Ülkemizin menfaati için

A -
A +
Selahattin Demirtaş PKK terörünü kınamak şöyle dursun, teröristlerin cenazelerine katılmayan milletvekillerine soruşturma açacağını söylemiştir. Sevgili ve Şerefli Peygamber Efendimize yapılan o çirkin hakareti ise hiçbir suretle kınamamıştır. Meşhur bir Arap yazarın makalesine göre İsrail ile İran gizli bir anlaşma yapmıştır.
İsrail, İran'ın Suriye'deki varlığına ve Orta Doğu'daki yayılmasına karşı çıkmayacak. Buna karşılık İran da İsrail'in Filistinlilere yaptığı soykırıma ve Mescid-i Aksa'daki zulmüne göz yumacak. Mescid-i Aksa'nın Yahudi yerleşimcilerine teslimine de karşı çıkmayacak.
Merkez medya, PKK medyasına dönüşmüştür. Vesayet rejimi taraftarları ve faiz lobisi eski saltanatlarına kavuşmak için Gezi hadiseleri ile iktidarı yıkmaya çalıştılar. Gezi Parkındaki 5 ağacı bahane edenler, Orta Doğu Teknik Üniversitesindeki ağaç katliamına ve Yalova'da yüze yakın çınar ağacının kesilmesine karşı hiç ses çıkartmadılar. Bu ikiyüzlülük değil de nedir? 
Hilton Oteli çevresindeki 150 yıllık korudaki asırlık 1065 ağaç için çalı çırpı raporu alarak katletmek isteyenlere AK Parti karşı çıkmıştır. Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken Hilton civarındaki ağaçların kesilmesine karşı çıktığı için okuduğu bir şiir bahane edildi ve hapis cezası aldı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı düştü.
Vesayet rejimi taraftarları Gezi'de başarılı olamayınca 17-25 Aralık darbe girişimleri yapıldı. Ancak bunda da başarılı olamadılar. En son olarak da PKK saldırıları umutları oldu. Jön Türkler, Tanzimatçılar, İttihat Terakkiciler ve 1923-50 dönemindeki CHP iktidarındaki sözde aydınlar, AK Parti iktidarına kadar ülkeyi devamlı sömürdüler.
Eskiden Boğaziçi Dükalığı Türk ekonomisine hakim idi. Ve iktidarları devirmek için ülkede suni kıtlıklar ortaya çıkartıyordu. Ancak şimdilerde Anadolu sermayesi vardır ve bu koz ellerinden alınmıştır. Eskiden ülkeyi bu oligarşik Beyaz Türkler idare ediyordu. Şimdi "zenci Türkler"den siyasiler çıktı. Bu koz da ellerinden alınmış oldu.
Eskiden "beyaz Türkler"in çocukları gerek yurt içinde gerekse yurt dışında en iyi okullarda okurlardı. Şimdi bu da ellerinden alındı. Güçlerini ve saltanatını kaybedenler PKK ile iş birliği yapıyor. Oligarşik elit tabaka çoğu CHP'li, İstanbul Dükalığı, İslamiyetten kopan ya da düşman ve Sabetaycı bir zümre, Müslüman olduğu hâlde menfaati için medyadaki bir kısım insan onların silahı gibi çalışmaktadır. Bu kesim istediği gibi kamuoyunu yönlendiriyor idi. Bu imkân da ellerinden alındı.
CHP, MHP ve HDP'nin iktidar olma imkânı ve projesi yoktur. Ülkenin siyasi istikrara; buna bağlı, ekonomik istikrara, gelişmeye ve işsiz sayısının azalmasına ihtiyacı vardır. Gönlünüzdeki parti ne olursa olsun AK Parti'ye oy vermek ülkenin ve şahsınızın menfaati içindir.
AK Parti'nin tek başına iktidarı ile siyasi ve ekonomik gelişme, huzur ve refah artar. Bunu iyi düşünün...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.