CHP, trolü il başkanı seçmiş

A -
A +
İnsan önce gerçek değildir diye düşünüyor. Sonra iyice araştırınca gerçek ötesi olduğunu bile anlıyor. Ve tabii şaşıramıyor da. Eski tweetlerine bakınca küçük dilinizi yutuyorsunuz. CHP-HDP ittifakına en küçük eleştiri getirenlere "gerzek" demiş. Evet evet, aynen bunu demiş.
15 Temmuz darbe girişimine direnen kahramanlarımıza utanmadan "DEAŞ"lı yaftasında bulunmuş. Devlete katil demiş. PKK'ya övgüler düzmüş. Daha neler neler. Dosyası o kadar kabarık ki, hangi tweetini buraya koysam, hepsi başlı başına bir tartışma konusu olur.
Bir de 1915 olaylarıyla ilgili attığı tweet var ki, aman Allahım. Aynen şöyle yazmış 24 Nisan 2012'de: "Tarihte Bugün: Ermeni soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz, 19.15'te Taksim'de."
CHP'nin Atatürkçü, Kemalist vekilleri, belediye başkanları, parti yöneticileri Canan Kaftancıoğlu'nun 1915 olaylarıyla ilgili görüşleri hakkında acaba ne düşünüyorlar? Bunu gerçekten merak ediyorum. Yoksa "parti içinde huzursuzluk çıkmasın" diye sessizliğe mi bürünecekler? "Genel başkanımız her şeyin en iyisini bilir" mi diyecekler?
Biz CHP'yi Atatürk'ün partisi diye biliyorduk. Gelin görün ki, CHP İstanbul'a il başkanı diye bir trolü seçmiş. Ne diyelim, hayırlı olsun.
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN
Savunma Sanayii, FETÖ ve TÜYAP
https://turkiyegazetesi.com/yazarlar/cem-kucuk/600199.aspx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.