Varlığımızı İslamiyete borçluyuz

A -
A +
Türklük bedendir. İslamiyet ise ruhtur. İslamiyet gidince geriye çürümeye mahkûm ceset kalır. Bugün Türk varlığımızı İslam dinine borçluyuz. Batı Hun İmparatorluğunun torunları olan Macarlar bizden daha saf Türk asıllılardır. Ama şu anda Müslüman değildirler. Bulgarlar ve Finler için de aynı şey söz konusudur.
Kürtler de Türk asıllı olup, saf (temiz) insanlardır. Aralarına başka gruplar karışmamıştır. Kürt kelimesi ile ilk defa Göktürklere ait kitabelerde karşılaşılmıştır. “Göktürk İmparatorluğunun Kuzeyinde Güney Sibirya’da Yenisey Irmağı kollarından Elegeş Çayı çevresinde bulunmuş olan Elegeş yazıtında Kürt boyunun Hanı Alp Urangu’nun ülkesine, Hakanına, akrabalarına doymadan 39 yaşında vefat ettiği kendi ağzından anlatılır. Kara budunum gayret edin! Ülke töresini bırakmayın! Heyhat, siz ülkem, Hanım! Kürt elinin Hanı Alp Ugunga, Altınlı okluğuma belime bağladım Halkım! Otuz dokuz yaşında Hanım ülkeme sizlere heyhat doymadan, Hanım heyhat ülkemden ayrıldım.” 
Bu anıt mezar Kürtlerin Saka-Hun-Göktürk ırkına mensup olduklarını kanıtladığı gibi Kitabı Dedekorkut’un Dicle Kürtleri Kurmançların Boğduz Aman Kütü’yü Oğuzlara bağladığı görülmektedir.
"Kürtler Turani bir kavimdir. Kürtler kuzey yolu ile Macaristan’a, güney yolu ile İran Rey ve Aşkabat civarına ve bir kısmı da Dicle Fırat bölgesine yerleşmişlerdir.” 
Yukarıdaki aktardığım bilgiler Türkiye Azerbaycan Dostluk Derneğinin yayınından alınmıştır.
Bitlis Sancak Beyi Şerefhan’ın 1597 yılında Osmanlı Sultanı III. Mehmet’e tazimde sunduğu “Şerefname” adlı Kürt boyu tarihinde "Kürtlerin Oğuzkağan’dan beri Büyük Türklük camiasına mensup olduklarını kayıt ve teyit etmektedir.”
Cumhuriyet devrinde 1923’ten 2002 yılına kadar Kürtlere gereken ilgi gösterilmemiştir. Erdoğan ve AK Parti Kürtlere ilgi göstermiş bazı haklarını tanımıştır.
Kürtleri zerre kadar temsil etmeyen PKK’ya ait ele geçen silah ve cephaneler âdeta bir tümenin malzemesine denktir. PKK’nın elinde son derece modern silahlar vardır. Bunların PKK tarafından para ile satın alınmaları imkânsızdır. Bu silahlar Rusya, ABD, Almanya ve İran başta olmak üzere çok sayıda ülkeden gönderilmiştir. ABD silahları PYD’ye verdiğini açıkça söylemektedir. PYD de PKK’ya havale etmektedir.
Avrupa Suriyeli göçmenlere son derece kötü davranmaktadır. Allahü teala "ihmal" etmez "imhal" eder, yani (tehir eder) Gaybı sadece Allahü teala bilir. Bazılarına göre ileride Avrupa çok büyük felaketlere uğrayacaktır.
HDP milletvekillerinden biri, Sur’daki teröristlerin liderinin cenazesinde teröristi "şehit" olarak ifade etmiştir. Ateist ve Marksist ve camileri, Kur’an-ı kerimi, okul ve hastaneleri yakan ve tahrip edenlere şehitlik payesi vermek İslamiyete aykırıdır. Kaldı ki devlete isyan edenlerin katli caizdir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.