İsrail'e hizmet edenler

A -
A +
General Nejat Eslen'e göre, ABD dış politikasının ve bölgemize yönelik ABD jeostratejisinin tümüyle Yahudi kontrolünde olduğunu görmek istemeyerek, en önemli saptırmayı yapıyor. Yahudi lobisi Amerika'nın gücünü kullanarak "Büyük İsrail"i kurarken, bir yandan da, Türkiye'yi içeriden ele geçirmiş olan Sabetaycı-mason ekip vasıtasıyla kendisini bize dost olarak yutturabiliyor.
Türkiye'nin en tehlikeli düşmanı İsrail'dir. İsrail nasıl isterse Amerika öyle davranıyor. Bunu anlayabilmek için, İsrail Parlamentosunun girişindeki "İsrail'in sınırları Nil'den Fırat'a kadardır" yazısını doğru algılamak ve İsrail Dışişleri Bakanı İzak Şamir'in, Türkiye'yi "Kürdistan'ı işgal altında tutmak ve Kürtlere bağımsızlık vermemekle" suçladığını bilmek yeterlidir.
İsrail Parlamentosunun, yani Knesset'in girişinde "İsrail'in sınırları Nil'den Fırat'a kadardır" diye yazdığı elbet biliniyor. Bu ifadenin "Türkiye'nin Güneydoğusu İsrail'e aittir" anlamına geldiği de hiç şüphesiz biliniyor. İsrail Dışişleri Bakanı İzak Şamir'in "Türkiye, Kürdistan'ı işgal altında tutan ve Kürtlere bağımsızlık vermeyen devletlerden biridir" dediğini de elbette ki biliyor.
Türkiye'deki mason localarında kadim İbraniceden gelen Şibbolet, Boaz ve Jakin kelimelerinin "parola" olarak kullanıldığına da değinmiyor. Musevi hahamların uyguladığı "İsad" ve "İykaaf" törenlerinin, Türkiye'deki mason localarında uygulandığına da değinmiyor.
Dahası, kadim Tevrat'tan alınan "Teşrin" bayramının, Türkiye'deki mason localarında, Müslüman masonlara "Ayin" biçiminde kutlatıldığına da Çetin Yetkin değinmiyor. Ancak bu kişi masonluğun Yahudilikle özdeşleşmiş olduğunu gizliyor.
Büyük Kürdistan'ın kurulması, "Orta İsrail"in kurulması demektir. IŞİD dahi küresel sermaye tarafından Büyük İsrail amacına hizmet etmek için kurulmuştur. Ama "Orta Doğu'nun Frankeştayn'ı" olarak onu ortaya çıkaran gücün başına bela oldu. IŞİD küresel lejyonerler, Saddam'ın hayalet devleti ve sapık Selefi isyanına dönüştü.
IŞİD, asla bir İslam devleti değildir. Gayet acımasız bir terör örgütüdür. Ve IŞİD, ABD'nin Irak işgalinin, Suriye'de 300 bin kişinin ve Mısır'daki darbeye destek veren Hıristiyan Batı'nın bir ürünüdür.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.