Fetö başı hakkında çarpıcı bilgiler

A -
A +
Yıllardır Fetullah (Fethullah değil) hakkında çok şey gördük ve okuduk.
Kemal Sertel adlı bir Facebook kullanıcısı onun hakkındaki bazı bilgileri tüm çıplaklığıyla ortaya dökmüş, ben de biraz toparladım.
 
İsmi başta olmak üzere her şeyi şaibeli bu şizofrenik vak'ayı daha yakından tanımanın hepimiz için faydalı olacağını düşünüyorum.
Hakikaten bazılarını ben de yeni öğrendim.
 
1- 1986 yılında Almanya’ya gitmek için Emniyet’e verdiği pasaport istek formunda annesinin adını "RABİN" olarak beyan etmişti.
Edirneli Şükrüpaşazâdelerin kızı "REFİA" olarak bilinen annesinin adını "RABİN" olarak yazması hiç de garip değildir.
 
2- Bu ailenin Seferad Yahudisi olduğunu Dr. Mustafa Peköz araştırmasında söylemektedir. Gizli (kripto) Yahudiler, Müslümanları aldatmak için, Müslüman-Türk ismi almakta, takiyye yapmaktadırlar. (Simon Zwi’nin Şemsi Efendi olması gibi.)
 
3- Babasının babası da Van taraflarından bir Ermeni aileye mensuptur. Hatta, dedesinin ve babasının "Öyle bir evlat yetiştirelim ki Müslümanları kendi dinleriyle vursun" dedikleri de söylenmektedir.
(Bunu başka kaynaklardan da okumuştum.)
 
4- Papa’ya yazdığı mektubun sonunda da, "Rabin oğlu Fetullah" yazılıdır. Yahudilikte soy, anneden geçer.
 
5- Baştan "Fetullah" olan adına sonradan "h" harfi ilave ettirmiş, "Fethullah" olmuştur.
 
6- Rahmetli Aytunç Altındal, 15 yıl kadar önce, canlı yayında onun "PAPA’NIN KARDİNALİ" olduğunu söylemişti. Bu videolar, hâlâ Youtube’da durmaktadır.
 
7- 1970’li yıllarda, İzmir-Hisar Camii imamı iken CIA Ortadoğu Masası Şefi Graham Fuller ile iki defa görüştü. Daha sonra, CIA Balkan Masası Şefi George Fidas’la görüşmeleri oldu.
Türkiye’de NATO’nun kurdurduğu Komünizmle Mücadele Derneği'nin kurucuları arasında yer aldı.
 
8- Bir müddet sonra, Kasım Gülek tarafından Amerika’daki MOON Tarikatı ile tanıştırıldı. 1975 yılında yine Kasım Gülek aracılığıyla MASON Localarına girdi. Zaten, dikkatli bakıldığında FETÖ yapılanmasının, MOON Tarikatına, Mason Localarına, Vatikan’ın tetikçisi OPUS DEİ denilen oluşuma benzediği görülür.
 
9- Ne gariptir ki, yine bu yıllarda Mehmet Şevket Eygi ile birlikte "Yeni İstiklal" gazetesini çıkarmış, burada köşe yazarlığı da yapmıştır.
Bir yazısında; "Asrın halifesi, Kral Faysal’dır. Onun sakalında bir kıl olabilsem, bu benim için en büyük şereftir" dediğinden, M. Şevket Eygi tarafından kovulmuştur.
Kral Faysal, Osmanlının yıkılması için İngilizlerle iş birliği yapan üç Arap aileden birisinin lideridir. Diğerleri de Suud ailesi ve Şerif Hüseyin’dir.
 
10- 12 Eylül 1980 ihtilalinde Çanakkale merkez vaizi olarak atanan ve irticâ suçundan "güyâ" aranmakta olan Fetöbaşı, bu sırada Amerikan Büyükelçiliği ve Gladyocu-Rafizî, Yahudi generallerle birlikteydi.
 
11- İşsiz kaldığı bir dönemde, Manisa müftüsünden iş istemişti. Müftü Efendi de imamsız bir camide vaaz verip, namaz kıldırmasını uygun görmüştü.
Bir cuma vaazı sırasında, "Sahip olamadınız bu kitaba. Benden başka sahip çıkan yok, attınız bu kitabı hayatınızdan" diyerek elindeki Kur’an-ı kerimi fırlatıp attı. Halkın şikâyeti üzerine Manisa Akıl Hastalıkları Hastanesinde 2 ay tedavi gördü. Olaya talebesi Prof. Ahmet Keleş şahittir.
 
12- Mutezile, Selefî-Vehhabi, Mezhepsiz, tam bir Muhammed Abduh hayranı ve takipçisi olan Fetöbaşı hakkında çok çarpıcı bir bilgiye (iddiaya da) arama motorunda "Serap Başak Çil" yazarak ulaşabilirsiniz.
 
13- Amerikan Senatosundaki Ermeni ve Yahudi senatörlere, lobilere, aynı zamanda kiliselere milyonlarca dolar yardım etti Fetöbaşı. (Bu konuda da Kadir Mısıroğlu bir belge sunmuş ve "bâri yalanlayın" demişti) 
Ne acıdır ki bu paraları himmet, hizmet diye Müslümanlardan topladı.
 
Daha nice ciltlere sığmaz bilgiler vardır aslında bunlar sadece bilinenleri. Bilinmeyenleri zaten ahirete kaldı. İhanetin boyutları akıl alır gibi değil.
 
Ve tekrar söylüyorum, en acısı şu ki, bütün bu ihanetleri Müslüman parasıyla yaptı.
Yani Müslüman parasıyla Müslümanları sırtından bıçakladı.
Konuşulacak çok şey var aslında.
Nasıl bu hâle geldik, açtığı kapanmaz yaralar vs.
Duâ edelim de Allah şerlerinden muhafaza buyursun.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.