İçimizdeki ve dışımızdaki düşmanlar

A -
A +
CHP’li milletvekilleri tutuklu bulunan 81 teröristi ziyaret etmiştir. CHP’nin terörist sevgisinin ve ilgisinin kaynağı nedir? Kılıçdaroğlu’nu destekleyen bazı CHP’liler, Kılıçdaroğlu’nun başarısızlığının sebebi olarak CHP’yi sorumlu tutmuşlardır. Bu bir saçmalıktır. Bir ordunun zaferi kumandanının zaferidir. Nasıl ki bir partinin başarısından Genel Başkan pay sahibi ise, başarısızlığından da Genel Başkanı sorumludur.
Milletlerarası savaş antlaşmasına göre çocuklar, yaşlılar, kadınlar ve savaşa katılmayan erkekler katledilemez. Ve ibadet yerleri, hastane ve sosyal tesislerine ateş açılamaz. Ama PKK, Esad, Putin, Irak ve İran bu yasağa uymadıkları gibi katliam yapmaktadır. İran zalimi başta olmak üzere Suriye ve Irak Sünni olanları katlediyor. Ben bunların (istisnalar hariç) Müslüman olduğundan şüpheliyim!..
Son İslam İşbirliği Teşkilatının İstanbul zirvesinde karara bağlanan ve 34 ülkeden meydana gelecek “güç” bir an önce gerçekleşmelidir. Hıristiyan Batı, İran, Suriye ve Irak Şiilerini kullanarak Sünni Müslümanları katlediyor.
Amerika’nın Hahambaşının kalb gözü kör olduğu gibi beden gözü de kördür. Esad 500 bin kişiyi katletti. 3 milyonu Türkiye’de olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde Suriye nüfusu mülteci konumuna düştü.
İsrail Filistinlileri yargısız infaz ile katlediyor. Putin de Suriye’de Sünnileri katlediyor. İran da Sünnileri katlediyor. Ben inannıyorum ki; Allahü tealanın gazabı bunların üzerine gelecektir. 
Tarihteki bütün Türk devletlerini dış güçler, yıkamadı. Ancak içimizdeki hainler yıktılar. Alman Meclisindeki sözde Türk milletvekilleri Ermeni lobisinden aldıkları yüklü Euro ve menfaat karşılığı vatana ihanet ettiler. Almanya’da önümüzdeki seçimlerde bu hainlere oy verenler de haindir.
Almanya bu kararı ile İngiltere ve ABD’nin tuzağına düştü. Türkiye’nin Almanya’ya olan güveni sarsıldı. 
Peki neden Türkiye üzerine bu kadar oyun oynanıyor? Hıristiyan Batı ülkeleri Rusya dahil ekonomi başta olmak üzere her konuda çökmektedir. Buna karşın Türkiye yükseliyor. Başımızdaki PKK belasına rağmen ekonomik kalkınmada yüzde 4.8 ile Avrupa birincisi ve dünya 8.siyiz.
1699 Karlofça Antlaşmasından 2008 yılında IMF ile irtibatımızı kesinceye kadar Osmanlı ve Türkiye, Batı karşısında devamlı (evet) demiştir. Batı’ya karşı ilk defa Erdoğan ve AK Parti iktidarı (hayır) demiştir. Böylece kibir içinde olan Batı’nın ilk defa burnu sürtmüştür...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.