Türkiye'ye savaş açılmıştır!..

A -
A +
Türkiye'ye postmodern ve ilan edilmemiş bir savaş açılmıştır. PKK, PYD, DAEŞ emperyalist güçlerin taşeronu ve emrindeki köleleridir. Emperyalist güçlerin kendilerine verdiği ihaleleri yapan İslamiyete ve kendi vatanlarına ihanet eden terör teşkilatlarıdır.

HDP IŞİD'i telin etmeden önce samimi ise önce PKK terörünü telin etsin. Suruç'taki cinayeti kınıyorum ve nefretle karşılıyorum. Ama yatağında uykuda iken polislerimizi şehit edenleri lanetliyorum. Demirtaş'ın ABD ziyaretinden sonra Yahudi lobisi kulağına ne fısıldadıysa devamlı çözüm sürecini önledi. Ama suçu da AK Parti'ye attı.

Türkiye'nin IŞİD'e yardım ettiği alçakça bir iftiradır. Son birkaç ay içinde Türkiye IŞİD'e gitmek isteyen çoğu yabancı 600 kişiyi önlemiştir. İsrail ve ABD Suruç'ta bunun intikamını aldı. Hadis-i Şerif'te IŞİD ve onun gibi örgütler her cephesi ile belirtilmiştir. Ve güzeller güzeli Sevgili ve Şerefli Peygamber Efendimiz (Sallallahü aleyhi ve sellem) "Ben onlardan beriyim (uzağım) onlar da benden uzak" buyurmuştur.

Bazı cahil ve ahmaklar IŞİD'in yaptığını cihat zannediyor. Ve kendini cehenneme atıyor. Dış güçler yasal ve gayri yasal güçlerle AK Parti'nin tek başına iktidarını önlediler. Suruç ile de AK Parti-CHP koalisyonunu istemektedirler. HDP Türkiye'nin partisi değildir. Maalesef bazı Kürtlerde PKK korkusu Allah korkusunun önündedir. Kürt kavmiyetçiliği İslam ümmetçiliğinin önünde gelemez. Kabir suallerinden biri de "Hangi millettensin?"dir. Ne Kürt ne Türk ne de Arap geçerli bir cevap değildir. Doğru cevap; "Millet-i İslam"dır. Yazacak çok şey var ama bir şey çok önemli! 2001 yılında Saddam'a istihbarat elemanları bir rapor sunar. Şu anda Yahudi asıllı Bağdadî ile Yahudi asıllı bir ajan Irak'ta IŞİD'in anlaşmasını yaptığına dair. Evet bu rapor Irak devlet arşivindedir.

Bu katliamları yapan şer güçler yaptıklarını İslam adına yaparak Müslümanları terörist göstermektedirler. Bunların İslamiyetle asla ilgisi yoktur.
Yunanistan tam bir iflas ve çıkmaz içindedir. Halk referandum ile kemer sıkma politikasına hayır demiştir. Oysa Yunanistan'ın AB ve Euro'dan ayrılması bekleniyordu. Rus asıllı bir Yahudi'nin kızı olan ve şu anda ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Yunanistan'a geldi ve Yunanistan Başbakanına "AB'den ve Euro'dan ayrılırsan ve Rusya'ya yaklaşırsan ölürsün!" dedi. Bunun üzerine Yunanistan Başbakanı U dönüşü yaptı.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Siyonizm ve küresel sermayenin uşağı zalimlerdir. Tırları, şantiyeleri ve her şeyi yakıp yıkan PKK ve yandaşlarının hedefi Türkiye'yi Yunanistan gibi ekonomik iflasa sürükleyip Türkiye'yi bölmek istemektedirler.
Allahü teala korusun. Mazallah ülke bölünürse ülkenin her köşesinde bulunan Kürtler fabrikalarını, iş yerlerini, evlerini, arazilerini terk edip gidecekler mi? Çok vahim işler olabilir. Herkes aklını başına toplasın. Tek ülke, tek bayrak, tek lisan ve ortak değerler üzerinde birlik ve bütünlük içinde olmalıyız.

Müslüman Kürtler, Müslüman olmayan ateist ya da varsayalım Müslüman olsa bile İslamiyetin emirlerine isyan eden hatta inkâr edenlerin tuzağına düşmesin!..

Geçmişte Kürtler bölgede bulunan Ehl-i Sünnet evliya ve âlimlerin tavsiye ve nasihatlerine saygılı idi ve huzur içinde yaşıyorlardı. Ama şimdi (istisnalar hariç) Kürtlerin küçümsenmeyecek bir kısmı İslami yaşantıdan uzaklaştı. Belalar yalnız kötüler üzerine gelmez. Seyirci olan, emr-i maruf nehy-i münker yapmayanlar da cezalandırılır.

Dünyanın hangi köşesinde inancı etnik kökeni ne olursa olsun bütün bu terör teşkilatları MOSSAD ve CIA'nın taşeronudur. Lider kadroları İsrail ajanıdır. IŞİD'in lideri Müslüman ismi taşıyan ama aslında Yahudi asıllı olan "Simon"dur. Buna 11 yaşından sonra Müslüman adı ve kimliği verilmiştir.

Asla umutsuz olmayın İslamiyeti sevin ve yaşayın. Dünyayı karıştıran ve Yahudi'nin dünya hakimiyeti ve Büyük İsrail hedefi için dünya barışını yok eden İsrail yakın bir gelecekte tarihe karışacaktır. Yahudi'nin katlettiği insanlardan fazla Yahudi hayatını yitirecektir. Allahü teala "ihmal" etmez, "imhal" eder. Yani tehir eder, mühlet verir, tövbe etmeleri için...

Silvan Barajı Türkiye'nin ikinci büyük barajı olacaktır. Ve bittiğinde 240 bin hektar arazide sulu tarım yapılacaktır. Bunun anlamı bölgenin zenginleşmesi demektir. Kürtler zenginleşirse dağa çıkmaz. Ve 300 bin kişiye iş imkanı sağlanacaktır. İşsizlik azalacak PKK adam bulamayacaktır. PKK'nın meselesi Kürt meselesi olsa karın tokluğuna barajda çalışırlar. Ama bu hainler baraj şantiyesine 15 defa saldırdılar. Çünkü bu barajın yapılmasını İsrail, ABD, Almanya ve diğerleri istemiyor.

Maalesef benim Müslüman kardeşlerim Türk vatandaşlarım (istisnalar hariç) gaflet uykusundalar. Baraj tamamlanırsa PKK bu barajı suları altında boğulur. Meselenin özü budur!..

PKK ve yandaşlarının atacağı her mermi ve havai fişek HDP'nin temelini yıkacaktır. Emanet oylar çekilecektir. Emperyalist güçler ve küresel sermaye güçlü bir Türkiye görmek istemiyor. Yunanistan gibi ülkemizi esaret altına almak istiyorlar. İsrail, ABD, AB ve diğerleri Türkiye'ye postmodern bir savaş açtı. Teröristler onların askeridir...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.