Ford Fiesta’dan 4 farklı model

A -
A +

Ford Motor Company Köln’de düzenlenen özel “Go Further” etkinliğinde yeni nesil Ford Fiesta’nın dünya prömiyerini yaptı. Ford Motor Company Başkan Yardımcısı ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Jim Farley ile Ford Motor Company Başkan ve CEO’su Mark Fields’ın da katıldığı etkinlik, şirketin Köln’deki Niehl üretim tesisinde yani Fiesta’nın evinde düzenlendi. Bayilerden, çalışanlardan ve basın mensuplarından oluşan  2.500 kişilik davetliye yeni nesil Fiesta’nın dört yeni modeli tanıtıldı. Ford Otosan 73 bayisi ve basın mensuplarıyla etkinlikte en çok oranda katılım gösteren ülke oldu. Ford, etkinlikte Fiesta Titanium, Ford Performans otomobillerinden ilham alan Fiesta ST-Line, lüks Fiesta Vignale ve Fiesta Active crossover olmak üzere yeni nesil Fiesta’nın dört farklı modelini tanıttı.

Ford Fiesta’dan 4 farklı model

Yeni nesil Fiesta’nın sürüş konforu ve güvenlik donanımları B segmentinin sınırlarını zorluyor. Yeni nesil Fiesta iç mekanda artan kalite, daha yenilikçi multimedya çözümleri, yeni motorlar ve dört farklı tasarımıyla daha geniş bir müşteri kitlesine hitap edecek. Bang&Olufsen müzik sistemi, açılabilir panaromik tavan ve yeni nesil multimedya çözümleri ile teknolojisi ve  güçlenen özellikleriyle B segmentindeki yarışta iddialı olacak. Yeni Fiesta Avrupa’da 2017’nin ikinci yarısında Türkiye'de ise 2017 son çeyreğinde satışa sunulacak.

Ford Fiesta’dan 4 farklı model

İZLENİMLERİM

"Go Further” etkinliğinde yeni araştırmalarla Ford’un sürücüsüz araç teknolojilerinin potansiyelinin geliştirildiği açıklandı ve sürücüsüz araçların Avrupa yollarında test edilmesine gelecek yıl başlanacağı duyuruldu. Hatta Kuzey ülkelerinde Uber tarafından refakatçi araçlarla beraber hizmette olan otonom Ford Fuison'ı yakından tanıdık. Yeni özel Ford Mustang Black Shadow ve Blue Edition, seçkin ve sportif yeni Ford Transit Custom Black Edition, Sport serisi Custom modeli ve yeni Ford Edge ST-Line SUV modellerini gördük. 4.000 Türk'ün çalıştığı fabrikada Türk işçilerle sohbet de ettik. Yeni Fiesta'da da Türk eli fazlaca varmış. Şahsen yeni Fiesta'nın neredeyse üstü açık gibi olan açılabilir tavan modeline ve muhteşem ses sistemine bayıldım. 

Ford Fiesta’dan 4 farklı model

 

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.