Emellerine ulaşamayacaklar

A -
A +
Akıl, olayların bir parça arkasına bakmayı gerektirir. Bir düşünün; acaba, Sultan Abdülhamid Han neden tahttan indirildi? Veya Menderes neden idam edildi? Özal neden zehirlendi? Erbakan’ın neden 28 Şubat’ta postmodern darbe ile iktidarına son verildi? Günümüze dönersek Erdoğan’a niçin düşmanlar?
Şerefli Türk milletinin bu kıymetli evlatları ülkeye hizmet ettikleri için Siyonizm ve masonlar tarafından, Batı’nın beyin yıkama metodları ve medya ile yıpratıldı. Daha sonra kirli emellerini gerçekleştirmiş oldular. İmanı olmayan ve ahirete hazırlanmayan asla ve asla akıllı değildir. Zeki olabilir hatta dâhi olabilir ama akıllı değildir.
900 yıllık Endülüs’ü 600 yıllık Osmanlıyı Batı savaşla değil, bölerek ve aramıza fitne tohumları ekerek yıktı. Şu anda nihai hedefleri Türkiye’dir. Bunu anlamayacak kadar cahil miyiz?
Bosna, Kahire, Bağdat, Şam, Trablusgarb, Dağlık Karabağ (şimdilerde Ermeni işgalinde) hepsi bir bir düşmüştür. Sıra Türkiye’ye gelmiştir. CHP, Kılıçdaroğlu ve sözde aydınlar bunu görmeyecek kadar mı ferasetten mahrumsunuz? Yoksa kalbiniz mi mühürlü? Sünni olsun Alevi olsun Türk'ü ile Kürt'ü ile Çerkes, Arnavut ve diğerleriyle Suriyeli göçmenler gibi çadırlarda yaşamasını, Ege ve Akdeniz’de boğulmasını mı istiyorsunuz? Oysa şu an her zamankinden çok birlik olma zamanıdır.
Türkiye’nin başına gelen bütün felaketlerin asıl suçlusu CHP’dir. Millî ve manevi değerlerimize iyi ve güzel olan her şeyimize düşman olan, Batı’yı taklit için, 1000 yıllık Türk İslam medeniyetini yıktılar. "Harf Devrimi" başta olmak üzere, bütün devrimleri inceleyin. Hepsinin, Türk halkını İslamiyetten koparmak için yapıldığını göreceksiniz.
Kazım Karabekir’in hatıralarında yazdığı gibi, Mustafa Kemal başkanlığında bakanlar kurulu ve üst seviyede bürokratlar, Ankara Garı salonunda (Teşkilat-ı Esasiye’de) "Türkiye Cumhuriyetinin dini İslamdır" yerine "Hıristiyandır olsun" görüşmesi yapıldı. Ancak halkın göstereceği tepkiden çekindikleri için bunu geri çektiler. Ancak 30 yıl içinde Allah ve Peygamber ismini dahi unutturmak için projeler hazırladılar ve uygulamaya koydular.
Osmanlının İslamiyete hizmeti Eshab-ı Kiram’dan (rıdvanullahi aleyhim ecmain) makamları ise Tabiinden (Kuddise sirruhuma) sonra gelir. İşte böylesi mübarek ceddimizin hürmetine dış güçler ve onları içeride destekleyen gafil ve hainler Türkiye’yi asla ve asla bölemeyeceklerdir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.