Paris'teki katliam

A -
A +
Fransa'nın başkenti Paris'te yapılan katliam çok yönlüdür. Her ne kadar bu katliamı (DAEŞ) üstlendi ise de bunun arkasında acaba hangi emperyalist güçler vardır? Dünyanın her köşesindeki terör olayları emperyalist güçlerin ve onları yöneten "Küresel sermaye"nin izni olmadan asla yapılamaz.
Emperyalist güçler terörle mücadele maskesi altında terörün gerçek kaynağıdır. Terörü yapan ile yaptıran asla aynı değildir. Terörü kullanan ile kullanılan ayrıdır.
PKK asla ve asla Kürtleri temsil etmemektedir. Nitekim Kürt asıllı Din Âlimleri ve Medreseler Birliği Başkanı'na göre binlerce yıllık tarih içinde Kürtlere en büyük zulmü PKK yapmaktadır. PKK bir koalisyondur. İran, İsrail, ABD, Almanya, İngiltere ve Fransa'dan Kanada'ya çok sayıda güçlerin bir şer kuruluşudur. PKK bu emperyalist ve Türkiye düşmanı ülkelerin taşeronu ve mankurtudur.
DAEŞ'e gelince o da çok sayıda ülkenin koalisyonudur. Başta İngiltere olmak üzere, ABD, Almanya, İsrail, Fransa ve diğer ülkelerin bir terör koludur. İngiltere'nin DAEŞ'i ile ABD ve Almanya'nın DAEŞ'i ayrıdır. Acaba Paris'teki katliamı hangi ülkenin DAEŞ'i yapmıştır?
Fransa istihbaratı biliyor ama Yahudi ağırlıklı küresel sermayeden çekindiği için açıklayamıyor. Tahminime göre bu katliamı yapan DAEŞ'in arkasında İsrail ve ABD vardır. Yahudi kindar ve intikamcıdır. Fransa senatosu Filistin Devletini resmen tanımıştır. Bu saldırıda 129 ölü ve 99'u ağır olmak üzere 352 yaralı Fransa'ya şok tesiri yapmıştır.
Katliam sonrasında Fransa halkı tek vücut oldu. Devletini suçlamadı. Bizim bazı sözde aydın ve Hıristiyan Batı potasında şekillenmiş kişiler Türkiye'de yaşanan terör hadiselerinden sonra devleti suçladıkları gibi Paris katliamını bile Ankara ile irtibatlandırdılar. Bu insanlar Batı'nın devşirmesi olan sözde aydınlarımızdır!.. Bu ülkenin nimetlerinden faydalandıkları hâlde bu ülkenin insanlarının dinine, diline, tarihine, örf ve âdetlerine, ülkenin kalkınmasına, demokrasisine ve halkın millî iradesine karşı olmanın ötesinde düşmandırlar.
Fransa DAEŞ'e karşı yapmış olduğu hava saldırısı ile petrol depoları ve eğitim kamplarına son derece büyük zarar vermiştir. İsrail'in intikamı ile DAEŞ'in intikamı birleşti... 
ABD'ye gelince Avrupa Birliği ile Müslümanları birbirine düşürerek Orta Doğu'da kaybolan gücünü kazanmak istiyor.
DAEŞ'i kullanan ülkeler Avrupa'daki ırkçı akımı tahrik ederek Müslümanları zor durumda bırakmak istemektedir. Fransa'da Müslümanlara düşmanlık son derece fazla idi. Bu katliamla beraber daha da artacaktır. Suriyeli mültecilerin kamplarının yakılması bir başlangıçtır...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.