Alman istihbaratı, PKK, HDP ortaklığı

A -
A +
Gün geçmiyor ki, Almanya’dan yeni bir skandal haber gelmesin. PKK ve FETÖ’yü himaye eden Alman istihbaratı şimdi de PKK ve HDP ile yeni bir skandala imza attı. 
Deniz Naki isimli PKK’lının arabasına 140 km hızla giderken kurşun isabet etmiş. Deniz Naki olay olur olmaz hemen MİT yaptı dedi. Alman polisi bile inanmadı buna ama senaryo önceden hazırdı. HDP’li Garo Paylan Avrupa’da Türk devleti suikastlar yapacak dedi. FETÖ’cüler de yaydı bu palavrayı. 
Deniz Naki’nin arabasına kurşun sıkan bizzat PKK. Ama suçu Türkiye’ye atıyorlar. Dün DW Türkçe’nin sorularını cevaplamış Naki. Sorulan bazı sorulara şu cevapları vermiş: 
“DW Türkçe: Ne gibi siyasi sorular?
Deniz Naki: Türkiye'de hangi siyasi partiye oy verdiğim ve PKK'ya bir yakınlığım olup olmadığı gibi sorular…
DW Türkçe: İfadenizde size düzenlenen silahlı saldırıda MIT'in de rolü olabileceğini söylediğiniz iddia edildi. Bu doğru mu? Bu yönde bir ifadeniz oldu mu?
Deniz Naki: Ben, milliyetçi Türklerin ya da böylesi çetelerin bu saldırının arkasında olabileceğini ve bunun dışında bir şüpheli söyleyemeyeceğimi belirttim. Ayrıca birkaç hafta önce HDP Milletvekili Garo Paylan'ın Meclis'teki basın açıklamasında  iddia ettiği, Avrupa'daki muhaliflere yönelik  suikast listesini polise hatırlattım. İfademde, Paylan'ın iddiası ile bana yönelik saldırı arasında olası bir bağlantı olabileceğini belirttim. Belirttiğim gibi sadece kendi şüphelerimi dile getirebilirim, daha fazlasını söyleyemem...” 
Gördüğünüz gibi Alman istihbaratı olayı kaşımaya devam ediyor. PKK’nın senaryosunu hayata geçiriyorlar. Savcılarımız bu konuda Garo Paylan ve Filiz Kerestecioğlu’nun ifadesine başvurmalı. Bu pis senaryoyu onların kulağına üfüren kimse söylemeliler. 
Artık bu basit olaylarla Türkiye’ye operasyon yapacağını sananlar fena hâlde yanılıyorlar. Almanya zeytin dalı uzatıyor ama istihbaratı arkadan başka iş çeviriyor. Yemezler.
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN
Süleyman Soylu ile Mustafa Çalışkan arasında gerginlik var mı?
https://turkiyegazetesi.com/yazarlar/cem-kucuk/600134.aspx
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.