Çeşitli meseleler...

A -
A +
 ABD, PKK’ya silah yardımı yapıyor. Ama bunu yaparken de kılıfına uyduruyor. DAEŞ ile mücadele ediyor diye PYD’ye silah veriyor. PYD’de bu silahları PKK’ya aktarıyor. PKK’nın Silopi’de silah deposunda ABD silahları yanında insansız hava aracı vardır. İnsansız hava aracının fiyatı 250 bin dolardır. PKK bu zor şartlarda bu parayı ödeyemez. Bu araç ABD’nin yardımıdır.
PKK bir koalisyondur. Üç ilçede teröristlerin çoğu Türkiye’deki yasa dışı örgüt üyeleri, yurt dışından gelenlerdir. Ve PKK gerek yurt dışı gerekse yurt içi terör örgütlerinin vesayeti altındadır. 
Diyarbakır’da bir okulun bahçesine bomba atılması tam bir vahşettir. Acaba o 1148 akademisyenin bu olaydan da yüzü kızarmadı mı? Şayet yüzleri varsa!..
Emperyalist güçler, Türkiye’nin Ortadoğu’da rol almasını önlemek için PKK ile Türkiye’yi oyalıyorlar. Bir yerde; yapılan masraflar ile kalkınmasını da geciktiriyorlar. Şer güçlerin faaliyetleri hüsrana uğrayacaktır…
İran şimdilerde Yavuz Sultan Selim Han’ın devrindeki gibi Şah İsmail’in politikasını Türkiye üzerinde icra etmek istemektedir. Filistinlilere yargısız infaz ile katliam yapan İsrail yakında büyük belalara maruz kalır. Cani İsrail askerlerinin desteği ile Filistinlilerin tapulu evlerini Yahudi siviller gasbetmektedir. Elbette bu zulümlerini çok pahalı ödeyeceklerdir.
İran, Irak, ABD, İsrail, Rusya ve Almanya Ortadoğu’daki vahşetin baş aktörü ülkelerdir. Yeşar Hahamlar Konseyi Başkanı Haham Dorlior “Filistin’i Araplardan temizlemeli… Araplar İsrail topraklarında kaldığı müddetçe barış olmaz” demiştir.
Yavuz Bülent Bakiler bir yazısında “Kürtçe’nin bir eğitim dili olamayacağını” belirtmiştir. Tarihçi Arnold Toynbee'ye göre: “Doğu sorunu her şeyden önce Batı sorunudur.”  Sekizinci sınıf (TEOG) imtihanında 120 soruyu da cevaplandıran Sidem, Hakkarilidir. Bu Türkiye birincisi kızımızın okulunu PKK iki defa yakmıştır.
PKK içine sızan yasa dışı örgütler ve ateistler, Kürt gençlerin okumasını istemiyor. Bunlar yüksek tahsil yaparsa PKK terörist bulamaz. Gençlerin mali durumu iyi olursa dağa çıkmaz. Kandil tarafından Kürt gençlerin ekonomik ve eğitim durumunun iyi olması istenmemektedir.
ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, akademisyenlerin bildirisine destek vermiştir. Ancak bildiriyi okumamıştır. Şehitlerin yakınları ile görüşmedi. Bölgeyi görmedi ve bölge halkı ile konuşmadı. İşte bu yüzden; Batı çifte standartlıdır. Yani  münafıktır...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.