Türkiye'nin önünü kesenler

A -
A +
Başkanlık sistemi ve tek parti iktidarı ülkenin menfaati gereğidir. CHP'nin süper projesi "Mega Kent" kendilerine ait değildir. Bunu da bizzat Başbakan Davutoğlu şu sözleriyle açıklamıştır: "CHP'nin projesindeki bütün kavramları 15 yıl önce ben kitabımda yazdım. Buradan kendisine (Kılıçdaroğlu'na) sesleniyorum. Bu açık açık bir intihaldir yani hırsızlıktır!.."
Kılıçdaroğlu'nun ekonomik vaatleri geçmişte Cem Uzan'ın parti lideri iken yaptığı vaatlerle tıpatıp aynıdır. Aradaki tek fark biri sene demiş, biri yıl. İsteyen arşivleri karıştırabilir. Bu ikisinin vaatlerinin aynı olduğunu görür.
ABD ve Kemal Derviş, CHP Başkanı Kılıçdaroğlu'na "yapamazsan da vaat et" diye direktif vermiştir. Böylece kananlar olursa oy oranı birkaç puan yukarı çıkabilir.
AK Parti iktidarını yıkmada aynı safta olanlar, Türkiye üzerinde, çok hain oyunlar oynadıklarının farkında değildirler. Oynanan oyun ise; AK Parti iktidarını yıkarak koalisyonlu yıllara tekrar dönmektir. Bunun neticesinde: Türkiye'nin ekonomik gelişmesi duracaktır. Dünyada hiçbir ülke Türkiye'nin 13 yıl içinde geliştiği kadar gelişmemiştir. Dış güçlerin ve küresel sermayenin isteği üzerine Türkiye'nin büyük projeleri durdurulacaktır. Türkiye dış güçlerin ekonomik, siyasi ve dış politikada rakibidir.
AK Parti iktidar olana kadar Türkiye her konuda; başta dış politika olmak üzere ABD, AB ve İsrail'in güdümünde idi. Koalisyon ile aynı durum geri gelecektir. Mazotun ucuzlayacağını zannedenler mazotu bulamayacak ve karne ile kuyrukta bekleyeceklerdir. Asgari ücret artınca çok sayıda küçük işverenler iflası ile yüz binlerce kişi işsiz kalacaktır.
Çözüm süreci sona erecektir. Ve maazallah çatışmalar yeniden başlayacaktır. Paralel Yapı ile mücadeleye son verilecektir. IMF ve Dünya Bankasından yeniden borç alınacaktır. Türkiye'deki faiz lobisi ülkenin servetini sömürmeye devam edecektir.
Türk ekonomisini iktidar değil, TÜSİAD tanzim edecektir. Basın patronları Kılıçdaroğlu'nu pijama ile yalısında kabul ederek bakanlar listesi hazırlayacaktır. Ekonomik istikrarın temeli siyasi istikrardır. Siyasi istikrarı bozulan bir ülkede dış ve iç yatırımlar azalır. Enflasyon artacaktır. Enflasyonun artmasıyla birlikte faizler de son derece artacaktır.
Millî, manevi ve İslami değerler erozyona uğrayacaktır. HDP özerklik peşinde olacaktır. Geçmişte Menderes aleyhine bir kampanya yapılmış idi. Menderes idam edilerek şehit edildi. Halk Menderes'i arar hâle geldi. Zehirlenen Özal için çirkin bir kampanya başlatıldı. Ve sonra düşmanları bile onu arar hâle geldiler.
Sultan Abdülhamid Han borç almadı. Borç ödedi ve tahttan indirildi. Menderes borç almadı. Oysa Menderes'ten önce Türkiye'nin emniyet mensuplarının maaşını dahi ABD ödüyordu. İçlerinde CIA elemanları vardı. Menderes bunları ayıkladı. İdam edildi. Erdoğan borç almadı. Hedef tahtasına oturtuldu. Kaddafi borç almadı katledildi.
Saddam borç almadı idam edildi. Yugoslavya neden bölündü? Yugoslavya sanayi malları Alman, Fransa ve İngiltere mallarından hem daha kaliteli hem daha ucuz idi. Miloseviç denilen bir deli, "Büyük Sırbistan" hayali ile kullanıldı ve Yugoslavya dağıldı. Aynı güçler şimdi Türkiye'de muhalefeti kullanıyorlar. Muhalefetin sahte vaatlerine kanmayın. Vaat var ama kaynak yoktur.
Türkiye'yi 2002 öncesi ekonomik krize ve 28 Şubat kararlarına geri döndürmek istiyorlar. "Kendine acımayana acınmaz"
Allahü teala nimetine şükretmeyenin nimeti elinden alır. 2002 öncesinden daha beter oluruz.
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.