GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Yangına körükle gidiyorlar! Ataman'a hakaretler yağdırdılar
6 dakika önce

İsrail basını yangını körükle gidiyor! Ergin Ataman'a hakaretler yağdırdılar

EuroLeague play-off turu ikinci maçında İsrail ekibi Maccabi Playtika'yı 95-79 mağlup eden Yunan temsilcisi Panathinaikos'un Başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma sonrası İsrail tarafından, tehditler aldığını açıklamış ardından görüntüler sosyal medyada yayılmıştı. Bu kez İsrail basını Ataman'a hakaretler yağdırdı.
 - Kasımpaşa 1-0 Samsunspor
20 dakika önce

Maç sonucu: Kasımpaşa 1-0 Samsunspor | Paşa 2 maç sonra galibiyet yüzü gördü

Süper Lig'de 34.hafta karşılaşmasında Kasımpaşa, Samsunspor'u konuk etti. Aytaç Kara'nın 3.dakikada bulduğu goller 3 puanı hanesine yazdıran Kasımpaşa, Avrupa kupalarına katılmak için iddiasını sürdürdü.
 - Sivasspor - Konyaspor: 1-0
26 dakika önce

Maç sonucu: Sivasspor - Konyaspor: 1-0 | Rey Manaj'dan jeneriklik gol!

Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor ile Konyaspor karşılaştı. Karşılaşmayı Rey Manaj'ın şık golüyle ev sahibi Sivasspor kazanırken, Konyaspor ise ateş hattından uzaklaşamadı.
 - Sarı-lacivertlilerin yıldızını izleyecek
47 dakika önce

Alman devi onun için geliyor! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde sarı-lacivertlilerin yıldızını izleyecek

Süper Lig'de 34.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Kadıköy'de, Beşiktaş'ı ağırlayacak. Fenerbahçe'nin şampiyonluk, Beşiktaş'ın ise 3.sırada yer alma hesaplarını yaptığı derbiye, Almanya'dan scoutlar da sarı-lacivertlilerin yıldızını izliyor olacak. İşte haberin detayları.
 - Ancelotti'den Arda Güler'e sert sözler! Gole rağmen...
1 saat 11 dakika önce

Real Sociedad maçında yıldızlaşan Arda Güler'e Ancelotti'den sert uyardı! Golünü attı, performansıyla göz doldurdu ama...

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid'le, ilk kez ilk 11'de kendisine yer bulan Arda Güler, Real Sociedad karşılaşmasının yıldızıydı. Attığı gol ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Güler, maçın oyuncusu da seçildi. Ancak Güler karşılaşma sonunda Teknik Direktör Ancelotti'den sert bir uyarı aldı. Bakın neden.
 - Andresen'de 3'üncü etap zaferi
1 saat 31 dakika önce

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda yedinci gün: Tobias Andresen 3'üncü etap zaferini elde etti

125.4 kilometrelik İzmir-(Çeşme) İzmir etabını DSM Firmenich takımından Tobias Andresen kazandı ve 3'üncü etap zaferini elde etti. Turkuaz mayo Frank Van der Broek’de kaldı. Tur, yarın koşulacak 105.4 kilometrelik İstanbul-İstanbul etabı ile sona erecek ve 2024 şampiyonu belli olacak. Genel ferdi klasman birinciliği için büyük mücadele bekleniyor. zaman farkları birbirine çok yakın olması nedeniyle son etap birinciliği belirleyici olacak.
Spor - Spor
1 saat 36 dakika önce

Liverpool'un şampiyonluk hayalleri suya düştü! Salah ve Klopp maç içinde birbirine girdi

Şampiyonluk yolunda puan kaybı yaşayan Liverpool, West Ham United ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Mohamed Salah ve Jürgen Klopp'un maç içindeki tartışması sporseverleri şaşırttı.
Spor - Spor
2 saat 6 dakika önce

PFDK'den Enis Destan'a 3 maç ceza! Trabzonspor itiraz edecek

Fatih Karagümrük ile oynanan Türkiye Kupası yarı final turu maçında kırmızı kart gören Trabzonsporlu Enis Destan, 3 maç men cezası aldı.
Spor - Spor
2 saat 42 dakika önce

Yeni başkan Şekip Mosturoğlu oldu! Fenerbahçe'den yeni dönem resmen başladı

Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı oldu.
Spor - Spor
2 saat 58 dakika önce

İspanyol basını Arda Güler'i göklere çıkardı: 'Hayatımın Türkü'

Real Madrid'in Real Sociedad'ı 1-0 mağlup ettiği mücadelenin tek golünü atan Arda Güler, İspanyol medyasının gözünden düşmüyor. Türk yıldıza övgüler yağdıran gazeteler, "Arda'nın bazı hareketleri, hem futbol hem de kültürel anlamda bize Mesut Özil'i hatırlatıyor. Tahmin edilemez ama başarılı." yorumunda bulundu.
 - Beşiktaş'ta teknik direktör belirsizliği son buluyor
3 saat 47 dakika önce

Beşiktaş'ta teknik direktör belirsizliği son buluyor! Sergen Yalçın hakkında ilk resmi açıklama

Sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe ile yoluna devam etme kararı alan Beşiktaş, yeni teknik direktör çalışmalarını sürdürüyor.
Spor - Spor
4 saat 4 dakika önce

Fenerbahçe'de hareketli saatler! İsmail Kartal, 3 ismi derbi kadrosuna almadı

Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Fenerbahçe'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Derbi öncesi kadroya alınmayan futbolcular belli oldu.
Spor - Spor
4 saat 37 dakika önce

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü kararı! Atletico Madrid'den kiralanmıştı

Süper Lig'in ikinci devresinden itibaren Fenerbahçe forması giyen Çağlar Söyüncü'nün yeni sezonda hangi takımda yer alacağı merak ediliyor. İspanyol basını, Türk stoperle ilgili sürpriz gelişmeyi duyurdu.
Spor - Spor
4 saat 56 dakika önce

Yıllar sonra kongreye gelen Aziz Yıldırım'dan sert tepki! Ali Koç önerisine karşı çıktı

Fenerbahçe camiasının unutulmaz isimlerinden olan Aziz Yıldırım, bugün gerçekleşen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na katıldı. Yıldırım, Ali Koç ile barışması yönünde ortaya çıkarılan fikre tepki gösterdi.
Spor - Spor
6 saat 16 dakika önce

Süper Lig'de bir ilk gerçekleşecek! Fenerbahçe - Beşiktaş maçına yabancı hakem

Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR hakemi Pol Van Boekel oldu.
 - Fenerbahçe, Beşiktaş'ı ağırlıyor | Canlı
7 saat 6 dakika önce

Kadıköy'de derbi gecesi! Fenerbahçe, Beşiktaş'ı ağırlıyor! Canlı anlatım

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Fenerbahçe ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Kadıköy'de oynanacak zorlu derbi, saat 19.00'da başladı.
 - Galatasaray, 25 Mayıs'ta yeni başkanını seçecek
7 saat 20 dakika önce

Dursun Özbek adaylık için son noktayı koydu! Galatasaray 25 Mayıs'ta yeni başkanını seçecek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs'ta yapılacak seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Spor - Spor
8 saat 26 dakika önce

Hırsızlık yapan hakem suçüstü yakalandı! Fenerbahçe'nin maçını yönetmişti

Fenerbahçe ve Anadolu Efes'in bulunduğu EuroLeague'de maç yöneten Matej Boltauzer'in hırsızlık yaptığı anların görüntüsü paylaşıldı.
Spor - Spor
9 saat 2 dakika önce

Tümer Metin'den çok konuşulacak İsmail Kartal iddiası! 'Fenerbahçe'yi bir tehlike bekliyor'

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Tümer Metin, İsmail Kartal ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya attı. Metin, sezon sonunda bir ayrılığın yaşanabileceğini belirtti.
Spor - Spor
9 saat 23 dakika önce

Ancelotti, Arda Güler'in yeni sezonki durağını açıkladı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Real Sociedad maçında takımının tek golünü kaydeden Arda Güler'e övgüler yağdırdı.
 - Kadıköy sahnesinde Fenerbahçe’nin misafiri Beşiktaş
9 saat 41 dakika önce

Telafisiz derbi! Kadıköy sahnesinde Fenerbahçe’nin misafiri Beşiktaş

Kanarya, şampiyonluk umudunu devam ettirebilmek için ‘Tamam ya da devam’ maçına çıkıyor. Zirve yarışının çok uzağında kalan Kartal ise üçüncülük şansını diri tutabilmek için kazanmak zorunda. Beraberlik ikisine de yaramıyor
Sona Git