Türkiye düşmanlığı

A -
A +
İstanbul’da Havaalanına yapılan hain saldırının ilk delilleri PKK üzerinde idi. Ama sonra İslam kılıfı altında İslamiyetin düşmanı DAEŞ’in yaptığı anlaşıldı. Masum insanları öldüren, çocukları yetim ve öksüz bırakan kişiler cennete gidecek diye kandıranlar kendilerini cehenneme atıyorlar.
Kaldı ki güzeller güzeli, yüceler yücesi Kur’an-ı  kerime göre (mealen) “Bir insanın katli bütün insanlığın katli gibidir” buyurulmaktadır.
Suriye, Irak ve İran DAEŞ ile mücadele maskesi altında Ehl-i sünnet Müslümanlara katliam yapmaktadır. İranlı Şiilerin dinî lideri Humeyni kitabında açıkça "Sünnilerin katli caizdir ve malları ganimet, eş ve kızları cariyedir" diye yazıyor.
Irak’ta Sünnilerin çok yoğun olarak yaşadığı Felluce’de DAEŞ ile mücadele maskesi altında Sünni halk katledildi. Suriye’de 500 bin kişiyi katleden Esad Suriye’si ve İran mezhep savaşı yapmaktadır. DAEŞ ve PKK’nın emperyalist güçler adına öldürdüğü inkârı mümkün olmayan bir gerçektir.
Orta Doğu başta olmak üzere İslam Dünyasının kurtuluşu Türkiye’nin güçlü olması ile doğru orantılıdır. Türkiye güçsüz olursa İslam ve Türk Dünyası emperyalist güçlerin sömürgesi olur. Geçmişte Osmanlı güçlü olduğu devirde yalnız İslam Dünyasını değil Müslüman olmayan Afrika ülkelerini de emperyalist güçlerin sömürgesi olmaktan korumuştur. Osmanlı iç ve dış güçler tarafından zayıflatılınca emperyalist güçler 5 kıtayı sömürge hâline getirmiştir.
PKK, DAEŞ ve diğer yasa dışı terör örgütleri emperyalist güçlerin Haçlı ordusudur. Ve bu terör örgütleri ile Türkiye’nin gelişmesini 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasını önlenmek istenmektedir. Türkiye mahalli ve bilahare küresel güç olduğu gün emperyalist güçlerin sömürgesi sona erecektir. Ve bu ülkeler hızla çökecektir.
Türkiye’deki bazı hainler en az efendilerinden aldığı emirle Türk Silahlı Kuvvetlerinin, polisin ve korucuların sivil halkı katlettiği algısını yayıyorlar. Bilhassa Paralel Yapı bu ihanetin itici gücüdür. Aslında gerçekte teröristler katliam yapmakta il ve ilçelerdeki okul, hastane, sosyal tesis ve çocuk yuvalarına kadar yakıp yıkmaktadır.
Türkiye ile Rusya’nın ilişkilerinin gelişmesi yani normale dönmesi hazırlığı PKK’nın Suriye’deki temsilcisi PYD’ye şok yaşatmıştır. Çok sayıda Suriyeli Kürt sokaklara dökülerek “Katil PYD” diye gösteri yapmıştır.
Türk Hava Kuvvetlerinin Kandil ve Kuzey Irak’taki tesisleri bombalaması üzerine PKK’nın bir kısmı Süleymaniye’ye yerleşmek istemiş ise de Barzani yasaklamıştır. PKK’nın esas üssü Almanya ve diğer Avrupa ülkeleridir. İktidarın, ABD ve AB’nin ihaneti karşısında Rusya ile “Stratejik İşbirliği Antlaşması” imzalaması çok iyi olur. ABD ve AB Türkiye’nin gerçek düşmanıdır.
Geçmişte Rusya aleyhine çok yazı yazdım; hatta bir Türk’ün anlattığına göre KGB’de sorgulanırken benim yazılarımın arşivlendiğini görmüş. Ama şu anda Türkiye-Rusya münasebetlerinin gelişmesinden yanayım. Rusya ABD ve AB’nin Türkiye düşmanlığına karşı denge olmalıdır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.