Ayırımcı kim?

A -
A +

Askerî ve sivil üst düzey bürokratlara; en büyük düşmanınız millettir deyip; millete rağmen iş gören zihniyettir!

Cumhurbaşkanlığına namzet olarak Abdullah Gül gösterildiğinde; yayınladıkları mahut bildiride; sözde değil, özde Atatürkçü arayışını dillendirip; milletin kahir ekseriyetini ellerinin tersiyle iten ve onları yok sayan zihniyettir!

İlk yapılan serbest çok partili seçimde sandığa gömülüp; bu durumu bir türlü hazmedemeyip; bu millet mutlaka cezalandırılmalıdır diyen zihniyettir!

Sandıktan çıkamayacaklarını anlayıp; kaos çıkarma peşinde koşup milletin iktidarını alaşağı ederek; iktidar mensuplarını sözde yüksek mahkemede yargılarken: 'Sizi buraya tıkayan güç böyle istiyor!' diyen zihniyettir.

Müslümana gerici ve yobaz, Kürtler için en iyi Kürt ölü Kürt'tür, Ermeni'ye Ermeni dölü, Yahudi'ye çıfıt (düzenbaz-hileci-korkak), Rum'a piç, Arap'a fellah, muhacire suyun ötesi, yerliye göbeğini kaşıyan yaftalarını takan zihniyettir!

Demokrasi der gibi gözüküp; sandıktan çıkamayınca da; bir Prof. ile bir köylünün oyu bir olamaz diyen zihniyettir!

Kendine ve partisine halkçı süsü verip; tek parti rejimi ile sürdürdüğü iktidarında; poturlu, şalvarlı, poşulu ve çarıklı halkın Kızılay'a girişini yasaklayan zihniyettir!

Yolsuz, susuz, ışıksız, okulsuz köyün meydanına tunçtan kafa heykeli koyup, altına, 'Ne mutlu Türk'üm diyene!' yazan ve gerçekte ise; çırılçıplak bir bedene ipekten kravatı takmayı çağrıştıran zihniyettir!

Daha düne kadar; ülkedeki başörtülülerin sayısı yüzde 70'lerde olmasına rağmen; baş örtülü kadınlara kamu alanlarını yasaklayan ve onları tarlaya ve hizmetçiliğe mahkûm eden zihniyettir!
Gençleri kamplara ayırıp; sözde adaleti gerçekleştirmek adına; 'bir soldan bir sağdan astık!' diyen ve bu meş'um fiili işlerken de; yaşı tutmayanın yaşını büyüterek asan zihniyettir!

Milleti korkutup sindirmek için kurdukları İstiklal Mahkemelerinde karar verirken; 'sanıkların i'damına, şahitlerin bilahare dinlenmesine!' diyen zihniyettir!

Elazığ'daki İstiklal Mahkemesinde, haksız yere ölüme mahkûm ettikleri baba ile oğulun infazında; babanın yaşı küçültülüp, çocuğun yaşı büyütülüyor! Babanın, beni önce asın diye yalvarmalarına rağmen, sırf ona işkence olsun diye, ciğerparesine gözlerinin önünde i'dam eden zihniyettir!

İkide bir demokrasiye askıya alıp, kurdurdukları sözde partiler üstü hükümetlerin başına getirdikleri başbakan; millete hesap vermek yerine; tek yetkili gördüğü kişiye; 'Paşam! Senin emirlerin bizim için Peygamber buyruğudur!' diyen zihniyettir!..

Aradan yüz seneye yakın bir zaman geçmesine rağmen, hâlâ nifak ve kaos peşindeler. Sebebi belli değil mi? Zira kurt, dumanlı havayı sever!

Kurt aynı kurt da; seneler senesi koyun addedip ensesinde boza pişirdikleri millet, hâlâ koyun mu?! Aç kurtlar gibi saldırdıklarına göre; kararı siz verin sevgili okuyucularım!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.