Türkiye’ye karşı olanlar

A -
A +
1923’ten AK Parti iktidarına kadar sınırları içine hapsedilen Türkiye “Yurtta sulh cihanda sulh” sloganı ile uyutulmuştur. Oysa ne içerde ne de dışarda sulh olmamıştır. 
1923’ten AK Parti iktidarına kadar CHP ağırlıklı vesayet rejimi 18 darbe ve siyasi müdahale yapmıştır. Vesayet rejimine en büyük sebep olarak da 1699’da imzalanan Karlofça Antlaşması gösterilmektedir. Zaten bu tarihten 2008 yılına kadar Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti Batı’nın vesayeti altında kalmıştır.
Vesayet rejimi süresince Batı, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyetinin iç ve dış ihtilaflarına devamlı müdahalede bulunmuştur. ABD ve başka güçler Çözüm sürecinde aracı ya da müdahil olmak istediler. Ancak Erdoğan bu durumu hiçbir zaman kabul etmedi.
1699 Karlofça Antlaşmasından bu yana (Mustafa Kemal ve İnönü dahil) Batı’ya “Hayır” diyen ve diyebilen tek kişi Erdoğan olmuştur... 
Meselenin ekonomik cephesine gelince Türkiye son derece büyük bir ivme ile kalkınmakta, dış güçler PKK ile bunu önlemeye çalışmaktadır.
Bu kalkınma ciltlere sığmaz ama buraya sadece bir konuyu yazmak istiyorum: 
Dış ülkelerdeki Türk müteahhitler Çin’den sonra ikinci sıradadır. Türk iş adamları 167 ülkede iş yapmaktadır. Türk iş adamlarının 8730 projesi devam etmektedir.
Fransa’nın eski cumhurbaşkanı “Afrika’nın hangi köşesine baksam Türk iş adamlarını görüyorum” demiştir. Türkiye’nin hazinesine giren para, Batı’nın hazinesini eksiltmektedir.
MİT tırları ile ilgili casusluk davasının ilk duruşmasına İngiltere, Fransa, Hollanda Başkonsolosluklarının katılması yargılananlara siyasi destek ve Türkiye iç işlerine açık müdahaledir. Benim bu konuda aklıma gelen ise; yapılan casuslukla bu ülkeler arasında ironik bir rabıta olma ihtimalidir.
ABD Başkan yardımcısı sırf bu zanlılar için Türkiye’ye gelmiş ve Anayasa Mahkemesi, Anayasayı çiğneyerek bu zanlıların tutukluluğunu kaldırmıştır. Her konuda olduğu gibi bu konuda da ABD ve AB art niyetli, çifte standartlıdır. Ellerindeki terörist listesini Türkiye’den saklamaktadırlar.
Gayrimüslimlerde akıl yoktur. Zekâ vardır. Dâhi bile olabilirler ancak akıllı olamazlar. 
Putin’de zerre kadar mantık olsa idi, Türkiye’yi karşısına almazdı. Rusya Suriye’nin bölünmesine karşıdır ama diğer taraftan ABD ve Rusya’nın ortak hedefi o topraklarda Kürdistan’ı kurmaktır...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.