Seçim ve getirdikleri...

A -
A +
Son seçimlerle beraber oluşan siyasi ve ekonomik istikrarsızlığın gerçek suçlusu AK Partili olup da kendi partisine oy vermeyen seçmendir. Bu kişiler küçük bir menfaat hayali ile istikrarı satttılar!..
Osmanlının 41 çılgın projesi bulunuyordu. Bunlardan birkaçını sıralamak istersek; 1902 tarihli Salacak-Sarayburnu Tüp Geçidi (Tünel-i Bahri), Süveyş Kanalı da Osmalının çılgın projelerinden biri idi.
Bir başka projesi, Ölü Deniz (Lut Gölü-Akdeniz) kanal projesi vardı. Bir diğer projesi Karadeniz ile Hazar Denizi'ni birleştiren (Don-Volga Kanal Projesi)dir. Bir çırpıda söylediğimiz bu projeler o zamana ve şartlara göre gerçekten çılgın projeler olmakla beraber yapılamaz değildi.
Siyonizm ve emrindeki masonlar, Sultan Abdülhamid Han'ı devirdiler. Osmanlıyı yıktılar. Ve bu projeleri önlediler. Şu anda Siyonizm ve emrindeki ABD, Almanya, İngiltere, İsrail ve diğerleri yasal ve yasa dışı kuruluşları ve muhalefeti kullanarak AK Parti iktidarının gerçekleştirmek üzere olduğu projeleri önlemeye çalışmaktadırlar. Yani Post modern işgal devam etmektedir.
Allahü teala asla ve asla zulmetmez. Ama emir ve yasaklarına isyan edenlerin başına bir zalimi musallat eder. Türkler, Kürtler ve diğerleri zalim terör kuruluşları ile cezalandırılıyor. Bu sıkıntılardan kurtuluşun yolu İslamiyeti yaşamaktan geçmektedir. Ortadoğu da, IŞİD, PYD ve diğer terör grupları ile cezalandırılıyor.
Vaktiyle Osmanlı tek İslam Devleti idi. Ancak Osmanlı yıkılınca dünyada İslam Devleti kalmadı. Türkiye dahil Osmanlı toprakları acı bir bedel ödüyor. Siyonizm, İsrail, ABD, AB ve ABD'li Evangelistler ve Haçlılar Türkiye ile İran'ı savaştırmak istediler. Başarılı olamayınca Suriye ile savaştırmaya çalıştılar. Erdoğan bu tuzağa düşmedi. Şimdi ise bin yıl beraber, kardeş olarak yaşayan Türk ile Kürt'ü savaştırmak istiyorlar. PKK, PYD ve Kandil emirlerindedir.
İslama düşman Tapınak Şövalyelerinin 2 hedefi vardır: Osmanlıyı yıkmak (ki başardılar) ve Mescid-i Aksa'yı yıkmaktır. PKK, PYD ve Kandil, Kürtleri asla temsil etmiyor. Sadece kendisinden olmayana (bunların Kürt olduklarına inanmıyorum) zulmediyorlar.
Türkiye'deki Ermeni vatandaşlarımız Cumhuriyetin her döneminde devlete sadık kalmıştır. Bu vatandaşlarımızın ne Ermeni lobisi ne de Ermenistan ile ilgisi yoktur. (Onların düşmanca tavırlarını desteklemezler)
Bazı Kürtler anlamsız bir şekilde Kürt kavmiyetçiliğini İslamiyetin üstünde tutmaktadır. Ancak hâlâ Kürtlerin büyük çoğunluğu ümmet şuuruna sahip sağduyulu insanlardır.
.....
Not: Bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ederim. Duacıyım, dualarınızı beklerim...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.