"Kontrollü darbe" diyenler bu itirafı gördünüz mü?

A -
A +
Dün Sabah gazetesinde Özgür Cebe imzalı önemli bir haber vardı. Dicle Üniversitesi Nöroloji Bölümünde Doçent Doktorluk yaparken KHK ile ihraç edilen ve aynı zamanda Jandarma'nın Diyarbakır'dan sorumlu sivil imamlığını yapan Burhan kod adlı Hasan Hüseyin Özdemir, FETÖ yapısını anlatan önemli açıklamalar yapmış. Özdemir şemalarla örgütün TSK'daki yapısını ve sinsi planlarını anlatmış.
FETÖ’cü Hasan Hüseyin Özdemir’in açıklamaları bence doğruyu içeriyor. Özellikle 15 Temmuz’a kurgu diyen CHP’lilerin okuması lazım. Bakın Özdemir 15 Temmuz’la ilgili neler söylüyor:
“Öğrenci dediği subay ve astsubaylar ile öğretmen, müdür ve müdür yardımcısı dediği Jandarma'dan sorumlu mahrem Saffet kod adlı Jandarma imamı 15 Temmuz'dan bir hafta önce beni aradı ve sabaha kadar Fetih suresi ile Hizb-un Nasır dualarını okumamızı söyleyip toplu yapılan duaların daha faziletli olacağını belirterek Türkiye'nin kurtulacağını ve önemli gelişmeler yaşanacağına dair şifreli mesajlar gönderdi. Darbeden 2 gün önce örgüte ait gaybubet evinde Saffet kod adlı TSK imamı elindeki tabletle sürekli yazışıyordu. Saffet'in telefonu çaldı. Karşıdaki kişiye darbenin iyi insanlar tarafından yapıldığını söyleyip, 'Bizim için dua et' dedi. Telefonu kapatınca bu kişinin MİT'in Güneydoğu'daki abisi olduğunu söyledi ve 'Onun bile haberi yoktu. Sızıntı olsun istemedik' dedi. Darbe girişimi olumlu sonuçlanmayınca Saffet çılgına döndü. Ertesi gün bizi topladı ve bu kez darbenin cemaatle ilgisi olmadığını, iftira atıldığı şeklinde propaganda yapmamızı isteyerek, 'Darbe Fetullah Gülen'den habersiz TSK imamlarınca yapılmıştır. Mahrem programlardan Hoca Efendi talimat vermiş gibi mesaj atmışlar. Hocanın dizinin dibinde oturan 2 insanın hocayı satarak bilgisi dışında bu girişim olmuştur.”
Bu itiraf bile 15 Temmuz’u FETÖ’nün kurguladığını ve yaptığının net kanıtıdır. Gerçi CHP’ye hangi kanıtı verirsen inanmayacaklardır. Darbe başarısız olunca “mahrem imamlar yaptı” yalanına başvurmuşlar.
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN:
24 Haziran sonrası medyada neler olacak?
https://turkiyegazetesi.com/yazarlar/cem-kucuk/602584.aspx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.