Hedeflere engel oluyorlar!

A -
A +
Siyonizme, Filistin’de toprak vermediği için; ülkeye en büyük hizmeti verdiği hâlde hainler tarafından tahttan indirilmişti Sultan ll. Abdülhamid. Sonrasında Osmanlı da bitmiş idi. Türkiye ve Osmanlının yakın tarihi “Yalanlar tarihi”dir. İstiklal Savaşını başlatan ve cephane yardımı yanında şahsi servetinden de yüzbin altın veren Vahdettin Han, Mustafa Kemal’e de vazife vererek Samsun’a gitmesi için İngilizlerden vize almış idi. Dahası devlet bütçesinden harcırah veren, Bandırma adlı gemiyi tahsis eden de bu Ulu Padişahımızdır.
Ancak CHP iktidarı bu padişahımızı hain ilan etti. Ve ders kitaplarında bizlere uzun yıllarca hain olarak okutuldu (canlı şahidi benim). Oysa gerçek hainler şimdilerde PKK’nın yanındadır. Yani Erdoğan ve AK Partinin karşısındadır. Ve emperyalist güçlerin emrindedir. Bazıları bilerek bazıları da gaflet ile bu ihanetler dizesinin içinde yer almıştır. Allahü teala ıslah etsin…
Erdoğan ve AK Parti halkın millî iradesini temsil etmektedir. Cumhuriyet tarihinde en büyük hizmet şu 14 yılda yapılmıştır. Erdoğan, halkın ve ülkenin bölünmesine karşıdır. Millî bir liderdir. Dış güçlerin lobisinin karşısındadır. Mason değildir. Türk halkının millî ve manevi değerlerine saygılıdır. İman ehlidir... Hakkında çok daha şeyler sayılabilir. Türk halkının ve İslam Dünyasının sevgilisidir. Ve bunların duaları ile başarıları artarak devam etmektedir.
Ehl-i Sünnet büyüklerine göre: “Osmanlının hizmeti Eshab-ı Kiram’dan (Rıdvanullahi aleyhim ecmain) sonra makamları ise Tabiin’den (Kuddise sirruh) sonra gelir.” Başta İngilizler olmak üzere dış güçler ve içerideki Tanzimatçılar, Jön Türkler, İttihat Terakki ve CHP dünyanın tek İslam devletini yıkmıştır. Başında İslam kelimesi olan (İran gibi) devletler asla "İslam devleti" değildir.
Osmanlı gittikten sonra Orta Doğu’da, Balkanlar’da, Kuzey Afrika’da ve Kafkasya’da huzur da kalmamıştır. Osmanlı Müslümanlara “Hami” ve bu bölgelerde zalimlere “mani" idi. Osmanlının vârisi olan Türkiye’nin güçlenmesini dışarıda ve içerideki taşeronları her daim önlemektedirler.
Şu anda Türkiye’nin “Kızılelması” olan 2023 hedefi dünyanın en güçlü 10 ülkesi arasında yer almak, 2053 hedefi dünyanın en güçlü 5 ülkesi içinde yer almak. 2071 hedefi en güçlü 3 ülkesi içinde yer almaktır.
PKK, HDP, CHP, yasa dışı terör teşkilatları, Batı’nın devşirme aydınları bu hedeflere mani olmaya çalışıyorlar…
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.