Amaçları Türkiye’yi zayıflatmak

A -
A +
Fransa-İngiltere-Hollanda’da bir casusluk davasında yabancı konsoloslar sanık lehine destek verseler acaba nasıl karşılanırdı? 
Kılıçdaroğlu bu konsolosları kınamak şöyle dursun destek verdi. HDP, PKK’nın ve CHP de Paralel Yapının esareti altındadır. Ben (istisnalar hariç) PKK’lı teröristlerin Kürt asıllı ve Müslüman olduğundan şüpheliyim. Bunların kalplerinde toz zerresi kadar iman olsa masum insanları katletmez, cami, okul, hastane, iş yeri ve meskenleri yakıp yıkmazlar.
Yine bana göre PKK, Paralel Yapı, HDP, CHP ve yasa dışı terör teşkilatları, bazı medya, aydın, meslek odaları ve diğerlerinin ipleri emperyalist ülkelerin elindedir. Ve hepsi ülkelerin kendilerine verdiği taşeronluğu yapmakla meşguller. Ancak kurdukları ve destek verdikleri DAEŞ yılanı onları sokmaya başlamıştır. Ve yakında da himaye ettikleri PKK onları DAEŞ’in verdiği zarardan çok daha acısını tattıracaktır. “Zalime yardım eden onun zulmüne maruz kalır...”
Bunlar için, Erdoğan ve AK Parti ara hedeftir. Asıl hedef Türkiye’dir. Nihai hedef ise İslam dünyasıdır. 
Mısır, Malezya ve Endonezya başta olmak üzere İslam Dünyasının gençleri arasında Erdoğan hayranlığı en üst seviyededir. Kendi liderlerinin de birer Erdoğan olmasını hasretle beklemektedirler. Ve bu durum emperyalist güçlerin uykularını kaçırmaktadır.
Emperyalist güçler Türkiye’nin nükleer santraller kurmasına, İstanbul’da üçüncü havaalanına, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne, Marmaray’a ve yapılmakta olan Boğaz Geçiş Tünellerine; daha doğrusu ülkenin gelişmesine ve halkın refahının artmasına karşıdırlar. 
Kısacası Türkiye’nin lehinde olan iyi, güzel ve faydalı her şeye karşıdırlar.
Aynı şeylere PKK, HDP ve ikiz kardeşi CHP de karşıdır. 
AK Parti Kürtçe yayın yapan bir televizyon kanalı kurdu. Ancak PKK, Kürtlerin bu televizyonu izlememeleri için tesisleri imha etti. PKK ve onu destekleyenler, Kürt asıllı gençlerin tahsiline karşı olduğu gibi refahına da karşıdır. Çünkü yüksek tahsilli ve refah içinde yaşayan bir insan asla dağa çıkmaz. Bu da PKK’nın işine gelmez.
Osmanlıya 33 yıl en büyük hizmeti yapan Sultan Abdülhamid Han’ı hain aydınlar tahtan indirdiler. Ve bu işi İngilizler, Almanlar ve diğerleri adına yaptılar. Bu olaydan 10 yıl sonra 600 yıllık imparatorluk yıkıldı...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.