Neden Türkiye?

A -
A +

Beyoğlu’nda gerçekleştirilen son saldırıyı nefretle kınıyorum. Bu saldırı ile Türkiye turizmine balta vurulması amaçlanmıştır. Ancak hiçbir şekilde bu şer odakları kazanamayacaktır.


Türkiye son 14 yıl içinde çok gelişmiştir. Ben silahlı kuvvetlerde teğmen iken sahra telefonlarının pilleri dahi ABD’den geliyordu. Şu anda tank, helikopter, füze ve çok sayıda mühimmatı bizzat ülkemizde yapmaktayız. Savunma sanayimizin yüzde 70’i yerlidir. Hatta dışarıya askerî araç ve malzeme satışı gerçekleştirmekteyiz.

Türkiye’nin 14 yıl içinde nereden nereye geldiğini ifade etmek için kitap yazmak gerektiğine inanıyorum. 1699 Karlofça Antlaşmasından bu yana Türkiye ilk defa emperyalist güçlere “Hayır” demiştir. Türkiye’nin güçlenmesi putu olarak maddeye tapan Batı’nın uykularını kaçırmaktadır.

CHP iktidarı Batı’ya yaranmak için Türkiye’yi sınırları içine hapsetmişti. Erdoğan bu zincirleri kırdı. Böylece hiçbir lobinin ve oluşumun adamı olmadığını gösterdi. Sadece ve sadece Türkiye sevdalısıdır. Erdoğan düşmanlığı Siyonizm projesidir. Filistinlilere desteğinden dolayı Siyonizm intikam için başta Kılıçdaroğlu ve Demirtaş olmak üzere medya ve Batı’nın devşirdiği ve kendi potasında erittiği sözde aydınları taşeron olarak kullanıyor.

AK Parti iktidarından önce İsrail gazetesinde bir İsrailli yazar şöyle yazıyordu: 

“İki Yahudi devleti vardır. Büyük Yahudi devleti Türkiye’dir. Küçük Yahudi devleti İsrail’dir. 1948’den 2002 yılına kadar Türkiye İsrail’in yanında olmuştur."

Kırıkkale’deki askerî fabrika ben tanklarda gerekli tadilatı yapacam demesine rağmen yüz milyonlarca dolar karşılığı İsrail’e ihale edilmiş ve İsrail’li bu şirket iflastan kurtarılmıştır. (Ecevit Başbakan iken) İnönü İsrail’i ABD ve Rusya’dan sonra tanımıştır. Birleşmiş Milletlerde İsrail bir oy farkla devlet olmuştur. O bir oyu da Türkiye vermiştir. İsrail ile ilgili neşrettiğim kitapta önemli bilgiler bulunmaktadır.

Sur ve diğerlerinde düşman bellidir. Ve halka zarar vermeden o ilçelerde PKK yok ediliyor. Bu klasik şehir muharebesidir. Şu ana kadar 18 canlı bomba yakalanmıştır. Gerilla savaşında düşman gizlidir. Paralel polisinden devlet memuruna, makam şoföründen, çaycısına kadar devletin içine sızılmıştır.

Son canlı bomba katliamlarında Paralel Yapının yardım ettiğine inanıyorum...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.