Kalkışmanın ardından

A -
A +
Paralel Yapı’da bu ülkeye "ihanet" onlar için bir nevi "ibadet"tir. Allahü tealanın emir, yasaklarının ve de Sevgili ve Şerefli Peygamber Efendimizin (Sallallahü aleyhi ve sellem) bu konuda emir ve yasaklarının onlar için hiç kıymeti yoktur. Çünkü robottan farksızdırlar. Bunları bir kişi istediği gibi kullanabilmektedir.
Alınan tedbirler için şimdiden itiraz, şikâyet başlamıştır. Oysa gün, birlik olma günüdür. Herkes devletin yanında ve destek vermelidir. Eğer bu darbe girişimi başarılı olsa idi Suriye’den beter olurduk. F-16 savaş uçağı, Kobra helikopteri ve tankların gücü halkın gücü karşısında güçsüz kaldı. 17-25 Aralık yargı darbe teşebbüslerinde Başbakan Erdoğan dik durmuş idi. O zaman da AK Parti’ye oy verenler Erdoğan’ın yanında yer aldı.
Maalesef o dönemde AK Parti milletvekillerinden çok sayıda kişi Erdoğan’ı yalnız bıraktı seslerini çıkarmadılar. Hatta birkaç bakan gizli destek bile verdi. Bir başbakan yardımcısı âdeta savundu. Meclisteki muhalefet partileri Paralel Yapıyı ciddiye almadılar. Birkaç oy uğruna sessiz kaldılar.
CHP ve HDP ise Paralel Yapı ile yapılan mücadelede Paralel Yapı’nın uydurduğu suistimalleri ciddiye alarak; mücadeleyi sözde suistimalleri örtme operasyonu olarak algıladı. Erdoğan’ın “İnlerine gireceğiz” sözünü muhalefet şöyle dursun meclisteki AK Parti milletvekilleri bile ciddiye almadılar. Ve Erdoğan’ı yalnız bıraktılar.
Devlet kademeleri ve kuruluşları da bu konuda, mücadeleyi önlediler. Şayet o tarihlerde inlerine girilmiş olsa idi büyük ihtimalle 15 Temmuz yaşanmayabilirdi. Neyse geçmiş geçmiştir. Biz geleceğe dönük tedbirleri ihmal etmeyelim de…
Bunların ülkeye ve halka her türlü kötülüğü yapması olmazsa olmaz özelliğidir. Askerin, polisin ve halkın bu konuda kahramanca mücadelesi bir destandır. "İkinci Çanakkale Zaferi"dir. Ama en büyük hizmet ve pay kabir âleminde bulunan İslam Büyüklerine aittir. Başarı, onların duası ve tasarrufu ile olmuştur. Elbette şerefli ordumuzun, kahraman polisimizin ve asil milletimizin payı son derece fazladır. İfade etmek istediğim husus bu zafer ve başarı mana ve maddi âlemdekilerin bütünleşmesindedir.
15 Temmuz, Paralelcilere "siz işgalcisiniz biz ise bu vatanın gerçek sahibiyiz" cevabının verildiği şanlı bir gün olmuştur. 
Rus istihbaratına göre CIA ve AB darbe yapılacağını biliyordu.
Fransa’da 70 kişinin katledildiği o saldırı üzerine üçüncü defa üç aylık Olağanüstü Hâl ilanına ses çıkarmayan ABD ve AB, 264 kişinin ölümü, 2 bin kişinin yaralanması ve Cumhurbaşkanına suikast ve Meclisin bombalanması karşısında Olağanüstü Hâl ilanına karşı olmaları çifte standartlık (Münafıklıktır)...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.