CHP’den kendi ayağına kurşun sıkma yöntemleri

A -
A +
 
CHP’nin hem Genel Başkanı hem de milletvekilleri son dönemde yaptıkları çıkışlarla ayağa kurşun sıkma konusunda ders veriyorlar!..
15 Temmuz’a “kontrollü darbe” diyen, “YPG’ye terör örgütü demek için elimde yeterince istihbarat yok” diyen, ezana hakaretler edenleri CHP’de etkin konumlara getirenler zaten son 6 senedir her seçimde yenildiler. 
FETÖ’nün içi boş argümanlarını kaç yıldır dilinden düşürmedi CHP. Mehmet Şahin Hoca'nın geçen Habertürk TV’de dediği gibi; şehitleri hiç dert etmeyenler sürekli Selahattin Demirtaş’ı dillerinden düşürmüyorlar...
CHP 2019 yerel seçimlerde büyük şehirleri kazanınca bir havaya girdi. İlk seçimde Cumhur İttifakı’nı yeneriz diye düşünmeye başladılar. 2023’e böyle giderse CHP iyice batağa saplandı. 
Kemal Kılıçdaroğlu, “AK Parti’ye oy veren öğretmenler öğretmen değildir” diye skandal bir ifadeye imza attı. Aslında hür iradesiyle oy veren her öğretmene hakaret etmiş oldu. 
Katar’la yapılan önemli anlaşmaları karaladılar. Türkiye’nin sıkıntılarına çare söylemedikleri gibi yapılan önemli işleri itibarsızlaştırmaya çalıştılar. 
Peşinden CHP'li vekil Ünal Çeviköz önce “Türkiye Dağlık Karabağ’a cihadistleri taşıyor” dedi. Sonra, “Joe Biden’dan beklentimiz, Türkiye için demokrasi vurgusu ve temel hak ve özgürlüklere vurgu yapması" dedi. “Biz iktidar olunca S-400’leri çalıştırmayacağız” lafını bile etti. Sanki müstemleke vekili!..
En son CHP milletvekili Ali Mahir Başarır Türk Ordusu için “satılmış” gibi skandal ötesi bir ifade kullandı. Altını çiziyorum; bu kişi CHP vekili...
Böyle giderse 2023 AK Parti-MHP için zor olmayacak. CHP ayağına sıktığı ve sıkacağı kurşunlarla zaten seçimin sonucunu belirleyecek gibi. 
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZILARI İÇİN TIKLAYIN

CHP Zonguldak Kadın Kolları Başkanı’ndan skandal ifade

 

Fransa’da yeni güvenlik yasaları

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.