GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Olaylı derbi nedeniyle futbolculara soruşturma açılacak mı?
17 dakika önce

Derbideki olaylar nedeniyle futbolculara soruşturma açılacak mı? Bakan Tunç, tartışmalara noktayı koydu

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan yeni bir açıklama daha geldi. Derbideki olaylar nedeniyle futbolculara soruşturma açılıp, açılmayacağına dair sorulara cevap veren Tunç, sözlerinin çarpıtıldığını belirtip, şu an için futbolculara yöenlik herhangi bir soruşturma olmadığını belirtti.
 - Bakan Tunç'un sözlerine Fenerbahçe'den cevap geldi
41 dakika önce

Olaylı derbi gündemden düşmüyor! Fenerbahçe'den Bakan Tunç'a jet cevap

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası sular durulmuyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada futbolcu ya da taraftar kim suç işlemişse soruşturmaya yapılacağını söylemişti. Bakan Tunç'un bu açıklamaları sonrası Fenerbahçe Kulübü yazılı bir açıklama yaptı. İşte sarı-lacivertlilerden bir açıklama
 - Fenerbahçe harekete geçti
1 saat 34 dakika önce

Fenerbahçe harekete geçti! Açıklamanın hemen ardından KAP bildirimi geldi! Ligden çekiliyor mu?

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşananlar olayların ardından, sarı-lacivertli takım cephesinden açıklama gelmiş ve ligden çekilme kararı için Genel Kurul Toplantısı kararı almıştı. Konu hakkında Fenerbahçe'den ilk hamle geldi.
 - Olaylı maç sonrası saniye saniye yaşananlar
2 saat 13 dakika önce

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası saniye saniye yaşananlar! Halk otobüsü teklif ettiler

Saha içi ve koridorda yaşanan olaylar nedeniyle, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması günlerdir, gündemden düşmüyor. Devamlı yeni gelişmelerin basına yansıdığı olayda bu kez, sarı-lacivertlilerin maç sonrası soyunma odasında yaşadıkları ortaya çıktı. İşte detaylar...
 - Florya'da özel görüşme
2 saat 39 dakika önce

Performansı eleştiriliyordu! Okan Buruk ve Kerem Aktürkoğlu Florya'da özel olarak görüştü

Son dönemde performansı nedeniyle eleştirilen, Kasımpaşa maçında da bekleneni veremeyen Kerem Aktürkoğlu ile teknik direktörü Okan Buruk'un özel bir görüşme gerçekleştirildi belirtildi. Ayrıca Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, iç transfer konusuna açıklık getirerek, Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği hakkında konuştu.
 - Geri dönüyor! İşte yeni adresi
2 saat 52 dakika önce

Geçen yıl futbolu bırakan Gökhan Gönül sahalara geri dönüyor! İşte Gönül'ün yeni adresi

Fenerbahçe'de 2, Beşiktaş'ta 1 şampiyonluk gören, 66 maçta Milli Takım forması terleten Gökhan Gönül, geçtiğimiz yıl Çaykur Rizespor'da futbol kariyerini noktalamıştı. Gönül, futbola geri dönüyor. İşte yeni adresi.
 - 'Yaptığı şeye insanlığa sığmaz'
3 saat 7 dakika önce

Egemen Korkmaz'dan İrfan Can Eğribayat'a zehir zemberek cevap: 'Yaptıkları şey insanlığa sığmaz sessiz kalamazdım'

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinin yankıları devam ederken, en çok konuşulan olaylardan biri de yaşananlar sonrası İrfan Can Eğribayat'ın, Egemen Korkmaz hakkında yaptığı paylaşımdı. Korkmaz'dan, Eğribayat'ın bu paylaşımına jet hızıyla cevap geldi.
 - Bakan Tunç ilk sinyali verdi
4 saat 53 dakika önce

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıklama! İlk sinyali verdi

Günlerdir gündemden düşmeyen Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Tunç yaptığı açıklamada, olaylarla ilgili yeni düzenlemelerin gündemde olduğunu belirtti. İşte Bakan Tunç'un o açıklaması.
 - Dursun Özbek Süper Kupa kararını açıkladı
5 saat 19 dakika önce

Dursun Özbek Ali Koç, Trabzonspor-Fenerbahçe ve Süper Kupa hakkında konuştu: 'Keşke bugünlere gelmeseydik'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısına konuştu. Ali Koç'un açıklamaları ve Kulüpler Birliği'nden istifası, olaylı Trabzonpor-Fenerbahçe maçı ve 7 Nisan'da oynanacak olan Süper Kupa maçı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Dursun Özbek'in açıklamalarından satır başları.
 - Ali Koç'tan görüşme talep etti mi? Ortak arkadaş kim?
5 saat 40 dakika önce

Ali Koç'tan görüşme talep etti mi? Ortak arkadaş kim? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ilk kez açıkladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in ortak bir tanıdıkları aracılığıyla kendisinden görüşme talep ettiğini söylemişti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızıların sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında konuya dair konuştu. İşte haberin detayları.
 - ‘Acilen hakemliği bırakmalı beceriksiz, yetersiz…’
5 saat 59 dakika önce

Acun Ilıcalı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler’e yüklendi: ‘Acilen hakemliği bırakmalı beceriksiz, yetersiz…’

Süper Lig’in 30.haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar gündemden düşmüyor. Peş peşe gelen açıklamalara bir yenisini de Acun Ilıcalı ekledi. Derbinin hakemi Halil Umut Meler’e yüklenen Ilıcalı ‘Acilen hakemliği bırakmalı’ dedi. İşte Ilıcalı’nın ses getiren açıklamalarının devamı.
 - İsmail Kartal ilk kez konuştu!
6 saat 32 dakika önce

Fenerbahçe’de İsmail Kartal Trabzonspor maçı sonrası ilk kez konuştu: “Birileri imparator oluyor bana gelince ‘Hoca mı bu?’ Can pazarından döndük”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 90 dakika sonunda adeta savaş alanına dönen Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları ilk kez anlattı. Can pazarından çıktıklarını ve oğlunun yaralandığını söyleyen Kartal’ın, sitem dolu sözleri de dikkat çekti. İşte İsmail Kartal’ın çok konuşulacak o açıklamaları.
 - 'Maç iptal edilmeliydi bundan sonra...'
7 saat 5 dakika önce

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Aziz Yıldırım'dan ilk açıklama: 'Maç iptal edilmeliydi bundan sonra...'

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinin yankıları sürüyor. Fenerbahçeli futbolcuların kutlama yaptığı sırada, bazı taraftarların sahaya atlamasıyla gelişen olaylar saha dışına da sıçramıştı. Şimdi herkesin gözü kulağı gelecek cezalarda. Öte yandan yapılan açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ın konuya dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
 - Ligden çekiliriz
13 saat 23 dakika önce

F.Bahçe Başkanı Ali Koç, yaşanan olaylar üzerine rest çekti! Ligden çekiliriz

Şampiyon olmamaları için kumpas kurulduğunu söyleyen sarı lacivertlilerin patronu, ligden çekilmeyi gündemlerine aldıklarını belirterek, “Gerekirse alt lige düşeriz. Her gün ölmektense bir gün ölürüz” dedi
 - Dünyaya yine rezil olduk
13 saat 53 dakika önce

Dünyaya yine rezil olduk! Futbolumuzla değil olaylarımızla varız

Futbol terörü yüzünden bir defa daha dillere düştük. Zaten dipte olan imajımız artık zor toparlanır! Trabzon’da ringe dönen yeşil zemindeki yumruklar, döner tekmeler, kısacası büyük rezalet dünyanın gündemine oturdu. FIFA Başkanı “Sorumlulara derhâl hesap sorulmalı” dedi. “Cinnet, kaos” başlıkları atan Batı medyası “Türkiye’de işler yine ters gidiyor” diye yazdı.
Spor - Spor
16 saat 31 dakika önce

Futbolda kara gece! Olaylı maçın faturası ne olacak?

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar spor kamuoyunda şok etkisi oluşturdu. Son düdük sonrası sahaya giren taraftarlarla Fenerbahçeli oyuncular arasında yaşanan gerilimli anlar haftaya damgasını vurdu.
Spor - Spor
18 saat 3 dakika önce

Portekiz Ligi'nde görülmemiş olay! Hakem kararının gerekçesini telsizle anons etti

Portekiz Premier Lig'de oynanan Sporting Lizbon, Boavista maçında ilginç anlar yaşandı. Karşılaşmada yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonu için VAR'a giden hakem Antonio Nobre, kararının gerekçesini telsizle tüm stadyuma anons etti.
Spor - Spor
18 saat 19 dakika önce

Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! Galatasaray'ın eski hocası İtalyan deviyle anlaştı

Hırvat Teknik Direktör Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu. Tecrübeli hocanın yeni adresi İtalya'nın köklü kulüplerinden Lazio oldu.
Spor - Spor
19 saat 48 dakika önce

Trabzonspor'dan olaylı Fenerbahçe maçına dair açıklama! 'Asla izin vermeyeceğiz'

Trabzonspor'dan, olaylı Fenerbahçe maçına ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, "hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın!" ifadeleri kullanıldı.
Spor - Spor
20 saat 20 dakika önce

A Milli Takım kadrosundan 2 yıldız çıkarıldı! TFF, dahil olan yeni oyuncuları duyurdu

TFF, A Milli Takım aday kadrosundan Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder'in çıkarıldığını açıkladı. Sakatlanan iki oyuncunun yerine davet edilen oyuncular açıklandı.
Spor - Spor
20 saat 23 dakika önce

TFF, 30.haftanın VAR kayıtlarını açıkladı! Tartışmalı pozisyonların perde arkası ortaya çıktı

Türkiye Futbol Federasyon'u (TFF) 30.haftasının tartışmalı pozisyonlarının yer aldığı VAR kayıtlarını yayınladı. Bu hafta 3 maçın kayıtları açıklandı.
Sona Git