Son olaylara bakış…

A -
A +

Rusya Deli Petro’nun sıcak denizlere inme hayalini Suriye’de gerçekleştirmek istemektedir. Türkiye’yi iç güvenlik kanunu ve sokağa çıkma yasağıyla tenkit edenler, Paris katliamından sonra kendi ülkelerinde iyiden iyiye özgürlüğü kısıtlamıştır. Ve bunu da en katı şekliyle uygulamaya koymuşlardır. Oysa Türkiye terörle mücadelede müdahale ile özgürlük arasında denge sağladı.

Zalim Rusya taş üstünde taş bırakmıyor. Rusya’nın Suriye’de ne işi vardır? Rusya bu zulmü sebebiyle Sovyetler Birliğinin dağıldığı gibi gelecekte inşallah dağılacaktır.
Bir CHP’li milletvekili televizyonda zalim Esad’ı “Milli kahraman” olarak ilan etti. “Zulme rıza zulümdür.”

ABD’ye gelince, her zaman olduğu gibi Birleşik Devletleri Yahudi lobisi idare ediyor.

PKK terörü sebebiyle 20 bin aile göç etmek zorunda kaldı. Bu en az yüz bin insan demektir. Kandil’de (çok azı hariç) Zerdüşt ve Pagan olan PKK’nın 3 hedefi vardır.

-Kürtleri İslamiyetten koparmak
-Kürtleri Türklerden uzaklaştırmak
-Büyük Ermenistan ve Büyük İsrail için bölgeyi boşaltmak

Zulme uğrayan Türkmenler sınıra dayandı. Suriye’de etnik soykırım yapılıyor. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi seyirci kalmaktan başka bir şey yapmıyor. Çünkü bu insanlar Türk asıllıdır. Kalplerinde toz zerresi kadar Allah korkusu olmayan ve iman ile bağdaşmayan Suriye ve İranlı komutanlar “Kadınlarınızı Türkiye’ye kaçırmayın Rus votkalarıyla geliyoruz” diyorlar. Bunlar ırz düşmanı ahlaksız kişilerdir. Bunların bir hesabı varsa Allahü tealanın da bir hesabı vardır. Müslümanın canı, malı ve ırzı haramdır.

Bir önemli konu da; son günlerde Rus savaş uçağının düşürülmesi dünya gündeminin bir numaralı hadisesi olmuştur. Her ne kadar Türkiye’nin mücadelesi haklı ise de bu hadisenin olmaması çok daha iyi olurdu. 

Rusya, Almanya’dan sonra en fazla ihracatımızın olduğu ülke idi. Ayrıca Türk turizminin bel kemiğini Rus turistler oluşturuyordu. İnşallah bu olaydan zararlı çıkmayız!..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.