Kürt sorunu!

A -
A +
"Kürt Din Âlimleri ve Medreseleri Cemiyeti Başkanı"na göre son 1000 yıl içinde Kürtlere PKK kadar zulüm yapan olmamıştır. PKK’ya katılan Kürt gençleri gerçekten Kürt halkı için mi öldürülüyor? Bu sorununu cevabı tek kelimedir: Asla... Olsa olsa Kandil’deki terör baronları için ölüyorlar. HDP il ve ilçe teşkilatları PKK’ya terörist sağlayan bürolardır.
HDP ve PKK devamlı kan kaybediyor. Telsiz konuşmaları PKK’nın panik içinde olduğunu göstermektedir. 
Kandil’deki Ermeni ve İran asıllı komutanlar, PKK’lı teröristlere "evleri yağma ve tahrip edin" emrini vermektedir. 
Dış ülkeler ise münafıktır. İslam ülkelerinde yaşanan terör hadiselerine destek verirken, kendi ülkelerinde terör olayları yaşanmaması için gerekli her şeyi yapıyorlar.
Avrupa Birliği'nin Türkiye ile ilgili son raporu Türkiye’nin; 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini önlemeye yöneliktir. Gezi hadiseleri, 17-25 Aralık darbe teşebbüsleri , 6-7 Ekim olayları ve son olarak PKK terörünün arkasında emperyalist güçler ve onların da arkasında küresel sermaye vardır.
HDP’li belediyeler ise PKK’nın emrindedir...
Avrupa Birliği aslında Hıristiyan Birliğidir. Yeni Roma İmparatorluğudur... Suriyeli mültecileri Avrupa istemiyor, gittikleri takdirde açık hava hapishanesine gitmiş oluyorlar.
Zalim ve katil Putin, Türkiye’nin Suriye sınırını kapatmasını istiyor. Sebebi ise katliam ile daha fazla kişiyi katletmektir. 
İslam düşmanı DAEŞ, Arapları ve Türkmenleri yerlerinden sürüyor ve yerlerine Kürtleri yerleştiriyor.
ABD ile S. Arabistan arasında ihtilaf, müsbet bir gelişmedir. S. Arabistan ABD’deki paralarını çekmelidir. ABD eşittir Siyonizm demektir.
16 Türk devletinin 15 imparatorluğunu dış güçler yıkmadı. İktidar kavgası ve fitneler yıktı. Cehalet içinde yaşayan Avrupa’ya ilim, fen ve temizlik öğreten 800 yıllık Endülüs’ü Hıristiyan Batı çıkarmış olduğu fitne ve iç kavgalar yıktı.
Üç kıtaya hakim olan dünyayı medeniyet ışığı ile aydınlatan 600 yıllık Osmanlı imparatorluğunu Tanzimat, Jön Türkler ve İttihat Terakki fitneleri ile yıktılar. CHP ise bu milleti (istisnalar hariç) İslamiyetten kopardı. Devrimlerin hepsi bu milleti İslamiyetten uzaklaştırmak için yapılmıştır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.