Asırlık oyun bozuluyor! -2-

A -
A +
Geçen asrın başlarında hedefte Osmanlı Sultanı 2. Abdülhamid Han vardı. Şimdi ise hedeflerindeki isim Tayyip Erdoğan!..

Başbakan Başdanışmanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, Batı'nın yüz yıldır emek vererek yaptığı, Kürtleri Türkiye'den ayırma planlarını Erdoğan'ın yırtıp attığını söyledi. Bilgin: "Erdoğan'a düşmanlığın ne kadar büyük olduğunu buradan anlamalıdır!" diyor.
Geçen asrın başlarında hedefte Osmanlı Sultanı 2. Abdülhamid Han vardı; o mübarek, şahsi dehasıyla imparatorluğun yıkılmasını otuz üç sene geciktirdi. Bilindiği üzere önce onu hal'ettiler; (tahtından indirdiler) akabinde devleti ve milleti paramparça ederek, kirli emellerine nail oldular.
Aradan tam bir asır geçti; şimdi de hedeflerindeki isim Tayyip Erdoğan! Çünkü; çok iyi biliyorlar ki, Tayyip Erdoğan, bu milletin başında oldukça hiçbir zaman o mel'un ve meş'um emellerine ulaşamayacaklar.
Nasıl ki, o günün hainleri ve en azından aymazları Sultan Abdülhamid Han'ı anlayamamış ve karşısında yer almışlarsa, bugün de aynı güruh, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ve onun başlatmış olduğu 'Çözüm Süreci'nin karşısında düşmanca tavır alıyorlar.
Dün, dışarısının içimizdeki maşaları olan yerli işbirlikçi masonlar vardı; bugün ise, aynı şekilde dizayn edilen ve sözde dînî kılıfa sokulmuş 'Paralel' yapı unsurları var!
Bakınız, çok açık yazıyorum: Tayyip Erdoğan ve onun başlatıp başarıyla sürdürdüğü 'Çözüm Süreci' olmasaydı, Güney-Doğu, çoktan koparılıp gitmişti! Orta-Doğu'da taşlar yerinden oynamış ve onca ülkede iç savaşlar yaşanmaktadır. Bu savaşlar başka ülkelere de yayılıp; yeni devletçikler oluşturulacak ve sınırlar yeniden çizilecektir.
Bu denli netameli bir coğrafyada; bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemezsiniz; sınırınızın ötesindeki iç savaş, sizin de savaşınızdır. Kobani, bunun tipik örneğidir ve Türkiye sayesinde kurtarılmıştır.
Komşudaki yangına seyirci kalırsak, aynı yangınla biz de yanarız!
Bu tehlikeli durumu Abdullah Öcalan gördü ama içimizdeki aymaz muhalefet bir türlü göremiyor! Tayyip Erdoğan'ı düşürmek pahasına vatanın düşmesine razılar!
Yeni taksimatın baş aktörü ABD'dir. Bunu sağlarken; mahut coğrafyadaki insanları, Alevi-Sünni diye birbirlerine düşürüp savaştırarak gerçekleştiriyor. Türkiye'nin de elini-kolunu bağlayarak (Tayyip Erdoğan'ı alaşağı ederek, Çözüm Süreci'ni akamete uğratıp yeniden Türk-Kürt savaşını başlatarak vb.) bölgede söz sahibi olmasını engellemeye çalışıyor.
Bizdeki aymaz muhalefetin gözünde Tayyip Erdoğan, ABD'ye yanaşınca Amerikan uşağı; ABD politikalarına karşı çıkınca da, ülkeyi yalnızlığa iten kişi olarak tanımlanıyor! Ama, kendileri, onca avaneleri ile birlikte insan kasabı Beşar Esed'in yanında poz vermekten utanmıyorlar!
Tarihi kahramanlar yazar; aynı tarih hainleri de unutmaz!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.