HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Dinamo Zagreb 4-1 Fenerbahçe Özeti ve Golleri İzle | Zagreb FB maçı geniş özeti izle

Düzenleyen:
ÖZET İZLE: Dinamo Zagreb 4-1 Fenerbahçe Özeti ve Golleri İzle | Zagreb FB maçı geniş özeti izle
Dinamo Zagreb Fenerbahçe Özeti Ve Golleri İzle, Dinamo Zagreb Fenerbahçe, Dinamo Zagreb Fenerbahçe Maçı Özeti Golleri İzle, Dinamo Zagreb Fenerbahçe Golleri İzle, Dinamo Zagreb Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti İzle, Dinamo Zagreb Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı özeti ve golleri ile birlikteyiz. UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Dinamo Zagreb, temsilcimiz Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşmayı 4-1 kazanan ev sahibi ekip 3 puanı hanesine yazdırdı. Peki Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk grup karşılaşmaları sona erdi. Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Hırvat temsilcisi Dinamo Zagreb'e konuk oldu. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Zagreb, 3 puanı hanesine yazdırdı. Peki Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar... Dinamo Zagreb'in golleri Ivan Sunjic, Hajrovic(2) ve Daniel Olmo'dan geldi. Fenerbahçe'nin tek golü ise Neustadter'den geldi.

DİNAMO ZAGREB FENERBAHÇE MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

İŞTE İLK 11'LER

DİNAMO ZAGREB: Zagorac, Stojanovic, Theophile, Dilaver, Musa, Sunjic, Hajrovic, Gojak, Olmo, Orsic, Gavranovic

FENERBAHÇE: Harun Tekin, Şener, Reyes, Neustadter, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Elif Elmas, Alper Potuk, Benzia, Aatif Chahechouhe, Frey

Dinamo Zagreb - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam saat 22:00'de başlayacak mücadele beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar tg.com.tr'de...

UEFA Avrupa Ligi D Grubu diğer maçında ise Anderlecht ile Slovak ekibi Spartak Trnava ile karşılaşacak. Dinamo Zagreb - Fenerbahçe karşılaşmasını İngiliz hakem Craig Pawson yönetecek.

Avrupa kupaları tarihinde daha önce hiçbir Hırvat takımıyla eşleşmeyen Fenerbahçe, ilk kez Dinamo Zagreb takımıyla karşılaşacak. Teknik direktörlüğünü 47 yaşındaki Hırvat Nenad Bjelica’nın yaptığı Dinamo Zagreb, geçen sezon Hırvatistan Ligi’ni şampiyon tamamlamıştı. Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Atiker Konyaspor’u 1-0 yenerek, 3 maç sonra galip gelen Fenerbahçe, Dinamo Zagreb karşısında da kazanarak gruba iyi başlamanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe, Avrupa’da 223. randevuda

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında yarın Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa’da 223. maçına çıkacak.

UEFA organizasyonlarına bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundan katılan sarı-lacivertliler, Portekiz’in Benfica takımıyla eşleşti.

Rakibine deplasmanda 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, seyircisi önündeki maçta 1-1 berabere kaldı ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nden elendi.

Benfica’ya elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalan sarı-lacivertliler, bu kulvarda bugüne dek 54 maça çıktı.

Avrupa arenasında 223. maçını Dinamo Zagreb’e karşı yapacak Fenerbahçe, daha önce oynadığı 222 karşılaşmada 81 galibiyet, 46 beraberlik alırken, 95 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı. Bu maçlarda rakip filelere 275 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise 328 gol gördü.

- Kupa 2’de 55. maç

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde yarın 55. maçına çıkacak.

Bu kulvarda daha önce 54 karşılaşma oynayan sarı-lacivertliler, 28 galibiyet, 15 beraberlik alırken, 11 kez yenildi. Fenerbahçe, rakip filelere 73 gol bırakırken, kalesinde 49 gol gördü.

- En büyük başarı yarı final

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde bugüne dek en büyük başarısını yarı final oynayarak elde etti.

Sarı-lacivertliler, 2012-2013 sezonunda teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde UEFA Avrupa Ligi’ne C Grubu’ndan katılmıştı.

O dönem Fransa’nın Marsilya, Almanya’nın Borussia Mönchengladbach ve Kıbrıs Rum Kesimi’nden AEL Limasol’un bulunduğu grubu 13 puan toplayarak lider tamamlayan Fenerbahçe, son 32 turunda Belarus’un BATE Borisov takımıyla eşleşmişti.

Rakibini gol yemeden eleyen sarı-lacivertliler, bir üst turda ise Çekya’nın Viktoria Plzen ekibini saf dışı bırakmıştı.

Çeyrek finalde İtalya’nın Lazio takımını da geçmeyi başaran sarı-lacivertliler, yarı finale yükselme başarısı göstermişti. Fenerbahçe, yarı finalde ise Portekiz’in Benfica takımına elenmekten kurtulamamıştı.

- Son UEFA grubundan lider çıktı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde grup müsabakalarında son yıllarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çekiyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yarı final oynadığı 2012-2013 sezonunda grubunu lider tamamlayan Fenerbahçe, 2015-2016 sezonunda ise grubundan ikinci sırada çıkmayı başardı.

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi gruplarına en son katıldığı 2016-2017 sezonunda İngiltere’nin Manchester United ekibini geride bırakarak, grubundan lider çıkmayı başarmıştı.

Fenerbahçe, geçen sezon ise UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedonya’nın Vardar ekibine elenerek, taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...