Baş belası İsrail! -2-

A -
A +
Başta ABD ve İngiltere olmak üzere Batının da bu aymazlığı olduğu müddetçe, İsrail, daha çook yakmaya, yıkmaya ve can ve mal almaya devam eder.

İsrail'in, dünyanın başına bela olacağı; daha devletlerini kurmadan, neredeyse yarım asır öncesinden belliydi. Tahrif edilmiş dinlerinin gereği, Siyonizm denilen gizli teşkilatlarını kurarak, işe, Osmanlı'dan başladılar. Öncüleri (Theodor Herzl), bizzat Sultan 2. Abdülhamid'e gelerek; Filistin'den toprak satın almak istedi. Sultan, onları reddettiği gibi; 'Araplar satar' endişesi ile Filistin topraklarını üzerine geçirdi. Yani oralar, memalik-i şahane (sultanın mülkü) oldu.
Başta Selanik ve İstanbul olmak üzere, Osmanlının içinde kurdukları mason teşkilatları ile; içimizdeki beyinsizleri de saflarına katarak (İttihat ve Terakki) el birliğiyle önce, Sultanı tahtından indirdiler, akabinde de; koca Osmanlı İmparatorluğunu yıktılar ve mahut topraklara sahip oldular.
Ardından iş, Avrupa merkezlerine geldi; nasıl yapılıp da oralarda yaşayan Yahudiler, Filistin'e göç ettirilebilirdi?  
Mahut teşkilat mensupları, Avrupa merkezlerini komşu kapısı yapıp seri konferanslara giriştiler. Bunların başında, 1879 Almanya doğumlu meşhur Albert Einstein gelmekteydi. Einstein büyük bir siyonistti ve Yahudilerin Filistin'e gitmeleri için seri konferanslar verdi.
Ne kadar söyledilerse; Avrupalı Yahudileri, Filistin'e gitmeye ikna edemediler. Bu sefer de; başta Adolf Hitler olmak üzere, Avrupalı yöneticileri kışkırtarak Yahudi avına çıkardılar ve mahut göçler, bu şekilde başlamış oldu!
İnançlarına göre; Tanrı Yehova, Nil'den Fırat'a kadarki toprakları kendilerine vadetmişti. (Burada bile, bozdukları Tevrat'a aykırı hareket ediyorlar. Zira, oradaki ifade; 'Kıyamete yakın zamanda, Mesih gökten indikten sonra, o topraklara sahip olacaklardır.'  Bunlar ise, o günü beklemeden, bu anlamsız işe giriştiler!
İsrail'in hırçınlığı ve pervasızlığı, onların inançlarından kaynaklanıyor. Yahudi inancına göre; insan, yalnızca kendileridir; Yahudi ırkının dışındaki milletler insan sayılmazlar. Çünkü onlar Âdem ile Havva'dan türemiştir. Yahudi asil ırkı ise, Şeytandan türemiştir. Şeytanın aslı ateş, Âdem'inki ise topraktır. Ateşin, toprağa üstünlüğü; birinin yanıp yakması, diğerininse; ısınıp-kızarıp-yanmasından belli değil midir?!
Demek oluyor ki; İsrail'in yakıp yıkması ve tüm insanlığın başına bela olması; inançlarına göre, cibilliyetlerinin gereği!!!
Müslüman âleminin bu şuursuzluğu ve gafleti; başta ABD ve İngiltere olmak üzere Batının da bu aymazlığı olduğu müddetçe, İsrail, daha çook yakmaya, yıkmaya ve can ve mal almaya devam eder.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.