Yabancılar takımı!

A -
A +

 Şenol Hoca'nın birbirlerinin adlarını bile ezberlememiş oyunculardan takım kurması çok garibime gitti

Gençleştirme uğruna Çağlar ve Merih hariç birbirini hiç tanımayan oyunculardan kurulu milli takımımız özellikle oyunun ilk yarısında ne pas yapabildi ne de organize atak girişiminde bulunabildi. Kale direklerimiz daha ilk yarıda Macar takımının maçı kazanmasına engel olmaya çalıştı. Şimdi biraz daha açayım isterseniz maça başladığımız 11'de iki bekimiz önlerindeki açık görevindeki futbolcularımızla argoda kullanılan dünyadan haberi yok anlamı taşıyan "Fransız" görüntüsündeydiler.
Burak hayatında belki de bırakın beraber oynamayı belki de seyretme şansı bulamadığı iki açığın ortasındaydı. Tabii ki orta alanımız için de aynı "Fransız" deyimine tam uygundular. Tecrübeli ve başarılar elde etmiş Şenol Hoca'nın birbirlerinin adlarını bile ezberlememiş oyunculardan takım kurması çok garibime gitti. 
İkinci yarıda zaman içinde iki ön kenar adamımızın da çıktığı 58'inci dakikaya kadar sanki dünyadan haberi yokmuş gibi oynayan Mert Hakan'ın yerine Yusuf ve İrfan gibi hem saklayan hem servis yapan iki oyuncuyu alarak oyunda en azından pas dağıtımı ve organizasyon notumuzu bir hayli yükseltebildik ama yine de yabancılık pozisyon sıkıntısı yaşamamızın başlıca sebebi oldu. Şayet Macar takımında sahaya kaptan olarak çıkan 9 numaranın yerine başka bir uç adamı olsaydı belki kurtarıcımız direkler bile işe yaramayabilirdi. Aynı direk 80. dakikadaki muhteşem Macar frikiğine gol olması için katkıda bulundu.
Tekrar altını çizmekte yarar var; bir kulüp takımı veya millî takım  fazlasıyla yenilenmeye uygun olamaz. Tabii ki bir de yayıncı kuruluştan söz etmeden edemeyeceğim. Bize maç mı anlatıyorsunuz reklam kampanyası mı yapıyorsunuz. Hatta öylesine ki maçın başlama vuruşunu bile bize kaçırttınız diyebiliriz.

MAÇIN ADAMI: Bizden kimse yok

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.