Mazlumların ahı yerde kalmaz!

A -
A +
Dünya kana doymuyor. Zalimler güruhunun, özellikle Müslüman kanına olan iştihası her gün daha da artıyor. Batı’nın; insan, insan hakları, demokrasi gibi, ardına saklandığı bu yaldızlı kelimeler, sizi asla aldatmasın. Hele hele; büyük vaatlerle kabullenip göründükleri İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ndeki; "…dili, dini, ırkı ne olursa olsun..." tabiri tam bir aldatmacadan ibarettir.

Suriye krizinin doğurduğu mülteci akını, Batı’nın foyasını meydana çıkardı. Müslüman olmalarından dolayı, Batılılarca insan sayılmayan bu kitlelerin Avrupa’ya akını durduruldu. Bunun için de her çareye başvuruyorlar. Yine bu yüzden Avrupa ülkelerinde aşırı sağ partilere rağbet arttı.

Türkiye’ye değil üç milyar; otuz milyar vermeye razıdırlar; yeter ki Türkiye mültecileri Avrupa’ya göndermesin.

Zalimin ve şeytanın en büyüğü ABD’dir. Önce Irak’ı işgalle, milyonlarca Müslümanın kanına girdi. Bunca zulümle de yetinmedi; Irak yönetimini aşırı Şiilere teslim etti. Bu yönetimlerin Sünnilere uyguladığı baskı ve zulümler DAEŞ’i doğurdu. Tıpkı Afganistan’da oluşturdukları El-Kaide gibi..

İçimizdeki Amerika muhipleri, Suriye’deki olumsuzlukları ABD seçimlerinin yaklaşmasına ve Obama yönetiminin "topal ördek" konumuna düşmesine bağlıyorlar. Hiç alakası yok! ABD’nin bu anlaşılmaz tavrı, Suriye iç savaşının çıktığı 2011 senesinden beri aynıdır. ABD bu tavrını bilerek ve isteyerek alıyor ve hatta Rusya’ya da bilerek göz yumuyor.

Batı, böyle yapmakla; Müslümanlar birbirlerini kıracak ve başta ABD olmak üzere, kendileri seyirci kalacaklardı. Kazın ayağının hiç de öyle olmadığını, mülteci akınına uğrayınca anladılar. Önce, Balkanları mültecilere kapatalım dediler; böylece Yunanistan’ı okkanın altına atmış olacaklardı. Bir kısım AB ülkeleri, mültecilerden o kadar çekindiler ki; mülteci akınına uğrayan Yunanistan’ı AB’den çıkaralım teklifinde bulundular. Özetle; ne yapacaklarını bilmemenin telaşı ile Türkiye’nin kapısını çaldılar: Başta Almanya (Merkel) olmak üzere, bir kısım AB ülkeleri; unuttukları Türkiye-AB münasebetlerini hatırlar oldular. 

Bu cümleden olarak; Türklere vizeye kaldırmak ve müzakere dosyalarını açma sözü verdiler.

ABD’nin; İslam Âlemi’ne yaptığı en büyük kötülük; Orta-Doğu’da bir Şii blok oluşturmak olmuştur. Batı’nın önümüzdeki dönemdeki oyunu; Sünni-Şii savaşıdır. Bu yüzden ABD; İran’a yaklaşıyor ve Yemen’e kadar bir şerit üzerinde Şii yapılanmayı destekliyor.

Mülteci akını olmasa idi; Türkiye’yi asla kaale almayacaklardı. Halbuki Türkiye, daha başından itibaren olması gerekeni hep seslendiriyor: Suriye sınırları içinde GÜVENLİ BÖLGE oluşturmak. Suriyeli mültecileri bu bölgede iskan ettirip; orada gerekli yardımları sağlamak..

Obama yönetimi, ABD ve tüm dünya için tam bir hayal kırıklığı olmuştur. Obama’nın bu denli pasif siyaseti ABD’de Trump gibi İslam karşıtı liderlerin önünü açtı.

Obama’nın bu denli pasif siyaseti Putin’in Rusya’sını pervasızlaştırdı ve Suriye’ye yerleştirdi.

Meydanı boş bulan Rusya ise, İslam topraklarında toplu imha silahları deniyor!

Ne demişler; eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen, gün gelir en sağlam yerinden kopar!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.