FETÖ'cüler ve kara propagandistler ABD'de boş durmuyor

A -
A +
FETÖ'cüler Amerika'da boş durmuyor. Kara propagandaya ve her türlü yalana devam ediyorlar. Bu konuda Amerikan Senatosu'ndan da destek almayı sürdürüyorlar. Amerika Birleşik Devletleri Senatosu, İnsan Hakları Örgütü, Türkiye'yi 16 Mayıs'ta yeniden masaya yatırıyormuş.
İki Amerikalı Senatör Demokrat Chris Coons ve Cumhuriyetçi Thom Tillis öncülüğünde bir panel düzenleniyor: "Türkiye: Krizdeki İnsan Hakları ve Dinî Özgürlük" başlığıyla Türkiye'de medya, dinî özgürlük olmadığını tartışacakmış arkadaşlar. Kim peki bunlar?
Uluslararası Af Örgütü'nden Daniel Balson, Freedom House'dan Nate Schenkkan, Al-Monitor'dan olmazsa olmazımız Amberin Zaman ve Hristiyanları Savunma Örgütü'nden Philippe Nassif. 16 Mayıs Çarşamba günü Russel Senatosu Ofis Binası'nda saat 15.00-16.00 arası yapacaklarmış bu etkinliği.
Tahmin edersiniz ki bu işin arkasında senatörleri finanse eden FETÖ'cüler var. Amerikan devletiyle kirli işlerine devam eden FETÖ'cülerin ne kadar namussuz oldukları bir kez daha ortaya çıktı. Şimdiki hedefleri "Türkiye'de dinî özgürlük yok" konusunu işlemek. Ne yaparsanız yapın elde edeceğiniz bir şey yok. Tabii bu işe Türkiye'den gidip destek verenleri de biliyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.