Karmaşanın temeli

A -
A +
Anadolu tekin değildir. Son derece zengin olan Rumlar büyük Yunanistan hayali ile ihanet etmemiş olsaydı bugün 7 milyon Rum Türkiye'de huzur ve refah içinde olacaktı. Hatta günümüzde bazı aydınları Türkiye ile birleşmeyi istemektedirler.
Millet-i Sadıka olan Ermeniler, Osmanlıyı arkadan hançerlememiş olsaydı, bugün Türkiye'de 4 milyon Ermeni huzur ve refah içinde olacaktı. Osmanlı yıkıldıktan sonra 30 ülkeye bölündü ama 100 yıldan fazladır hiçbiri huzur içinde olamadı.
Türkiye dahil hepsi Osmanlıya yani tek İslam Devleti ve Halifeliğe ihanetin bedelini taksit taksit ödemektedir. Bu olumsuz durumlardan kurtuluşun tek çıkar yolu, İslamiyeti yaşamaktan geçmektedir. Ve tabii bölünmemekten. Bölünmek Allahü tealanın emrine isyandır. İçeride ve dışarıda AK Parti düşmanlarının, küresel güçler ve küresel sermayenin ve Siyonizmin emrindeki malum medyanın ısrarla AK Parti+CHP koalisyonunu diretmesi bana göre bir tuzaktır.
Bunun altında iktidar olmaktan ziyade art niyet aramak lazımdır. Böylesi bir koalisyonla Cumhurbaşkanı Beştepe'de tecrit edilecek, yalnızlaştırılacaktır. Erdoğan ile AK Parti seçmeni arasındaki sevgi bağı koparılacak, buzdan bir duvar örülecektir. Büyük projeler önlenecek, İsrail ile ilişkiler eski haline dönecek böylece adım adım iç ve dış vesayet tesis edilecektir.
CHP'nin bakanlıklarına DHKP-C, PKK sempatizanları yerleştirilecektir. Paralel yapı ile mücadele engellenecektir. AK Parti yetkilileri inşallah bu tuzağa gelmez.
Yahudi asıllı masonlar, Fransız İhtilali ile Yahudi'nin dünya hakimiyeti için "Ulus Devlet" ve "Milliyetçilik" akımları ile Fransa, Almanya ve Çarlık Rusya İmparatorluğunu yıktılar. Osmanlıyı yıktılar, parçaladılar ve böldüler. Sınırları cetvelle çizdiler. Çünkü ileride bu halkı birbiri ile boğuşturmak istemekteydiler.
Ancak aynı güçler, İngiltere'ye dokunmadılar. İngiltere Yahudi'nin üssü ve bu ülkede hakim idiler. Osmanlıdan ilk kopardıkları Yunanistan oldu. (1821) Şimdilerde Yunanistan'da yaşayanların belli bir kısmı Türkiye ile birleşelim diyor. Bazı Yunan tarihçileri Osmanlı devrinin Yunanlıların "Altın Çağı" olduğu itirafında bulunmaktadırlar.
Aynı şekilde eski bir Mısırlı bakan da Osmanlı devrinin Mısır için altın bir çağ olduğunu söylemektedir. Paris'te yapılan Dünya Yahudileri Kongresinde bir Yahudi delege "Osmanlı devrinde huzur içinde idik, o günleri arıyoruz, sizler bunu ifade etmekten çekinseniz de kalben beni tasdik ediyorsunuz" demiştir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.