İdman maçı

A -
A +

Beşiktaş antrenman maçı havasında geçen karşılaşmada zayıf rakibi B36 Torshavn’ı yenerken zorlanmadı. İki takım arasındaki güç dengesizliği temsilcimizin maç boyunca son derece rahat bir futbol sergilemesini sağlarken, ev sahibi takım üst üste 4 pas yapmakta bile oldukça zorlandı.
Faroe Adaları temsilcisi 90 dakika boyunca sergilediği futbolla Spor Toto 1. Lig’de bile oynayamayacak bir görüntü çizdi. Beşiktaş adına Caner ve Lens günün en öne çıkan isimleri oldu. Gökhan Gönül’ün golü rakibin direncini iyice kırarken, Şenol Güneş’in takımı ikinci yarıyı rölantiye aldı.
Geçen sezon Beşiktaşlı taraftarlar için hayal kırıklığı olan Lens’in sezona golle başlaması kendisine duyduğu güven adına önemliydi. Hollandalı oyuncu basit pas hatalarını minimuma indirirse, Talisca’nın da yokluğunda takımına bu sezon önemli bir katkı sağlayabilir.
Beşiktaş’ın savunma hattında görev yapan genç futbolcu Fatih’i oldukça beğendim. Son dönemde Türk futbolunda oyuncu yetiştirememe sıkıntısı var ama yetişen oyuncular süre bulamazsa bu sıkıntı devam eder. Fatih geçen sezon şans bulduğu kupa maçlarında da iyiydi ancak ligde bir türlü sıra kendisine gelmemişti. Şenol Hoca bu oyuncunun üzerinde durursa Fatih ilerleyen yıllarda Beşiktaş için önemli bir oyuncu olabilir.
Tolgay her zamanki standart performansını yine sahaya yansıttı ama bu kadar çok gol fırsatı yakalayan bir oyuncunun son vuruş konusunda daha etkili olması gerekiyor. Beşiktaş as kadrosuyla oynasa ve farklı galibiyete ihtiyaç duysa çok daha bol gollü bir maç izleyebilirdik. Torshavn, siyah-beyazlı takıma rakip olabilecek bir görüntüde değil.

MAÇIN ADAMI: Caner Erkin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.