Değişen dünya

A -
A +

Babanın oğluna nasihati normaldir. Ancak oğlunun babaya nasihati ise tuhaf gelir. Kılıçdaroğlu’nun oğlunun babasına "CHP sokağa inerse kaybeder" demesi işte böyle bir örnektir. Kerem Kılıçdaroğlu babasına sokağa değil seçmene gitmesini tavsiye etmiştir.
Avrupa Birliği "Türkiye’nin başında Erdoğan oldukça Türkiye Avrupa Birliğine giremez", sözünün manası; Türkiye’nin başında Batı kültür potasında erimiş bizim lobimizi yapan ve bize hizmet eden bir ajanımız Cumhurbaşkanı olmalıdır. Türk halkının millî iradesini değil bizi temsil etmelidir... Ama şimdilerde emeklilerine maaşını ödeyemeyecek duruma düşen Avrupa Birliği Türkiye’ye üye ol diye yalvaracağı günlerde gelecektir.
İranlı Rıza Zarraf’ın ABD’de tutuklanmasını Bahçeli bile anlayamamıştır. Bu kişi suçlu ise suçun işlendiği Türkiye’de yargılanması gerekiyor. ABD İran’a ambargo uyguladığında 3-4 Amerikan firması ambargoyu deliyordu. Rıza Zarraf bunu önledi. Türk malları ile ambargoyu deldi. ABD’nin putu paradır. Şimdi ise bu kişiden intikam alıyor. Dahası Erdoğan aleyhine ifade vermesi için işkence yapıyor. Çok yakında S. Arabistan başta olmak üzere ABD bütün İslam Dünyasını kaybedecektir.
Zalim Kerimov toplu iftarları yasaklamıştır. Zalim Çin de oruç tutulmasını yasaklamıştır. Ancak sonları hüsran olacaktır. Allahü tealanın izni, yardımı ve ihsanı ile 2071 yılında Türkiye “cihan devleti” olmaya namzettir.
Demirtaş kendisinin Müslüman Kürtleri de temsil ettiğini söylüyor. O ancak İslamiyete, Müslümanlara ve manevi değerlere düşman ateist Kürtlerin temsilcisi ve destekçisidir. İktidar güvenlik kuvvetlerine PKK lider kadrosunu yakalayın emri vermiştir. Bahoz Erdal çatışmada yaralı olarak kaçmıştır. PKK’nın cephaneliği Gara ve Hakurt’ta idi. İsrail ve ABD biliyor Türkiye bilmiyordu. Türkiye millî imkânlarını artırınca PKK’nın bütün tesislerini öğrendi. Cephaneliği büyük patlamalar sonucu imha edildi. Cephanelikte bulunan 40 PKK’lı da öldürüldü.
Dünya Bankasının raporlarına göre Türkiye 2015 yılında Ulaştırma Bakanlığının 7 büyük projesi için 50 milyar dolar harcamıştır. Batı PKK ile bu gelişmeyi önlemek istiyor. Çok yakında devlet sivil toplum kuruluşları ve bazı şirketlerle yapacağı iş birliği neticesi Güneydoğu Anadolu’yu yeniden imar edeceği gibi manevi ve psikolojik destek de sağlayacaktır.
İnşallah kışa kadar Güneydoğu Anadolu bölgesi eskisinden çok daha iyi yerlere gelecektir. Amin...
İkinci Dünya Savaşı sonunda 52 danışmanla (hepsi Yahudi) İsrail için kurulan Birleşmiş Milletlerin neye hizmet ettiği bellidir. Birleşmiş Milletler Güvenlik Kurulunda 2 milyara yakın Müslüman temsil edilmemektedir. Bu teşkilat güvenirliğini kaybetmiştir...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.