Mancester City, Fransız temsilcisi Lyon'u konuk etti. Kendi evinde saha ve seyirci avantajını kullanamayan Manchester City, evinde Lyon'a 2-1 mağlup oldu. Peki Manchester City Lyon maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar... Lyon'un golleri Maxwell ve Fekir'den gelirken Manchester City'nin golü ise Bernardo Silva'dan geldi.

MANCHESTER CİTY LYON MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

Manchester City ve Lyon ilk kez bir resmi maçta karşılaşacak. Bu zamana kadar hiçbir Fransız takımı, City'i Avrupa kupalarında mağlup edemedi (1B 2M).

Lyon, Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz takımlarına karşı oynadığı sekiz maçın sadece birini kazanabildi (4B 3M). Lyon'un mağlup ettiği tek İngiliz takımı Liverpool'du (Ekim 2009'da Anfield'ta).

Manchester City art arda sekizinci kez Şampiyonlar Ligi'ne katılıyor ve bu alandaki en uzun seriye sahip İngiliz takımı konumunda. City, son beş sezonda gruplardan çıkmayı başardı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...