TÜRKİYE’DE HALKIN ZAFERİ...

A -
A +
15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece, yalnız Cumhuriyet Tarihinin değil Osmanlı’nın, Genç Osman (kuddisesirruh)’dan bu yana en şerefli zaferlerinden, hatta ilk sıralarda olan tarihî bir gecedir. 
Böyle bir gece dünya siyasi tarihinde asla rastlanamaz. Milyonlarca kişi ölümü göze alarak meydanları doldurdu. Coşkunlukla evini bırakıp meydanlara koşarken evine geri dönmeyeceğini, eşinin dul ve çocuklarının yetim kalabileceğini bilerek koştu. Bu heyecanlı gidiş maça ya da müzik konserine gidiş değildi, devlete bağlılığının timsali idi.
Cumhuriyet Tarihinde askerî darbe ve darbe teşebbüsleri oldukça fazladır. Fakat hiçbirinde halka ateş açılmadı. Son "Paralel Yapı" darbe teşebbüsü en zalimidir.
Dünyadaki diğer ülkelerin halklarına ve demokrasi tarihine, Türk Halkının silahlı güce çıplak el ile mücadelesi bir örnektir. Başka ülkelerde askerî darbelerde devlet başkanları ya yurt dışına kaçar ya da gizli bir yerde (sığınakta) gizlenirdi.
Sayın Erdoğan tatildeki otelinde helikopterle deniz üzerinde bir müddet kaldıktan sonra F-16 refakatinde alçaktan uçuş ile İstanbul’a ve Yeşilköy Havaalanına halkın arasına geldi ve konuşmasını yaptı.
Darbecilerin bazı F-16’ları bu topluluk üzerinde uçtu, ses bombaları attı. Kaldığım evim ile havaalanından sadece 1 kilometre uzaklıkta. Alçak uçuş ve ses hızını aşan uçuşta, içinde olduğum bina sallanıyordu. Fayanslar arasındaki harçlar döküldü. Böyle zalim, katil ve şerefsiz çete, milletin parası ile alınan silahları halka karşı kullandı. 
Bazı şer gibi görünen şeyler hayırdır.  Bu darbe ile asıl darbe Paralel yapıya oldu. Deşifre oldular. Paralelci general, subay, hukukçular temizlenecektir. Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu, Yargıtay, Danıştay ve Anayasa Mahkemesine kadar tüm kurumlardaki Paralel yapı Terör çetesi temizlenecektir. 
Bu darbe teşebbüsünde polislerimizin kahramanlığı, hizmeti her türlü takdirin üstündedir. Minnet borçluyuz. Meydanları canı pahasına dolduran halktan ise Allahü teala razı olsun. En büyük zaafımız ise milletçe unutkanlığımızdır. 
Paralel çetenin darbeyi akşam başlatması meydanlarda milyonların toplanmasının itici gücü olmuştur. Darbenin başta gelen hedefi Cumhurbaşkanına suikast idi. Allahü teala korudu.
Bu darbe baskın şeklinde oldu. Baskın beklenmedik zaman, zemin (yer) ve şartlardır. 
Gaflette olmayalım, rehavete kapılmayalım. Tehlike geçmiş değildir. Meydanları boş bırakmayalım…
Allahü teala milletimize zeval vermesin. Amin…
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.